Personlig service på plats

Våra lokalkontor – tillgängliga för dig när du behöver.

Personlig service inkluderad. Med Interhome har du alltid en personlig kontakt på plats. I större semesterort välkomnas du av vårt team på det lokala servicekontoret. Här hämtar du nycklarna och får information om din semesterort och semesterbostad. Vår personal ger tips på aktiviteter, sevärdheter och hjälper gärna till om det är något speciellt du vill har hjälp med.


Behöver du kanske en barnvagn eller stroller, en barnstol eller en extra säng? Vill du hyra cyklar eller segways eller leka kapten på en privat båt? Inga problem! Du kan ta del av ett omfattande utbud av tjänster och aktiviteter på majoriteten av våra lokalkontor. Vi hjälper gärna till med bagaget, ordnar transfer till och från flygplatsen och fixar med utflykter och events. Kontakta oss innan ni reser så hinner vi förbereda oss på bästa sätt. 

Kontakta vårt servicekontor för att få mer information om våra tjänster och erbjudanden på just din semesterort. Våra team ser fram emot att hälsa Dig välkommen!

Reser du till en semesterort där vi inte har något servicekontor på plats? I så fall blir du välkomnad direkt vid din bokade semesterbostad av vår lokala nyckelförvaltare. Nyckelförvaltaren lämnar över nycklarna, visar dig runt och har alltid koll på omgivningarna och kommer gärna med tips på aktiviteter och sevärdheter. 

Här blir du välkomnad av Interhomes personal: