Ring oss och boka! 24 timmar service

+46 8 21 65 50
Mitt val (0) Senaste besök
  1. Hem
  2. Personlig service på plats
  3. Calonge

Local Interhome partner: Calonge

Vår personal i Calonge önskar dig välkommen.

Vårt team på plats hjälper dig med in- och utcheckning samt andra frågor som kan uppstå. De kan svara på frågor om din semesterbostad men även om regionen. De kan erbjuda tips, bra restauranger, populära aktiviteter i området och kommande händelser.

Du kan också få hjälp med följande tjänster på plats, om de finns tillgängliga, alternativt beställa dem direkt vid bokningstillfället: Sängkläder och handdukar / Spjälsäng / Barnstol / Barnvagn.

Calonge

HHD Rentals, S.L.

Avda. de la Costa Brava 1

17252 St. Antoni de Calonge

Spanien


Tel. +34 972 65 18 10 Fax +34 972 66 01 77 calonge@interhome.es


Endast kvalitetssäkrade semesterbostäder Kvalitet är vår främsta prioritet

Varje fastighet kontrolleras före ankomst för att garantera bästa möjliga vistelse

Garanterad tillgänglighet och service på plats Få det bästa ut av vår expertis

Nyckelhantering arrangeras av vår hjälpsamma personal. Tillgänglig dygnet runt eller på plats för att hjälpa dig med alla dina frågor, till exempel: med tips och kunskap om ditt semestermål och ditt bokade boende.

En minnesvärd semesterupplevelse Privatliv och frihet i ditt eget semesterboende

Var din egen chef, äta när du vill och njut av gott om plats för alla dina vänner och familj

Varför boka boende med Interhome?

Det har aldrig varit lättare att hitta det perfekta huset, stugan eller lägenheten för semestern. Vill du utforska nya resmål? Det finns inget bättre sätt än att göra det i ett semesterhus: Hyr ett hus i Spanien, eller en stuga i Sverige, eller varför inte hyra en villa i Italien. Bli inspirerad av våra semestertips och boka online - snabbt, enkelt och säkert med Interhome.

Frihet, integritet och utrymme i ditt eget semesterboende

Att hyra en stuga, hus eller lägenhet för semestern erbjuder många fördelar: Bland annat kan du spendera din tid precis som du vill. Ingen störning från andra gäster eller hotellpersonal, bara njuta av din semester och följa dina egna regler. Oavsett om du letar efter en storstadssemester, en avkopplande semester med din familj eller med vänner. Helt enkelt njut av mycket utrymme, flexibilitet och frihet i ditt eget semesterboende.