Davos

Semesterhus, stugor och lägenheter Davos

Hyra boende och stuga i Davos

Davos ligger i kantonen Graubünden och är känd för att vara den högsta staden i Alperna, belägen på 1560 meter över havet. Njut av en vistelse i Schweiz för att boka en semester Davos och upptäck denna stad som ligger vid floden Valley Landwassertal.

Davos, Alpernas högsta stad

Bo på skidorten som värd varje år World Economic Forum genom att välja bokning av en semesteruthyrning Davos. Oavsett om du vill hyra en stuga eller en lägenhet nära skidområdet, hittar du säkert boende som passar hela familjen eller dina vänner. Davos anses vara den högsta staden i Alperna och en viktig skidort. Skidåkare och snowboardåkare kan räkna med 300 kilometer backar och 75 kilometer för längdskidåkning. Området har också flera rodelbanor och älskare kan njuta av en trevlig släde. Det är en livlig semesterort med många affärer, restauranger i centrum men också diskotek och kasinon. På sommaren kan du njuta av Davosjön och aktiviteter som skärmflygning eller cykling.

Skidåkning i Davos

Davos anses vara ett paradis för skidåkare och snowboardåkare. Med 5 skidområden på 300 kilometer sluttningar uppfyller skidorten alla vinterns förväntningar. Boka din semester Davos och välj det område som passar dig bäst. Det största skidområdet är Parsenn / Gotschna, där snön är av anmärkningsvärd kvalitet. De andra områdena i regionen är Jakobshorn, perfekt för snowboardåkare tack vare Halfpipe och Funpark; Madrisa, lämplig för alla nivåer med spår som passar både nybörjare och experter; Rinerhorn, som ligger lite längre bort och mindre än de andra är särskilt lämpligt för familjer och slutligen området Pischa. Välj din "Davos Klosters Inside" under din vistelse; lämna morgonen på din lägenhet eller stuga och hitta en lokal invånare som kommer att följa dig för en dag med skidåkning och du upptäcker stationen i ett nytt ljus och allt gratis. Oavsett om du bestämmer dig för en kort eller lång vistelse, utforska Prättigau Landwassertal!

Vårt urval av boende i Davos!

Vill du vara närmare skidliftarna för att inte tappa en minut skidor? Våra boende nära skidbackarna är perfekta för dig. Gå tidigt på morgonen och var bland de första i sluttningarna för att njuta av fördelarna med berget på vintern. På sommaren kan du njuta av de vackra vandringar som erbjuds i regionen och vila i slutet av dagen på din balkong i ditt boende i Davos. Letar du efter ett större boende för att rymma hela familjen eller vänner? Under din vistelse i det helvetska landet kommer du att bli charmad av de många stugor att hyra för upp till 28 personer.

Hitta alla våra semesterbostäder i Schweiz och organisera din vistelse som du vill

Endast kvalitetssäkrade semesterbostäder

Kvalitet är vår främsta prioritet

Varje fastighet kontrolleras före ankomst för att garantera bästa möjliga vistelse

Garanterad tillgänglighet och service på plats

Få det bästa ut av vår expertis

Nyckelhantering arrangeras av vår hjälpsamma personal. Tillgänglig dygnet runt eller på plats för att hjälpa dig med alla dina frågor, till exempel: med tips och kunskap om ditt semestermål och ditt bokade boende.

En minnesvärd semesterupplevelse

Privatliv och frihet i ditt eget semesterboende

Var din egen chef, äta när du vill och njut av gott om plats för alla dina vänner och familj

Varför boka boende med Interhome?

Det har aldrig varit lättare att hitta det perfekta huset, stugan eller lägenheten för semestern. Vill du utforska nya resmål? Det finns inget bättre sätt än att göra det i ett semesterhus: Hyr ett hus i Spanien, eller en stuga i Sverige, eller varför inte hyra en villa i Italien. Bli inspirerad av våra semestertips och boka online - snabbt, enkelt och säkert med Interhome.

Frihet, integritet och utrymme i ditt eget semesterboende

Att hyra en stuga, hus eller lägenhet för semestern erbjuder många fördelar: Bland annat kan du spendera din tid precis som du vill. Ingen störning från andra gäster eller hotellpersonal, bara njuta av din semester och följa dina egna regler. Oavsett om du letar efter en storstadssemester, en avkopplande semester med din familj eller med vänner. Helt enkelt njut av mycket utrymme, flexibilitet och frihet i ditt eget semesterboende.