Ring oss och boka! 24 timmar service

+46 8 21 65 50
Mitt val(0) Senaste besök

Europas skönaste öar

Vissa känslor uppstår bara på specifika platser. Vissa dofter lyckas leva ut på bara några få ställen. Öliv, med förmågan att fånga sinnesliga upplevelser på en liten plats, gör oss aldrig besvikna. Här träffas hamnliv, strandliv och lantliv i ett spännande möte. En kombination som gör att du, när du åker därifrån, tycker att du känner fiskehandlaren. Och du vet att solnedgången är som vackrast från den där speciella klippan. Du kanske känner till den hemliga serpentinvägen ner till öns bästa strand, och lätt tar dig fram på skoter för stopp vid pärlor längst vägen. Öliv är lätt att leva och lätt att känna. Och framförallt lätt att återvända till.
Vilken är din favoritö? Mallorca, Korsika, Sardinien och Sicilien lockar alla med sina inbjudande stränder och lugna vikar med turkost vatten.

Endast kvalitetssäkrade semesterbostäder Kvalitet är vår främsta prioritet

Varje fastighet kontrolleras före ankomst för att garantera bästa möjliga vistelse

Garanterad tillgänglighet och service på plats Få det bästa ut av vår expertis

Nyckelhantering arrangeras av vår hjälpsamma personal. Tillgänglig dygnet runt eller på plats för att hjälpa dig med alla dina frågor, till exempel: med tips och kunskap om ditt semestermål och ditt bokade boende.

En minnesvärd semesterupplevelse Privatliv och frihet i ditt eget semesterboende

Var din egen chef, äta när du vill och njut av gott om plats för alla dina vänner och familj

Varför Interhome

Det har aldrig varit lättare att hitta din perfekta semester. Vill du utforska nya resmål? Det finns inget bättre sätt än att göra det i ett semesterhus: Njut av "la dolce vita" i Italien, känna den charmiga livsstilen på den franska rivieran eller den spanska livsstilen. Bli inspirerad av våra semestertips och boka online - snabbt, enkelt och säkert med Interhome.

Frihet, integritet och utrymme i ditt eget semesterboende

Din vistelse i ett semesterhus eller en semesterlägenhet erbjuder många fördelar: Bland annat kan du spendera din tid precis som du vill. Ingen störning från andra gäster eller hotellpersonal, bara njuta av din semester och följa dina egna regler. Oavsett om du letar efter en storstadssemester, en avkopplande semester med din familj eller med vänner. Helt enkelt njut av mycket utrymme, flexibilitet och frihet i ditt eget semesterboende.