Hyra hus och lägenhet på Korsika

Korsika är en fransk region med en rik historia berikad av afrikanska influenser. Stämningen är obeskrivligt unik och ön var bara kopplad till Frankrike i slutet av artonhundratalet. Oavsett om du kommer fram på ön skönhet med båt eller flygplan, kommer du snart att märka den speciella karaktären hos denna fascinerande ö. Korsikas invånare är stolta över sin ö, deras identitet och deras kultur. Om någon är intresserad av sin kultur, gillar de att dela med sig av sina vackraste aspekter. Även om du inte förstår landets språk kommer du snart att falla under spell av korsikanska låtar.

Semesterhus och lägenheter på Korsika

Hos oss hittar du semesterhus och lägenheter över hela Korsika. Åk till den sidan som passar dig bäst! Gillar du äventyr och dramatiska terränger, eller vill du ha en lång, varm sandstrand med en bra bok framför dig? Valet är ditt och du hittar enkelt det du letar efter i vårt breda utbud på Korsika! Korsika har vi valt att kalla för Kontrasternas ö. Och vi har många semesterhus och lägenheter så att just du kan uppleva denna fantastiska ö på nära håll! Att hyra lägenhet på Korsika har aldrig varit enklare! Åk bort och kom hem med Interhome.

Ett semesterhus i Korsika erbjuder en trevlig förändring av landskapet utan att behöva gå långt. En av de semesteraktiviteter som semesterfirare gillar att spendera tid på är att upptäcka regionen och det lokala köket. På Korsika kan du enkelt få några kilo utan att verkligen förstå det. Maten där är riktigt bra. Hur kunde du motstå den berömda fårens ost som endast gjordes på ön? Det ingår i några av de traditionella rätterna som du kan prova på korsikanska restauranger eller du kan försöka återskapa några av öns rätter själv i ditt eget fritidshus på Korsika. Att välja produkter kommer att vara en annan utmaning när du inser att de veckovisa marknaderna erbjuder ett stort utbud av färska lokala produkter.

Villa med pool på Korsika

Ön skönhet är rik på turistattraktioner och är också populär bland semesterfirare året runt. Ett fritidshus på Korsika kan garantera att din vistelse och semester blir oförglömlig. Välj en vacker villa med en pool på Korsika som inbjuder dig att koppla av och varva ner. Dessutom kan du under de varmaste sommartimmarna svalna genom att dyka i poolen och ha timmar med oförglömlig vattenglädje med dina barn, familj eller vänner.

Gör det bästa för att upptäcka öns kulinariska höjdpunkter och upptäck de små lokala producenterna och uppfödarna under din semester på Korsika. Korsikanska delikatesser och ost är en integrerad del av öns arv, som alla vill smaka och uppskatta. Föreställ dig hur underbar det är att ha en picknick med en blandad ostbräda i din villa på Korsika!

Upptäck Korsika från ditt semesterboende

Korsika uppskattas över hela världen för sin unika blandning av olika landskap. Vill du upptäcka ön i all sin härlighet? Då är ett fritidshus på Korsika den perfekta hemmabasen för vila, ha kul på natten och planera din nästa resa. Vänta inte att boka ditt fritidshus på Korsika, eftersom ön skönhet är en riktig må-se destination. Välj ett semesterhus i Korsika som kommer att leva upp till alla dina förväntningar. Välja ett hus med en vacker terrass kan du äta frukost med familj eller vänner eller äta "i det kalla" strax innan solen går ner.

Om huset har en trädgård, kommer barnen att vara särskilt glada eftersom de har frihet att leka och träna. Deras spel kommer säkert att tillåta dem att fly från den tupplur som du kan ta i din korsikanska stuga. Dessutom, om du tar din hund till Korsika, är en trädgård också välkommen och din söta fyrbenta vän kommer också gärna att bli med på semester!

Sol och bad på Korsika

Korsika är inte det främsta resmålet som dyker upp när vi svenskar tänker semester. Dock börjar turismen komma mer och mer, speciellt för naturälskare och Napoleonfantaster. Du behöver inte spendera många timmar på Korsika för att bli påmind om ön mest kända invånare; den franska kejsaren Napoleon. Hans ansikte pryder många statyer och har tillägnats många museer, och det är han som hälsar dig välkommen som ett stort monument utanför flygplatsen. Om du vill ha ett avbrott från Napoleon kan du besöka någon av de 200 sandstränderna på ön. De mest populära stränderna ligger vid Calvi, Bonifacio och Porto-Vecchio. På öns östra sida finns även en av världens längsta nudiststränder, sandstranden Plage Linguizzetta. Stranden är så pass lång, över 4 km, att du enkelt kan hitta en plats för dig själv.

Semesterhus i södra Korsika

Genom att välja ett fritidshus i Korsika i söder, kan du besöka Bonifacio, som ligger längst söder om ön. Staden är känd för sin citadell och de kända stegen i kung av Aragon huggen in i klipporna. Men det finns också andra städer, byar och orter i södra Korsika som kommer att överraska dig. Om du vill få ut det mesta av din resa, är det en bra idé att ta en hyrbil för att besöka Porto Vecchio: den berömda badorten Sartène, den förhöjda staden på 330 meters höjd, som författaren Prosper Mérimée beskrivs som den mest ikoniska staden Korsika. Lämna inte Korsika innan du besöker Ajaccio, Napoleons födelseort. Om du är passionerad om fransens första kejsare kan du upptäcka platser i Napoleon genom att ta en av de 3 rutterna som erbjuds av Ajaccio Turistbyrå. En annan måste-se är museet av Bonaparte hus, dedikerade till kejsaren, vars minne är väldigt livligt i denna stad som också är prefekturen i södra Korsika.

Om du bokar ett fritidshus i Ajaccio kan du också ta en promenad genom denna stad, en gång känd som staden korall och beundra Ajaccio-viken, som är känd för sina livliga stränder. På 15 minuter med båt kan du enkelt nå Sanguinaires, en syn som du definitivt borde ha sett under din semester på Korsika.

Topp 5 på Korsika
Interhome erbjuder dig de bästa 5 destinationerna att upptäcka på ön skönhet.

1. Hyra lägenhet i Porto på Korsika

Boka en vistelse i Porto, Korsika! Porto är ett äkta paradis som tar upp många av Korsikas sevärdheter, med sitt genuese torn som ett historiskt monument. Från ditt fritidshus i Porto på Korsika kommer du att succumbera till charmen på ön, trots allt är Porto bukten en världsarvslista för världsarv. Scandola naturreservat med sin vackra och skyddade fauna och flora kommer att förvåna dig, fågelskådare kan upptäcka fiskgjuren, en sällsynt art. Girolata-bukten är en extraordinär plats för hisnande skönhet som du absolut måste upptäcka! Det kan tyckas svårt att lämna din vackra villa i Korsika, men alla dessa attraktioner kommer säkert att vara värda det!

Ett besök på Piana stränder är en annan bra anledning att komma ut ur ditt fritidshus i Porto. Oavsett om det är båt, bil eller till fots, är bäckens charm otänkbar. Ochens av sten, den blåa av himlen och havet möts och skapar ett sublimt och unikt landskap som kommer att förbli inristat i dina bästa minnen av din vistelse på Korsika. Observera att detta är en mycket känd attraktion och det kan till och med vara svårt att beundra under högsäsongens liv och rörelse. Om möjligt, fokusera på låg och midsäsong eller mycket tidigt under sommarsäsongen för att få ut det mesta.

2. Semesterbostäder i Porto Vecchio

Porto Vecchio är också ett mycket populärt resmål i södra delen av ön. Du kommer att bli förvånad över havet, exotiska färger och kända stränder. Palombaggia är grunt och särskilt uppskattat av barn. Lite längre söderut Santa Giulia-bukten, en riktig lagun med fin sand ... Porto Vecchio-bukten består av vikar och vegetation som huvudsakligen består av parasollpinor som tilltalar semesterfirare från hela världen.

Om du gillar shopping, inbjuder Porto Vecchio dig att promenera genom de smala gatorna i Gamla stan. Du kommer att bli utsatt för olika "frestelser", allt från fashionabla kläder till regionala produkter, hantverk, men även ost, delikatesser, bakverk som du kommer att smaka eller laga mat på ditt fritidshus i Porto Vecchio. På kvällen kan du efter en trevlig dag på stranden njuta av en drink och avsluta kvällen med vänner på en vild rytm på en diskotek och sedan återvända till ditt semesterhus i södra Korsika för en god natts sömn. Semester på Korsika har blivit synonymt med roligt när som helst på dagen eller natten!

3. Semesterhus Calvi

På västkusten, i Balagne-regionen, är Calvi lättillgängligt via Calvi Sainte Catherine flygplats, som ligger bara några kilometer från centrum. Det är en särskilt lämplig destination om du vill undvika körtider på slingrande vägar och njuta av en avkopplande semester i ditt fritidshus i Calvi. Du kommer att kunna upptäcka staden och den berömda genuese citadellet. Njut av en promenad genom de livliga gränderna och beundra den vackra utsikten.

Din stuga i Calvi är en bra utgångspunkt för promenader i Balagne. Denna exceptionella region erbjuder mer än 300 km spår och låter dig upptäcka sin rikedom genom att gå längs havet eller inlandet. Mellan havet och bergen kommer du att bli fascinerad av vegetationen och den vackra utsikten. Regionen erbjuder också femton resor till VTC-älskare, varav några är lätta för familjer, medan andra endast är avsedda för sportälskare som uppskattar vila under sin semester på Korsika.

4. Moriani Beach och San Nicolao

Planerar du att anlända till Bastia och föredrar du att koncentrera dig på kuststurismen? Gå till San Nicolao och Moriani Beach. Beläget på östra kusten av skönhetsön, cirka fyrtio kilometer söder om Bastia, är dessa "två" destinationer mycket populära med sommargäster. Det bör dock noteras att Moriani Beach är kustområdet San Nicolao. En familje vistelse i ett korsikansk fritidshus är särskilt trevligt på grund av stranden i centrum av staden.

Sandstränderna kommer säkert att tilltala älskare av simning, vattensporter och sola. Stränderna är också mycket barnvänliga. Barnen kommer också ha en bra tid på stranden! En semester på Korsika handlar inte bara om att simma i ett varmt hav eller sola på sanden. Det är trevligt att dra nytta av din vistelse för att upptäcka de typiska byarna i regionen där du bokat ditt fritidshus på Korsika.

5. Besök l'Île Rousse

L'Île Rousse, tidigare känd som Isola Rossa, har sitt namn till de röda porfyrstenarna. Mycket bra beläget mindre än trettio kilometer från Calvi flygplats, den är utrustad med den tredje största kommersiella hamnen i Korsika. Staden grundades av order av Pascal Paoli, smeknamnet "Le Babbu di a Patria" ("Faderns Fader") av Korsikerna. I hjärtat av Balagne kommer l'Île Rousse att förföra dig med sin gamla stad med sina kullerstensgator. Under din vistelse på Korsika kan du njuta av promenader och shopping i de charmiga butikerna.

Njut av ditt fritidshus på Île Rousse för att förbereda lokala rätter med lokala produkter som du hittar på den lilla marknaden. Marknaden har redan valts ut för den nationella konkurrensen på de vackraste marknaderna i Frankrike. Du kan också njuta av livets skönhet i Balagne: Välj ett fritidshus på Korsika som kommer att uppskattas enhälligt och där alla kan njuta av sin favorit fritid: strand vid havet, vandring i närliggande berg, shopping, gastronomi och hantverk, ...

Glöm inte att ta vägen till de hantverkare som går genom Île Rousse. Det kommer inte bara att låta dig upptäcka om och om igen små typiska byar som säkert kommer att fresta dig att omboka ett semesterhus på Korsika nästa år, men det kommer också att visa dig mångfalden av hantverk och de vackra produkterna på ön skönhet.

Boka ditt semesterhus på Korsika online eller kontakta oss Korsika verkar bli allt vackrare med varje besök, det fortsätter att förvåna människor. Var redo att bli fascinerad (igen): Boka ditt semesterhus online eller kontakta våra semesterrådgivare på telefon. Vårt lokala kontor i Porto Vecchio kommer att vara din lokala kontakt och kan ge dig bästa råd att göra Din vistelse på Korsika oförglömlig.

Ring oss och boka! 24 timmar service

+46 8 21 65 50
Mitt val (0) Senaste besök
 • Endast kvalitetssäkrade semesterbostäder
  Kvalitet är vår främsta prioritet

  Varje fastighet kontrolleras före ankomst för att garantera bästa möjliga vistelse

 • Garanterad tillgänglighet och service 24/7
  Få det bästa ut av vår expertis

  Nyckelhantering arrangeras av vår hjälpsamma personal. Tillgänglig dygnet runt och på plats för att hjälpa dig med alla dina frågor, till exempel: med tips och kunskap om ditt semestermål och ditt bokade boende.

 • En minnesvärd semesterupplevelse
  Privatliv och frihet i ditt eget semesterboende

  Var din egen chef, ät när du vill och njut av gott om plats för din familj och alla dina vänner.

Mitt val ( 0 )
+46 8 21 65 50 24 timmar om dagen till din tjänst
återställa
förfina din sökning
 1. Hem
 2. Frankrike
 3. Korsika

$amount x Korsika Semesterhus, stugor och lägenheter

-14%
Top-Rated

Perfekt

7 recensioner
 1. Frankrike
 2. Korsika
 3. Moriani-Plage
 4. FR9226.614.3

Lägenheter Résidence Acqua Bella (MNI402)

upp till 6 personer

3 rum

2 sovrum

1 badrum

Avstånd till centrum 3 km

Avstånd till strand 150 m

Avstånd till hav 150 m

WiFi

Pool

Diskmaskin

Tvättmaskin

Balkong / terrass

Luftkonditionering

Barnbädd

Parkeringsplats

Rökning förbjuden

per semesterbostad för 7 nätter från

2014 SEK 2352 SEK Du sparar 338 SEK -14%

Ytterligare kostnader kan förekomma info plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR9226_614_3
-24%
Top-Rated

Perfekt

15 recensioner
 1. Frankrike
 2. Korsika
 3. Algajola
 4. FR9249.607.1

Lägenheter Résidence Cala di Sole (ALG130)

upp till 2 personer

1 rum

1 sovrum

1 badrum

Avstånd till centrum 500 m

Avstånd till strand 300 m

Avstånd till hav 300 m

WiFi

Tvättmaskin

TV

Balkong / terrass

Barnbädd

Parkeringsplats

Rökning förbjuden

per semesterbostad för 7 nätter från

2012 SEK 2646 SEK Du sparar 634 SEK -24%

Ytterligare kostnader kan förekomma info plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR9249_607_1
-14%
Top-Rated

Perfekt

11 recensioner
 1. Frankrike
 2. Korsika
 3. Moriani-Plage
 4. FR9226.614.1

Lägenheter Résidence Acqua Bella (MNI400)

upp till 4 personer

2 rum

1 sovrum

1 badrum

Avstånd till centrum 3 km

Avstånd till strand 150 m

Avstånd till hav 150 m

WiFi

Pool

Diskmaskin

Tvättmaskin

Balkong / terrass

Luftkonditionering

Barnbädd

Parkeringsplats

Rökning förbjuden

per semesterbostad för 7 nätter från

2077 SEK 2426 SEK Du sparar 349 SEK -14%

Ytterligare kostnader kan förekomma info plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR9226_614_1
-14%
Top-Rated

Perfekt

15 recensioner
 1. Frankrike
 2. Korsika
 3. Bravone
 4. FR9228.609.1

Lägenheter Résidence Sognu di Mare (BRA100)

upp till 4 personer

2 rum

1 sovrum

1 badrum

Avstånd till centrum 4 km

Avstånd till strand 350 m

Avstånd till hav 350 m

WiFi

Pool

Tvättmaskin

Balkong / terrass

Barnbädd

Parkeringsplats

Rökning förbjuden

per semesterbostad för 7 nätter från

2077 SEK 2426 SEK Du sparar 349 SEK -14%

Ytterligare kostnader kan förekomma info plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR9228_609_1
-14%

Bra

7 recensioner
 1. Frankrike
 2. Korsika
 3. Bravone
 4. FR9228.609.2

Lägenheter Résidence Sognu di Mare (BRA101)

upp till 6 personer

2 rum

1 sovrum

1 badrum

Avstånd till centrum 4 km

Avstånd till strand 350 m

Avstånd till hav 350 m

WiFi

Pool

Tvättmaskin

Balkong / terrass

Barnbädd

Parkeringsplats

Rökning förbjuden

per semesterbostad för 7 nätter från

2265 SEK 2646 SEK Du sparar 381 SEK -14%

Ytterligare kostnader kan förekomma info plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR9228_609_2
-14%

Väldigt bra

6 recensioner
 1. Frankrike
 2. Korsika
 3. Bravone
 4. FR9228.609.3

Lägenheter Résidence Sognu di Mare (BRA102)

upp till 6 personer

3 rum

2 sovrum

1 badrum

Avstånd till centrum 4 km

Avstånd till strand 350 m

Avstånd till hav 350 m

WiFi

Pool

Tvättmaskin

Balkong / terrass

Barnbädd

Parkeringsplats

Rökning förbjuden

per semesterbostad för 7 nätter från

2391 SEK 2793 SEK Du sparar 402 SEK -14%

Ytterligare kostnader kan förekomma info plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR9228_609_3
-24%
Top-Rated

Perfekt

21 recensioner
 1. Frankrike
 2. Korsika
 3. Algajola
 4. FR9249.607.2

Lägenheter Résidence Cala di Sole (ALG131)

upp till 4 personer

2 rum

1 sovrum

1 badrum

Avstånd till centrum 500 m

Avstånd till strand 300 m

Avstånd till hav 300 m

WiFi

Tvättmaskin

TV

Balkong / terrass

Barnbädd

Parkeringsplats

Rökning förbjuden

per semesterbostad för 7 nätter från

2459 SEK 3234 SEK Du sparar 775 SEK -24%

Ytterligare kostnader kan förekomma info plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR9249_607_2
-14%
Top-Rated

Perfekt

2 recensioner
 1. Frankrike
 2. Korsika
 3. Moriani-Plage
 4. FR9226.614.2

Lägenheter Résidence Acqua Linda (MNI401)

upp till 6 personer

2 rum

1 sovrum

1 badrum

Avstånd till centrum 3 km

Avstånd till strand 150 m

Avstånd till hav 150 m

WiFi

Pool

Diskmaskin

Tvättmaskin

Balkong / terrass

Luftkonditionering

Barnbädd

Parkeringsplats

Rökning förbjuden

per semesterbostad för 7 nätter från

2580 SEK 3013 SEK Du sparar 433 SEK -14%

Ytterligare kostnader kan förekomma info plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR9226_614_2
-24%
Top-Rated

Perfekt

11 recensioner
 1. Frankrike
 2. Korsika
 3. Sagone
 4. FR9271.602.1

Semesterhus Résidence La Pinede (SAG170)

upp till 4 personer

2 rum

1 sovrum

1 badrum

Avstånd till centrum 2 km

Avstånd till strand 400 m

Avstånd till hav 400 m

Husdjur tillåtna

Tvättmaskin

TV

Balkong / terrass

Barbecue

Parkeringsplats

Rökning förbjuden

per semesterbostad för 7 nätter från

2626 SEK 3454 SEK Du sparar 828 SEK -24%

Ytterligare kostnader kan förekomma info plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR9271_602_1
Top-Rated

Perfekt

2 recensioner
 1. Frankrike
 2. Korsika
 3. Sant Antonino
 4. FR9255.621.2

Lägenheter Marcelli (INO101)

upp till 4 personer

2 rum

1 sovrum

1 badrum

Landsbygd

Havsutsikt

Avstånd till centrum 100 m

Avstånd till strand 9 km

Avstånd till hav 9 km

WiFi

Tvättmaskin

TV

Balkong / terrass

Parkeringsplats

Rökning förbjuden

per semesterbostad för 7 nätter från

2677 SEK

Ytterligare kostnader kan förekomma info plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR9255_621_2

Väldigt bra

7 recensioner
 1. Frankrike
 2. Korsika
 3. Sagone/Tiuccia
 4. FR9272.641.1

Lägenheter Villa la Baraka (TUC150)

upp till 2 personer

1 rum

1 sovrum

1 badrum

Havsutsikt

Avstånd till centrum 250 m

Avstånd till strand 300 m

Avstånd till hav 300 m

Balkong / terrass

Parkeringsplats

Rökning förbjuden

per semesterbostad för 7 nätter från

2762 SEK

Ytterligare kostnader kan förekomma info plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR9272_641_1
-14%
Top-Rated

Perfekt

8 recensioner
 1. Frankrike
 2. Korsika
 3. Porto Vecchio
 4. FR9210.661.1

Lägenheter Résidence Mari di Soli (PVC400)

upp till 2 personer

1 rum

1 sovrum

1 badrum

Avstånd till centrum 5 km

Avstånd till strand 4 km

Avstånd till hav 800 m

Husdjur tillåtna

WiFi

Pool

Tvättmaskin

TV

Balkong / terrass

Parkeringsplats

Rökning förbjuden

per semesterbostad för 7 nätter från

2769 SEK 3234 SEK Du sparar 465 SEK -14%

Ytterligare kostnader kan förekomma info plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR9210_661_1
-14%

Väldigt bra

5 recensioner
 1. Frankrike
 2. Korsika
 3. Bravone
 4. FR9228.609.4

Lägenheter Résidence Sognu di Mare (BRA103)

upp till 8 personer

4 rum

3 sovrum

1 badrum

Avstånd till centrum 4 km

Avstånd till strand 350 m

Avstånd till hav 350 m

WiFi

Pool

Tvättmaskin

Balkong / terrass

Barnbädd

Parkeringsplats

Rökning förbjuden

per semesterbostad för 7 nätter från

2769 SEK 3234 SEK Du sparar 465 SEK -14%

Ytterligare kostnader kan förekomma info plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR9228_609_4
-24%
Top-Rated

Perfekt

1 recensioner
 1. Frankrike
 2. Korsika
 3. Solenzara
 4. FR9215.649.1

Lägenheter Residence Mare e Festa (SOZ160)

upp till 2 personer

2 rum

1 sovrum

1 badrum

Havsutsikt

Avstånd till centrum 100 m

Avstånd till strand 400 m

Avstånd till hav 20 m

WiFi

Pool

Diskmaskin

Tvättmaskin

TV

Balkong / terrass

Luftkonditionering

Parkeringsplats

Rökning förbjuden

per semesterbostad för 7 nätter från

2938 SEK 3864 SEK Du sparar 926 SEK -24%

Ytterligare kostnader kan förekomma info plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR9215_649_1
Top-Rated

Perfekt

1 recensioner
 1. Frankrike
 2. Korsika
 3. Moriani-Plage
 4. FR9226.623.1

Lägenheter Résidence Marina Bianca (MNI100)

upp till 2 personer

1 rum

1 sovrum

1 badrum

Avstånd till centrum 900 m

Avstånd till strand 150 m

Avstånd till hav 150 m

Husdjur tillåtna

WiFi

Pool

TV

Balkong / terrass

Luftkonditionering

Parkeringsplats

Rökning förbjuden

per semesterbostad för 7 nätter från

2940 SEK

Ytterligare kostnader kan förekomma info plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR9226_623_1

Väldigt bra

3 recensioner
 1. Frankrike
 2. Korsika
 3. Calvi
 4. FR9260.609.2

Semesterhus Résidence Tramariccia (CAL101)

upp till 2 personer

2 rum

1 sovrum

1 badrum

Avstånd till centrum 1 km

Avstånd till strand 200 m

Avstånd till hav 200 m

Husdjur tillåtna

WiFi

Pool

Tvättmaskin

TV

Parkeringsplats

Rökning förbjuden

per semesterbostad för 7 nätter från

3013 SEK

Ytterligare kostnader kan förekomma info plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR9260_609_2
-10%
Top-Rated

Perfekt

11 recensioner
 1. Frankrike
 2. Korsika
 3. San Nicolao
 4. FR9227.674.1

Semesterhus Rico Plage (SNF140)

upp till 2 personer

1 rum

1 sovrum

1 badrum

Avstånd till centrum 6 km

Avstånd till strand 50 m

Avstånd till hav 50 m

WiFi

Balkong / terrass

Parkeringsplats

Rökning förbjuden

per semesterbostad för 7 nätter från

3056 SEK 3380 SEK Du sparar 324 SEK -10%

Ytterligare kostnader kan förekomma info plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR9227_674_1
Top-Rated

Perfekt

11 recensioner
 1. Frankrike
 2. Korsika
 3. Cervione/Castagniccia
 4. FR9229.709.1

Lägenheter Ferienwohnung Bain (CTN212)

upp till 5 personer

2 rum

1 sovrum

1 badrum

Landsbygd

Avstånd till centrum 4 km

Avstånd till strand 5 km

Avstånd till hav 5 km

Husdjur tillåtna

WiFi

Tvättmaskin

TV

Balkong / terrass

Barbecue

Barnbädd

Parkeringsplats

Rökning förbjuden

per semesterbostad för 7 nätter från

3056 SEK

Ytterligare kostnader kan förekomma info plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR9229_709_1
-14%
Top-Rated

Perfekt

10 recensioner
 1. Frankrike
 2. Korsika
 3. Porto Vecchio
 4. FR9210.661.2

Lägenheter Résidence Mari di Soli (PVC401)

upp till 4 personer

2 rum

1 sovrum

1 badrum

Avstånd till centrum 5 km

Avstånd till strand 4 km

Avstånd till hav 800 m

Husdjur tillåtna

WiFi

Pool

Tvättmaskin

TV

Balkong / terrass

Parkeringsplats

Rökning förbjuden

per semesterbostad för 7 nätter från

3147 SEK 3676 SEK Du sparar 529 SEK -14%

Ytterligare kostnader kan förekomma info plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR9210_661_2
-14%
Top-Rated

Perfekt

1 recensioner
 1. Frankrike
 2. Korsika
 3. Lozari
 4. FR9252.605.1

Semesterhus Résidence Les Villas de Bel Godère (LZR200)

upp till 4 personer

2 rum

1 sovrum

1 badrum

Avstånd till centrum 8 km

Avstånd till strand 1.2 km

Avstånd till hav 1.2 km

WiFi

Pool

Diskmaskin

Tvättmaskin

Balkong / terrass

Luftkonditionering

Barnbädd

Parkeringsplats

Rökning förbjuden

per semesterbostad för 7 nätter från

3147 SEK 3676 SEK Du sparar 529 SEK -14%

Ytterligare kostnader kan förekomma info plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR9252_605_1

förfina din sökning

återgå

förfina din sökning

Vart vill du åka?

När vill du resa?

Välj ankomstdatum Välj avresedatum

LörHitta flest valmöjligheter genom att välja Lördag som ankomstdag

Personer inkl. barn

Sovrum

Badrum

Typ av boende

Letar du efter något speciellt?

Önskad standard

Pool

Vill du ta med dina husdjur?

Avstånd

Avstånd till hav

Avstånd till sjö

Avstånd till skid/bergslift

Avstånd till centrum

Faciliteter

Erbjudanden

Maxpris för vistelsen

!

Vänligen välj incheckningsdatum / utcheckningsdatum först

Typ av semester

Planerar du en fiskeresa?

Aktiviteter

Endast kvalitetssäkrade semesterbostäder Kvalitet är vår främsta prioritet

Varje fastighet kontrolleras före ankomst för att garantera bästa möjliga vistelse

Garanterad tillgänglighet och service på plats Få det bästa ut av vår expertis

Nyckelhantering arrangeras av vår hjälpsamma personal. Tillgänglig dygnet runt eller på plats för att hjälpa dig med alla dina frågor, till exempel: med tips och kunskap om ditt semestermål och ditt bokade boende.

En minnesvärd semesterupplevelse Privatliv och frihet i ditt eget semesterboende

Var din egen chef, äta när du vill och njut av gott om plats för alla dina vänner och familj

Varför boka boende med Interhome?

Det har aldrig varit lättare att hitta det perfekta huset, stugan eller lägenheten för semestern. Vill du utforska nya resmål? Det finns inget bättre sätt än att göra det i ett semesterhus: Hyr ett hus i Spanien, eller en stuga i Sverige, eller varför inte hyra en villa i Italien. Bli inspirerad av våra semestertips och boka online - snabbt, enkelt och säkert med Interhome.

Frihet, integritet och utrymme i ditt eget semesterboende

Att hyra en stuga, hus eller lägenhet för semestern erbjuder många fördelar: Bland annat kan du spendera din tid precis som du vill. Ingen störning från andra gäster eller hotellpersonal, bara njuta av din semester och följa dina egna regler. Oavsett om du letar efter en storstadssemester, en avkopplande semester med din familj eller med vänner. Helt enkelt njut av mycket utrymme, flexibilitet och frihet i ditt eget semesterboende.