Prag

Semesterhus, stugor och lägenheter Prag

Hyra lägenhet och boende i Prag

Oavsett om det är en helg, en bro eller för att fira det nya året är det alltid en fantastisk idé att bo i Tjeckien. Boka din semester i Prag och skäm bort dig själv med en förändring av landskapet.

Upptäck Prag

Smeknamnet "Europas magiska huvudstad" är det viktigt att åka dit minst en gång. När som helst på året kan du hyra ditt boende i Prag, som är en populär destination för turister eftersom det har många tillgångar; den är full av historia och lovar dig en vistelse under tecknet av kultur, men den vet också hur man kan överraska tack vare sin offbeat sida. Boka din semesteruthyrning i Prag och missa inte att passera framför Dancing House, du kommer att fängsla av originaliteten i dess excentriska fasad som lämnar ingen likgiltig och som skivar helt med stadens barocka själ. Det är en kosmopolitisk och urban destination som ger mycket uttryck för gatukonstnärer; Du kommer ofta att se vackra graffiti på offentlig egendom, den mest kända av alla är Lennon Wall.

Aktiviteter och fritid

I Prag, planera för bra promenadskor eftersom du vill utforska allt i denna fantastiska stad! Upptäck Gamla stan, du måste se när du anländer till huvudstaden. Det är här Palace Clam-Gallas, en veritabel barock arkitektonisk pärla från mer än 300 år, besöktes av Mozart. I Gamla stan ligger också Josefov, Prags judiska kvarter, ett måste att komma ihåg när du hyr ut ditt fritidshus, eftersom det var där en av de största samhällena bodde. Judar från Centraleuropa. Lägg märke till ölälskare, genom att boka din lägenhet i Prag, kommer du inte stå emot upplevelsen av ölbadet, en lokal tradition som har avkopplande dygder, det kommer att vara ett utmärkt tillfälle för dig att simma i den tjeckiska kulturen!

En romantisk helg i Prag

Vad gäller en romantisk semester har Prag absolut ingenting att avundas i Venedig! Boka ditt boende och korsa den berömda Karlsbron, en av stadens mest emblematiska monument, känd för skönheten i statyerna som pryder den, och där traditionen har det som älskande omfamnar varandra. Genom att boka din semesteruthyrning Prag kan du njuta av denna romantiska destination där du inte kommer att motstå en vagnstur längs kullerstensgatorna. Möt sedan din älskade på ön Kampa, i distriktet Mala Strana, där du kan njuta av promenader längs floden Vltava. Gå sedan mot det vackra slottet i Prag och St. Vitus-katedralen som har utsikt över staden från dess kulle.

Ge dig själv några dagar i Prag genom att boka din lägenhet eller fritidshus så snart som möjligt! Är du intresserad av semester i en storstad? Bo i ett av våra boenden i London, Warszawa, Bryssel och överallt i Europa!

Endast kvalitetssäkrade semesterbostäder

Kvalitet är vår främsta prioritet

Varje fastighet kontrolleras före ankomst för att garantera bästa möjliga vistelse

Garanterad tillgänglighet och service på plats

Få det bästa ut av vår expertis

Nyckelhantering arrangeras av vår hjälpsamma personal. Tillgänglig dygnet runt eller på plats för att hjälpa dig med alla dina frågor, till exempel: med tips och kunskap om ditt semestermål och ditt bokade boende.

En minnesvärd semesterupplevelse

Privatliv och frihet i ditt eget semesterboende

Var din egen chef, äta när du vill och njut av gott om plats för alla dina vänner och familj

Varför boka boende med Interhome?

Det har aldrig varit lättare att hitta det perfekta huset, stugan eller lägenheten för semestern. Vill du utforska nya resmål? Det finns inget bättre sätt än att göra det i ett semesterhus: Hyr ett hus i Spanien, eller en stuga i Sverige, eller varför inte hyra en villa i Italien. Bli inspirerad av våra semestertips och boka online - snabbt, enkelt och säkert med Interhome.

Frihet, integritet och utrymme i ditt eget semesterboende

Att hyra en stuga, hus eller lägenhet för semestern erbjuder många fördelar: Bland annat kan du spendera din tid precis som du vill. Ingen störning från andra gäster eller hotellpersonal, bara njuta av din semester och följa dina egna regler. Oavsett om du letar efter en storstadssemester, en avkopplande semester med din familj eller med vänner. Helt enkelt njut av mycket utrymme, flexibilitet och frihet i ditt eget semesterboende.