Ring oss och boka! 24 timmar service

+46 8 21 65 50
Mitt val(0) Senaste besök

Swisspeak Resorts powered by Interhome

Vi önskar dig varmt välkommen! Vi finns till ditt förfogande dygnet runt på vårt lokala kontor för information och tips på aktiviteter!

  

Våra Swisspeak Resorts finns i följande regioner:

   

Få den perfekta semesterupplevelsen i Alperna. Varje årstid bjuder på olika upplevelser och aktiviteter som passar alla, så att du enkelt kan hitta just din favorit. Lär känna de mäktiga alperna, utforska området och njut av de genuint charmiga små bergsbyarna. 
Swisspeak Resorts erbjuder förstklassiga lägenheter på utvalda destinationer i de schweiziska Alperna. 
Lägenheterna passar lika bra för familjen som för duon. Här kan du slappna av efter en händelserik dag i spa- och wellnessområdet och avsluta kvällen i vinbaren. Våra yngsta gäster kommer också trivas: spel och lek utlovas i KidsClub’s lekrum (utan tillsyn) där det alltid finns aktiviteter och underhållning. 
Koppla av i en härlig atmosfär och ta del av alla bekvämligheter på vår moderna semesterresort. 

Endast kvalitetssäkrade semesterbostäder Kvalitet är vår främsta prioritet

Varje fastighet kontrolleras före ankomst för att garantera bästa möjliga vistelse

Garanterad tillgänglighet och service på plats Få det bästa ut av vår expertis

Nyckelhantering arrangeras av vår hjälpsamma personal. Tillgänglig dygnet runt eller på plats för att hjälpa dig med alla dina frågor, till exempel: med tips och kunskap om ditt semestermål och ditt bokade boende.

En minnesvärd semesterupplevelse Privatliv och frihet i ditt eget semesterboende

Var din egen chef, äta när du vill och njut av gott om plats för alla dina vänner och familj

Varför Interhome

Det har aldrig varit lättare att hitta din perfekta semester. Vill du utforska nya resmål? Det finns inget bättre sätt än att göra det i ett semesterhus: Njut av "la dolce vita" i Italien, känna den charmiga livsstilen på den franska rivieran eller den spanska livsstilen. Bli inspirerad av våra semestertips och boka online - snabbt, enkelt och säkert med Interhome.

Frihet, integritet och utrymme i ditt eget semesterboende

Din vistelse i ett semesterhus eller en semesterlägenhet erbjuder många fördelar: Bland annat kan du spendera din tid precis som du vill. Ingen störning från andra gäster eller hotellpersonal, bara njuta av din semester och följa dina egna regler. Oavsett om du letar efter en storstadssemester, en avkopplande semester med din familj eller med vänner. Helt enkelt njut av mycket utrymme, flexibilitet och frihet i ditt eget semesterboende.