Zell am See

Semesterhus, stugor och lägenheter Zell am See

Hyra stuga i Zell am See

En vinter i Österrike är bara på några ställen lika atmosfärisk som i Zell am See. Med en vintersportshytte i Zell am See kommer du att uppleva en semester i en autentisk österrikisk miljö.

Den berömda skidbyen Zell am See ligger i den österrikiska staten Salzburg, även känd som Salzburgerland. Byn är extremt pittoresk på sjön Zeller, vilket ger denna destination en unik charm under vinterförhållanden. Zell am See står inte bara för den ursprungliga österrikiska atmosfären, vilket uppskattas av många, men du kan också njuta av utmärkt skidåkning!

Charmig österrikisk inredning

Skidbyen Zell am See är helt omgiven av berg och ligger vid sjön Zell. Med en semesterbostad i Zell am See kan du njuta av vackra nedfarter varje dag mot bakgrund av de vackra Alperna. Skidområdet Zell am See, Schmittenhöhe, är en del av skidområdet Zell am See-Kaprun. Det erbjuder 77 kilometer pister och det finns flera dalbanor. Nybörjare och avancerade skidåkare kommer att ha en bra tid här. Förutom Schmittenhöhe har Zell am See också Maiskogel, ett välorganiserat område som är älskat av familjer.

Snögaranti genom glaciären

Maiskogel erbjuder många möjligheter för nybörjare att förbättra sina skidkunskaper, men om du är en erfaren skidåkare finns det också ett antal utmaningar som väntar på dig här. Kitzsteinhorn, med sin glaciär på över 3000 meter, är också en del av skidområdet Zell am See-Kaprun. Pisterna i detta område är öppna nästan hela året och garanterar absolut snösäkerhet. Du hittar mer än fyrtio kilometer rymliga nedfarter och gott om möjligheter till friare. Det finns också flera nöjesparker på Kitzsteinhorn där du kan njuta av snön till ditt hjärta.

Professionella idrottare

Det faktum att detta skidområde har mycket att erbjuda är också visat av det faktum att du hittar de nödvändiga professionella vintersportsmännen här: även för dessa idrottsmän och kvinnor har Zell am See sin egen attraktion. Om du vill testa dina färdigheter på Kitzsteinhorn kan du använda (gratis) skidbussen som tar dig från Zell am See till Kaprun. Precis som Zell am See, andas Kaprun allt som går med en vintersport semester i "riktigt" Österrike: utmärkta skidorter, men också en mer än mysig efter-ski. Kaprun erbjuder också gott om plats för andra vinteraktiviteter än skidåkning. Längdskidåkning, snowboard och vandring är alla möjliga i Kaprun.

Autentisk efterglöd

Vill du ha en vintersporterstuga i Zell am See för något annat än skidåkning? Då kan du testa dina skridskor på den pittoreska Zell am See. Och efter dina upplevelser på skridskor eller långa slatsar finns det ingenstans bättre att njuta av efter-ski än i det bilfria och attraktiva centrumet i Zell am See. Om du dricker din välförtjänta drink med utsikt över sjön Zell am See, kommer du att inse att skidåkning i Österrike är möjlig på flera ställen än bara Tyrol. I Zell am See, till exempel!

Lägenheter i Zell am See

Med en lägenhet i Zell am See kommer du att uppleva vintern i Österrike vid sitt bästa. En autentisk stad, utmärkta skidorter och en pulserande après-ski: vad mer kan du begära?

Zell am See ligger i den österrikiska staten Salzburg, som för att undvika förvirring med staden med samma namn kallas också Salzburgerland. Det gränsar på västra sidan av den berömda Tyrolen. Tillsammans med Kaprun bildar Zell am See skidregionen Zell am See-Kaprun: hundra och fyrtio kilometer pister upp till tre tusen meter. En vinterskidstuga i Zell am See garanterar en hundra procent snösäker skidsemester i en autentisk österrikisk atmosfär.

Snösäker skidåkning

Det faktum att Zell am See uppskattas av vintersportentusiaster ska komma som ingen överraskning. Området har allt du kan önska dig som en ivrig skidåkare. Stämningen i Zell am See är mycket speciell, med tanke på stadens läge på den vackra Zellersee. Snöskyddet i området garanteras genom närvaron av en glaciär, Kitzsteinhorn. Här kan du gå på backarna mycket tidigt på säsongen. När vintern fortskrider finns det många fler möjligheter, bland annat på Schmittenhöhe och Maiskogel. Med ett semesterhus i Zell am See kommer du att dra nytta av de optimala skidorterna som karakteriserar regionen.

Mer än bara åka skidor

Dessutom, i Zell am See kan du självklart också räkna med nödvändig off-piste underhållning. Staden erbjuder ett brett utbud av efter-ski-möjligheter, allt från enkla till lyxiga. Om du vill göra något annat än att stå på de långa slatsarna, kan du också välja mellan nödvändiga aktiviteter: det finns en rodelbana, en simbassäng, en bio, en tennissal etc. Naturligtvis kan du åka skridskor på vintern på den pittoreska Zellersee: en speciell upplevelse med de omgivande snötäckta bergen.

Aktiv på och runt Zellersee

Zell am See är ett populärt semestermål både vinter och sommar. Med en lägenhet i Zell am See kan du njuta av en vacker region på sommaren som passar perfekt för en avkopplande och eventuellt sportig semester. Om du gillar att cykla, gå eller utforska området med mountainbike, så har du kommit till rätt ställe i Salzburgerland. Och med Zellermeers närvaro sätter en lägenhet i Zell am See också alla tänkbara vattensporter till hands. Med de omgivande bergen som bakgrund i Zell am See kan du ändå njuta av den ultimata semestern. Boka din semester i Zell am See nu.

Endast kvalitetssäkrade semesterbostäder

Kvalitet är vår främsta prioritet

Varje fastighet kontrolleras före ankomst för att garantera bästa möjliga vistelse

Garanterad tillgänglighet och service på plats

Få det bästa ut av vår expertis

Nyckelhantering arrangeras av vår hjälpsamma personal. Tillgänglig dygnet runt eller på plats för att hjälpa dig med alla dina frågor, till exempel: med tips och kunskap om ditt semestermål och ditt bokade boende.

En minnesvärd semesterupplevelse

Privatliv och frihet i ditt eget semesterboende

Var din egen chef, äta när du vill och njut av gott om plats för alla dina vänner och familj

Varför boka boende med Interhome?

Det har aldrig varit lättare att hitta det perfekta huset, stugan eller lägenheten för semestern. Vill du utforska nya resmål? Det finns inget bättre sätt än att göra det i ett semesterhus: Hyr ett hus i Spanien, eller en stuga i Sverige, eller varför inte hyra en villa i Italien. Bli inspirerad av våra semestertips och boka online - snabbt, enkelt och säkert med Interhome.

Frihet, integritet och utrymme i ditt eget semesterboende

Att hyra en stuga, hus eller lägenhet för semestern erbjuder många fördelar: Bland annat kan du spendera din tid precis som du vill. Ingen störning från andra gäster eller hotellpersonal, bara njuta av din semester och följa dina egna regler. Oavsett om du letar efter en storstadssemester, en avkopplande semester med din familj eller med vänner. Helt enkelt njut av mycket utrymme, flexibilitet och frihet i ditt eget semesterboende.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
Få regelbunden information om nyheter och specialerbjudanden direkt till din inkorg.