Vart vill du tillbringa din semester?

Så trygg är du i ditt fritidshus!

En lyxig semester i ett lyxigt semesterhus

Våra mest exklusiva fritidshus, utvalt av lokala experter. Hem med otrolig charm, unik miljö och utsökt interiör har kvalificerat sig till en plats i serien.

Våra exklusiva villor är alla unika. Det gäller bara att hitta den som passar din smak. Oavsett boende du måste välja, kan du förvänta dig en oförglömlig semester i en personlig miljö. Vi har varit säkra på att vårt sortiment uppfyller de högsta förväntningarna, allt för att göra den mest perfekta semesterupplevelsen, skräddarsydd för dina önskemål.

Lyxigt semesterhus i Österrike

Lyxigt semesterhus i Kroatien

Lyxigt semesterhus i Frankrike

Lyxigt semesterhus i Italien

Lyxigt semesterhus i Spanien

Lyxigt semesterhus i Schweiz

Endast kvalitetssäkrade semesterbostäder

Kvalitet är vår främsta prioritet

Varje fastighet kontrolleras före ankomst för att garantera bästa möjliga vistelse

Garanterad tillgänglighet och service på plats

Få det bästa ut av vår expertis

Nyckelhantering arrangeras av vår hjälpsamma personal. Tillgänglig dygnet runt eller på plats för att hjälpa dig med alla dina frågor, till exempel: med tips och kunskap om ditt semestermål och ditt bokade boende.

En minnesvärd semesterupplevelse

Privatliv och frihet i ditt eget semesterboende

Var din egen chef, äta när du vill och njut av gott om plats för alla dina vänner och familj

Varför boka boende med Interhome?

Det har aldrig varit lättare att hitta det perfekta huset, stugan eller lägenheten för semestern. Vill du utforska nya resmål? Det finns inget bättre sätt än att göra det i ett semesterhus: Hyr ett hus i Spanien, eller en stuga i Sverige, eller varför inte hyra en villa i Italien. Bli inspirerad av våra semestertips och boka online - snabbt, enkelt och säkert med Interhome.

Frihet, integritet och utrymme i ditt eget semesterboende

Att hyra en stuga, hus eller lägenhet för semestern erbjuder många fördelar: Bland annat kan du spendera din tid precis som du vill. Ingen störning från andra gäster eller hotellpersonal, bara njuta av din semester och följa dina egna regler. Oavsett om du letar efter en storstadssemester, en avkopplande semester med din familj eller med vänner. Helt enkelt njut av mycket utrymme, flexibilitet och frihet i ditt eget semesterboende.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
Få regelbunden information om nyheter och specialerbjudanden direkt till din inkorg.