Personlig service på plats

Våra lokalkontor – tillgängliga för dig när du behöver.

Personlig service på plats

Personlig service inkluderad. Med Interhome har du alltid en personlig kontakt på plats. I större semesterort välkomnas du av vårt team på det lokala servicekontoret. Här hämtar du nycklarna och får information om din semesterort och semesterbostad. Vår personal ger tips på aktiviteter, sevärdheter och hjälper gärna till om det är något speciellt du vill har hjälp med.

Behöver du kanske en barnvagn eller stroller, en barnstol eller en extra säng? Vill du hyra cyklar eller segways eller leka kapten på en privat båt? Inga problem! Du kan ta del av ett omfattande utbud av tjänster och aktiviteter på majoriteten av våra lokalkontor. Vi hjälper gärna till med bagaget, ordnar transfer till och från flygplatsen och fixar med utflykter och events. Kontakta oss innan ni reser så hinner vi förbereda oss på bästa sätt. 

Kontakta vårt servicekontor för att få mer information om våra tjänster och erbjudanden på just din semesterort. Våra team ser fram emot att hälsa Dig välkommen!

Reser du till en semesterort där vi inte har något servicekontor på plats? I så fall blir du välkomnad direkt vid din bokade semesterbostad av vår lokala nyckelförvaltare. Nyckelförvaltaren lämnar över nycklarna, visar dig runt och har alltid koll på omgivningarna och kommer gärna med tips på aktiviteter och sevärdheter. 

Så trygg är du i ditt fritidshus!

Endast kvalitetssäkrade semesterbostäder

Kvalitet är vår främsta prioritet

Varje fastighet kontrolleras före ankomst för att garantera bästa möjliga vistelse

Garanterad tillgänglighet och service på plats

Få det bästa ut av vår expertis

Nyckelhantering arrangeras av vår hjälpsamma personal. Tillgänglig dygnet runt eller på plats för att hjälpa dig med alla dina frågor, till exempel: med tips och kunskap om ditt semestermål och ditt bokade boende.

En minnesvärd semesterupplevelse

Privatliv och frihet i ditt eget semesterboende

Var din egen chef, äta när du vill och njut av gott om plats för alla dina vänner och familj

Varför boka boende med Interhome?

Det har aldrig varit lättare att hitta det perfekta huset, stugan eller lägenheten för semestern. Vill du utforska nya resmål? Det finns inget bättre sätt än att göra det i ett semesterhus: Hyr ett hus i Spanien, eller en stuga i Sverige, eller varför inte hyra en villa i Italien. Bli inspirerad av våra semestertips och boka online - snabbt, enkelt och säkert med Interhome.

Frihet, integritet och utrymme i ditt eget semesterboende

Att hyra en stuga, hus eller lägenhet för semestern erbjuder många fördelar: Bland annat kan du spendera din tid precis som du vill. Ingen störning från andra gäster eller hotellpersonal, bara njuta av din semester och följa dina egna regler. Oavsett om du letar efter en storstadssemester, en avkopplande semester med din familj eller med vänner. Helt enkelt njut av mycket utrymme, flexibilitet och frihet i ditt eget semesterboende.