Så trygg är du i ditt fritidshus!

Mer information
  • Individuell ankomstresa
  • Privatsfär i ditt fritidshus
  • Fri och oberoende
  • Kontrollerad städning
  • Säkert nyckelöverläm nande på plats
  • Personlig hjälp på plats under vistelsen

Love nature – bevarandet gäller alla

Interhome Group vill vara en förebild när det kommer till hållbarhet. Vi ser det som vår plikt att lämna en välmående miljö för framtida generationer. På så sätt kan du som vår kund kompensera för de CO2-utsläpp som din vistelse i semesterlägenhet eller fritidshus orsakar. Ersättningsbeloppet går helt och hållet in i M Climate Funds hållbarhetsprojekt via vår partner Myclimate.

Vi har förbundit oss till att skydda klimatet, inte bara gentemot våra kunder och vårt moderföretag Migros, utan även internationellt. Interhome Group har undertecknat FN:s världsturismorganisations “Glasgow Declaration on Climate Action in Tourism” och därmed åtagit sig att minska utsläppen av växthusgaser som orsakas fram till 2030 med hälften och att uppnå netto noll senast 2050.

Läs mer om våra mål och vårt samarbete med Myclimate samt vårt bi-skyddsprogram. Vårt hållbarhetsteam har även sammanställt användbara tips för din vardag och semester specifikt för dig. Hållbarhet har inget slutdatum, varför vi kontinuerligt och ihärdigt engagerar oss för en hållbar semesterhusturism både idag och imorgon.

Biologisk mångfald

Vi brinner för att skydda och stärka vår natur och våra ekosystem.

Klimatförändringar

Omfattande koldioxid-plan för att erkänna klimatkrisen och belysa vårt eget fotavtryck.

Våra kunder

Vi engagerar oss för en bättre framtid för alla, och vill att våra kunder är förväntansfulla, inspirerade och engagerade när vi talar öppet och ärligt om vår process.

Våra partners

Hållbart resande vore inte möjligt utan våra ägare, partners och alla som bistår vår leverantörskedja. Vi tar dem med oss på denna resa, inspereras och lär av varandra, och kräver förändring.

Våra platser

Frekvent produktanalys för att identifiera och initiera genuin förändring. Vi införlivar platsbaserade strategier, gemensamt styrd turism och naturbaserade lösningar.

Personal

Utveckling och skolning av medarbetare, hälsa och glädje är alltid centrala begrepp för vår arbetsplats som ständigt kommer att utvecklas och betonas.

Kontor

Kontinuerliga förbättringar för att minska avfall, skapa effektivitet och åstadkomma en hälsosam arbetsmiljö. Vi är också medvetna om att våra finansiella system är en nyckelkomponent i att motverka hotet mot vår natur, och vi kommer att arbeta för att minimera vår egen påverkan.

Endast kvalitetssäkrade semesterbostäder
Kvalitet är vår främsta prioritet

Varje fastighet kontrolleras före ankomst för att garantera bästa möjliga vistelse

Garanterad tillgänglighet och service på plats
Få det bästa ut av vår expertis

Nyckelhantering arrangeras av vår hjälpsamma personal. Tillgänglig dygnet runt eller på plats för att hjälpa dig med alla dina frågor, till exempel: med tips och kunskap om ditt semestermål och ditt bokade boende.

En minnesvärd semesterupplevelse
Privatliv och frihet i ditt eget semesterboende

Var din egen chef, äta när du vill och njut av gott om plats för alla dina vänner och familj

Varför boka boende med Interhome?

Det har aldrig varit lättare att hitta det perfekta huset, stugan eller lägenheten för semestern. Vill du utforska nya resmål? Det finns inget bättre sätt än att göra det i ett semesterhus: Hyr ett hus i Spanien, eller en stuga i Sverige, eller varför inte hyra en villa i Italien. Bli inspirerad av våra semestertips och boka online - snabbt, enkelt och säkert med Interhome.

Frihet, integritet och utrymme i ditt eget semesterboende

Att hyra en stuga, hus eller lägenhet för semestern erbjuder många fördelar: Bland annat kan du spendera din tid precis som du vill. Ingen störning från andra gäster eller hotellpersonal, bara njuta av din semester och följa dina egna regler. Oavsett om du letar efter en storstadssemester, en avkopplande semester med din familj eller med vänner. Helt enkelt njut av mycket utrymme, flexibilitet och frihet i ditt eget semesterboende.

© HHD AG Schweiz 2022