Holland

Semesterhus, stugor och lägenheter Holland

Nederländerna

Åk till kontinenten och njut av friheten: hyra ett fritidshus i Nederländerna. Upptäck de speciella platserna, åka till Limburg, känd för sitt kuperade landskap och bourgogne. Det finns mycket att göra i den södra delen från nöjesparken till ett besök i grottorna i Valkenburg.

Eller hyra ett semesterhus i Zeeland, provinsen vid havet med breda och rena sandstränder och trevliga mysiga städer som Vlissingen eller Breskens. Gelderland är också ett utmärkt val för ett fritidshus i Nederländerna. Njut av lugn och ro i Lochem eller stanna i ett fritidshus i Otterlo. Där kan du njuta av de stora hedningarna, täta skogar och många vattenrika miljöer.

Hyr ett semesterboende i Nederländerna

Nederländerna är ett fantastiskt, mångsidigt semestermål. Eftersom alla har vana att först tänka på andra länder och miljöer när de är på semester, glömmer vi det ibland. Men lyssna på hur mycket entusiasm utlänningar talar om Nederländerna. Och då pratar de inte bara om att deras trottoarer är sida vid sida rätt och tågen går i tid (ja, verkligen). De är också imponerade av städerna, naturreservat, vattnets överflöd och naturligtvis den rika kulturen och historien. Titta på glasögonen från en utländsk besökare till Nederländerna och inse att ett hus i Nederländerna kan vara ett mycket bra val för din kommande semester. Och det stora är att det finns gott om trevliga sista minuten semesterboende i Nederländerna.

Vattensport semester i Nederländerna

Nederländerna är naturligt vattensporter land par excellence. Om du tittar på kartan kan du se att de är helt kapade med vatten. Många tycker om att resa runt landet med båt. Men också en trevlig semesterbostad i Nederländerna nära ett av de största vattensporterna. Så att vattensportentusiaster kan njuta av vattnet i ditt område varje dag från din egen bekväma semesterort. Och om du vill ha något annorlunda för en dag, det finns mycket att göra i området. Till exempel, gå till de frisiska sjöarna. Eller Loosdrecht sjöarna vid gränsen till Utrecht och Noord-Holland. Och för många människor kommer vattnet i Zeeland att utöva en enorm attraktion. Till exempel Grevelingenmeer med alla dess omfattande vattensportmöjligheter. Ett unikt område för surfare.

Njut av den nederländska kusten

Och vi har inte ens nämnt det största vattensporterna. För var du än befinner dig i Nederländerna ligger den vackra Nordsjökusten ofta i närheten. Det är inte utan anledning att de magnifika sandstränderna är populära hos Holländarna. Det finns vackra sandstränder från Zeeland till Den Helder. Det är underbart att njuta av på varma och soliga dagar. Men det är lika trevligt att ta en trevlig promenad när vinden blåser eller till och med stormar och havet rasar vildt. För surfare är stranden naturligtvis mekkaen om vindarna är starka. Och då har vi inte nämnt Vadehavskusten Groningen och Friesland. Det är också imponerande och väl värt ett besök.

Besök dikar, dammar och broar

Nederländerna är låg. Var du än befinner dig i Nederländerna är chansen att området ligger precis över eller under havsnivån. Marken är i stor utsträckning erövrad från vattnet genom landåtervinning och installation av stora havsväggar, diken och dammar. Det är trevligt att åka dit en gång under din semester. Stort vattenverk som Afsluitdijk eller Oosterscheldedam är verkligen värt ett besök. Men naturligtvis också de 19 väderkvarnarna på Kinderdijk, med vilken Alblasserwaardens poldrar hålls torra. Eller Woudagemaal nära Lemmer, den största fungerande ångpumpstationen i världen. Alla är imponerande byggnader. Ofta hittar du också en fin förklaring eller utställning om hur landet skyddas mot vattnet. En trevlig dagstur från ditt fritidshus. Särskilt när vädret är mindre trevligt att gå in i vattnet själv.

De holländska våtmarkerna och våtmarkerna

Med sin plats under havsnivån är mycket av Nederländerna naturligt marshy torv eller marshland. Eller på annat sätt bli en vacker symbios av land och vatten. Du hittar många vackra naturreservat i Nederländerna för att njuta av dem. Naturligtvis Oostvaardersplassen, som fick internationell berömmelse genom dokumentären De Nieuwe Wildernis. Men också den stora omgivningen i Biesbosch eller Groene Hart. Och mindre välkänt, men lika vackert: De Weerribben i Overijssel. Från ditt fritidshus i Nederländerna har du alltid ett antal vackra naturreservat och våtmarker i ditt område. Dra nytta av det och njut av vårt vackra land.

Skogsvandringar i Nederländerna

Vi glömmer det ibland, men du kan fortfarande njuta av omfattande skogar i Nederländerna. Till exempel, gå med hunden till Utrechtse Heuvelrug. I detta område hittar du täta lövskog och barrskogar och du kan stöta på vackert spel eller stora grazers under en promenad. Och det gäller givetvis helt och hållet Veluwes största naturreservat i nordvästra Europa. Denna stora gröna plats på vår karta är ett stort skogsområde, avbrutet av vackra öppna fält och heath. Naturligtvis är Hoge Veluwe nationalpark värt ett besök, men andra områden som Veluwezoom National Park rekommenderas också. Var annars har du chansen att se röd hjort eller vildsvin? Och kanske vargar igen i framtiden? De första kopiorna har redan upptäckts. Genom att hyra ett hus i Nederländerna kan du njuta av all denna skönhet.

Njut av historien i Nederländerna

Nederländerna har en rik historia. Romarna har anlänt till landet och en del av gränsen till det romerska riket (Limes) ligger genom Nederländerna. Städer som Nijmegen skapades vid den tiden. Vårt landskap markerar också gränsen för islakan under den näst sista istiden. Utrecht-åsen och bergen på Veluwe bildades som ett resultat. Även de stenar som Hunebeds är byggda har kommit in i landet med isen. Mer nyligen hade de en berömd period kring Åttioårskriget och Nederländerna var en världsmakt under denna guldålder. Deras landskap och städer är genomsyrade i denna historia. Till exempel ger en turné genom en stad som Haarlem eller Delft den historien till liv och du lär dig att känna igen den i exempelvis arkitektonisk stil eller gatuplan. Börja leta efter den här historien från ditt fritidshus i Nederländerna.

Till de holländska museerna

Och naturligtvis kommer du inte att hoppa över vackra museer. För att det lyckligtvis finns det ibland en regndusch i Nederländerna. Och det är det perfekta tillfället att besöka ett av de stora museerna. Holländska målare är självklart expertprodukt nummer ett där. Ett besök på Rijksmuseum, van Gogh-museet, Mauritshuis eller Haags Gemeentemuseum är uppenbara resor från ditt fritidshus i Nederländerna. Men det finns så mycket mer. Regionala museer som Groninger eller Drents Museum har vackra samlingar. Och särskilt med barn är ett besök på Open Air Museum i Arnhem eller Aviodrome i Lelystad en mycket rolig aktivitet.

En holländsk stadsresa

Du har ett brett utbud av fritidshus i Nederländerna, inte bara i naturen. Nederländerna har också vackra städer. Självklart finns det Amsterdam. Den staden ligger på toppen av många människor med sina kända platser som Rijksmuseum, Scheepvaartmuseum, Vondelpark, Jordaan eller Anne Frank House. Men den holländska huvudstads öppna atmosfär och dynamik är också världsberömd. Samtidigt är det givetvis mycket mer. Rotterdam med sin imponerande moderna arkitektur och världsport. Haagens storhet och den klassiska Utrecht och Nijmegen. Och naturligtvis den Burgundiska Maastricht där du helt enkelt skulle glömma att ditt fritidshus ligger i Nederländerna. Och då är vi fortfarande korta från städer som Groningen, Breda, Leiden eller Haarlem. Kombinationen av ofta medeltida och 1700-tals arkitektur och de många vackra fritids- och kulturfaciliteterna gör många av våra städer till ett mycket trevligt semestermål. Dag ut med barnen i Nederländerna Nederländerna är ett roligt land för barnen. Med så mycket vatten kan de självklart njuta av gott väder. Men det finns också fantastiska attraktioner och nöjesparker. Med toppers som Efteling förstås på toppen av listan med gödsel. Eller Madurodam, Ouwehands Zoo eller en av de många andra dagsturer du kan göra i Nederländerna. Sevärdheterna finns överallt, så var du än har hyrt ett barnvänligt fritidshus i Nederländerna, kommer dina barn att ha det bra.

Till Wadden Islands

Med Wadden Islands i norr finns det naturligtvis ett annat speciellt semestermål i Nederländerna. I Vattenhavets underbara natur - det är inte för något som ett skyddat UNESCO-område - de har semesterfläckar med dessa öar där du kan koppla av i bara en eller två veckor. Du behöver inget och kan göra någonting. Underbar promenad eller cykling. En trevlig dag på stranden eller koppla av på en terrass. Det är allt möjligt. Vare sig du väljer de mer populära öarna som Texel eller Terschelling eller föredrar att hantera det i mindre skala på Vlieland, Ameland eller Schiermonnikoog, garanterar Wadden en underbar semester. Naturligtvis njuter du av naturen på öarna, men du går naturligtvis också på Vadehavet för att njuta av det här vackra inre havet. Och mudflatvandring är naturligtvis en aktivitet som står på din lista. Bra att göra från ditt fritidshus i Nederländerna.

Utforska landet från ditt fritidshus i Nederländerna

Du ser det. Nederländerna är otroligt mångsidig. Om du vill tillbringa några veckors semester i Nederländerna, har du alla alternativ här. Men även om du letar efter en lägenhet eller ett hus i några dagar finns det ett brett urval av fritidshus i Nederländerna. Oavsett om du vill spendera en bekväm semester eller letar efter något enklare, är valet brett. Du kan välja ett fritidshus med en simbassäng i Nederländerna i närheten av ett vattensporter område. Så du kan komma på vattnet varje dag. Eller du kan sitta lite mer centralt så att du kan njuta av din semester på ett varierat sätt. Och glöm inte helt "Nederländerna". Provinser som Limburg, Groningen, Friesland och Zeeland har mycket att erbjuda. Så den här tiden väljer en underbar semester på våra Nooderburen. Du har alla alternativ från din egen fritidshus i Nederländerna.

Endast kvalitetssäkrade semesterbostäder

Kvalitet är vår främsta prioritet

Varje fastighet kontrolleras före ankomst för att garantera bästa möjliga vistelse

Garanterad tillgänglighet och service på plats

Få det bästa ut av vår expertis

Nyckelhantering arrangeras av vår hjälpsamma personal. Tillgänglig dygnet runt eller på plats för att hjälpa dig med alla dina frågor, till exempel: med tips och kunskap om ditt semestermål och ditt bokade boende.

En minnesvärd semesterupplevelse

Privatliv och frihet i ditt eget semesterboende

Var din egen chef, äta när du vill och njut av gott om plats för alla dina vänner och familj

Varför boka boende med Interhome?

Det har aldrig varit lättare att hitta det perfekta huset, stugan eller lägenheten för semestern. Vill du utforska nya resmål? Det finns inget bättre sätt än att göra det i ett semesterhus: Hyr ett hus i Spanien, eller en stuga i Sverige, eller varför inte hyra en villa i Italien. Bli inspirerad av våra semestertips och boka online - snabbt, enkelt och säkert med Interhome.

Frihet, integritet och utrymme i ditt eget semesterboende

Att hyra en stuga, hus eller lägenhet för semestern erbjuder många fördelar: Bland annat kan du spendera din tid precis som du vill. Ingen störning från andra gäster eller hotellpersonal, bara njuta av din semester och följa dina egna regler. Oavsett om du letar efter en storstadssemester, en avkopplande semester med din familj eller med vänner. Helt enkelt njut av mycket utrymme, flexibilitet och frihet i ditt eget semesterboende.