Venedig

Semesterhus, stugor och lägenheter Venedig

Boende Venedig

Venedig, en helig stad för italienare, är synonymt med kärlek, fester, traditioner och modernitet. Från generation till generation bär venetianerna sin historia och sin sed med all sin äkthet. Venedig inspirerar och får dig att drömma. Fördjupa dig i en värld där platsens magi sammanflätas med tidigare traditioner för att leva unika stunder. Boka din semesteruthyrning i Venedig och låt dig föras av platsens poesi.

Venedig kanal Grande

Venedig semester: tillbringa semester på stranden av lagunen

Venedig eller "City of the Doges" ligger i nordöstra Italien i Veneto. Tack vare kanalerna, karnevalet och Piazza San Marco är Venedig en destination som lockar miljoner besökare varje år. På sjuttonhundratalet erkändes Venedig redan som den mest eleganta och förfinade europeiska staden med ett starkt inflytande på arkitektur, konst och litteratur.

Genom att hyra en semesterlägenhet i Venedig, kommer du att upptäcka den speciella staden byggd på vattnet med mer än 170 kanaler, 455 broar, 123 kyrkor och som sträcker sig över 118 öar. I Venedig finns det bara två transportmedel: till fots eller med båt. Det historiska centrumet är faktiskt en helt gågata och båtar rör sig på kanalerna som korsar staden. Boka din semesteruthyrning i Venedig och njut av din vistelse i ett ovanligt hus vid vattnet.

Venedig är också känt för sina festivaler och andra viktiga evenemang. Biennalen, som hålls varje udda år på hösten, är en festival för samtida konst. Karnevalet, i februari, är också känt över hela världen. Varje år, den 11 oktober, äger Venedig Marathon. I århundraden har Venedig inspirerat världen på flera områden: författare som Shakespeare eller Balzac, målare, modedesigner och till och med filmskapare och filmskapare. Varje år kommer miljoner turister till Venedig som ett par, även känd som älskarnas stad, särskilt för sina åkattraktioner i gondoler. Få hjärtat av din älskade kapsyl och boka ditt fritidshus i Venedig.

Besök Italiens juvel

Venedig har mer än 80 kyrkor, inklusive Markuskyrkan eller Santa Maria della Salute. En av de viktigaste attraktionerna i staden är också San Marco Campanile. Beläget i hjärtat av den historiska stadskärnan och på 98 meters höjd, erbjuder det en fantastisk utsikt över hela staden. Venedig är också känt för öarna i dess lagun. Den mest kända är ön Murano och dess glasgjuteri, ön Burano känd för sina spetsar och färgglada hus, och ön Torcello som är en antik stad. Om du bokar din semesterlägenhet i Venedig kan du besöka de många minnesmärken och öarna i älskarnas stad! Tveka inte, fly till denna stad där kärlek är inspiration och njut av en semesteruthyrning i Venedig.

Hitta alla våra boenden i Italien och gör valet av italienska helgdagar

Endast kvalitetssäkrade semesterbostäder

Kvalitet är vår främsta prioritet

Varje fastighet kontrolleras före ankomst för att garantera bästa möjliga vistelse

Garanterad tillgänglighet och service på plats

Få det bästa ut av vår expertis

Nyckelhantering arrangeras av vår hjälpsamma personal. Tillgänglig dygnet runt eller på plats för att hjälpa dig med alla dina frågor, till exempel: med tips och kunskap om ditt semestermål och ditt bokade boende.

En minnesvärd semesterupplevelse

Privatliv och frihet i ditt eget semesterboende

Var din egen chef, äta när du vill och njut av gott om plats för alla dina vänner och familj

Varför boka boende med Interhome?

Det har aldrig varit lättare att hitta det perfekta huset, stugan eller lägenheten för semestern. Vill du utforska nya resmål? Det finns inget bättre sätt än att göra det i ett semesterhus: Hyr ett hus i Spanien, eller en stuga i Sverige, eller varför inte hyra en villa i Italien. Bli inspirerad av våra semestertips och boka online - snabbt, enkelt och säkert med Interhome.

Frihet, integritet och utrymme i ditt eget semesterboende

Att hyra en stuga, hus eller lägenhet för semestern erbjuder många fördelar: Bland annat kan du spendera din tid precis som du vill. Ingen störning från andra gäster eller hotellpersonal, bara njuta av din semester och följa dina egna regler. Oavsett om du letar efter en storstadssemester, en avkopplande semester med din familj eller med vänner. Helt enkelt njut av mycket utrymme, flexibilitet och frihet i ditt eget semesterboende.