Österrike

Semesterhus, stugor och lägenheter Österrike

Stugor, hus och lägenheter att hyra i Österrike

Har du tänkt på att ta en resa till Österrike? Bli inspirerad av detta underbara land både vinter och sommarmånader och ha en minnesvärd vistelse.

På vintern är det bra att åka skidor i en av Österrike 600 skidorter och att få ut det mesta av en vistelse i en skidstuga.

Under de varma sommarmånaderna erbjuder detta populära land en mängd fantastiska landsbygdsbilder - sjöar, naturparker, berg - alla idealiska för vandring eller för att göra en oförglömlig sommarcykel genom Österrike.

Självhushåll Österrike

Har du lust att gå på familjevandring genom fantastisk landskap, cykla på stranden av en lugn sjö eller gå på kulturresa till en av de vackraste europeiska huvudstäderna?

Bo på boende med självhushåll i Österrike med Interhome och njut av dessa aktiviteter som ett par, med familj eller med vänner. Upplev den rika historien, arkitekturen och kulturen i Wien, eller stadens charm som Salzburg och Innsbruck.

På vintern är de österrikiska Alperna och deras skidorter den perfekta destinationen för alla vintersportälskare. De mest attraktiva skidbackarna i Tirol, Voralberg, Kärnten och Steiermark väntar alla på dig!

Glöm inte julmarknaderna som äger rum över hela landet och vilka är roliga för både unga och gamla.

Fritidsaktiviteter i Österrike - Hyr ett semesterhus

I hjärtat av Europa kan den österrikiska huvudstaden hålla dig fascinerad och underhållen i flera dagar! Inte mindre än 100 museer är tillgängliga att besöka från din egen semesterhus i Österrike.

Madame Tussauds museet är särskilt roligt för barnen. Mozarts hemstad i Salzburg är ett måste för alla älskare av klassisk musik. Många konserter och festivaler äger rum året runt.

Innsbrucks tyrolska huvudstad är alltid upptagen, särskilt under vintermånaderna med en rad vintersportaktiviteter. Varför inte ta en kaffe på toppen av Bergisel - utsikten är verkligen fantastisk!

Njut av en traditionell jul i Österrike!

Om du har chansen, boka ett semesterhus i Österrike till jul. I alla större österrikiska städer kommer torget att tändas och surras med goda önskningar, inte glömma chansen att njuta av ett gott glas mulledvin.

På julmarknaden i gamla stan Wien finns det alltid chans att hämta några fantastiska lokala hantverk. De handskannade spjälsängarna som produceras av tiroleanska hantverkare är kända över hela landet och bortom. De största exemplen på detta utförande är utställda i det tiroleanska spjälsemuseet i Fulpmes.

Njut av en semester i Österrike och upplev de sanna traditionerna i detta fascinerande land.

Semesterlägenhet Österrike

Österrike framkallar naturligt bilder av magnifika bergskedjor. Från ditt fritidshus i Österrike kan du gå på vackra promenader genom bergen, koppla av i en av de många sjöarna och njut av den friska bergsluften.

Österrike är också känd för sin ost och öl, som kan provas i en av Östers typiska stugor. Med Interhome hittar du ett utmärkt urval av typiska österrikiska fritidshus i alla populära orter, som Tyrol och Zillertal.

Semesterbostäder i Österrike är idealiska för en familjesemester. Men den mer mogna besökaren kan också njuta av rikedom med naturliga egenskaper och den österrikiska livsstilen. Österrike har prisvärda stugor för både unga och gamla.

Stugor Österrike

På vintersäsongen kan du njuta av många afterskimöjligheter på backarna, eller kanske du hellre vill prova ett gott glas vin framför eldstaden i ditt eget fritidshus? Österrike erbjuder så många möjligheter.

Stugor i backarna är rikliga med Interhome. Att vara rätt på backarna kan du enkelt börja skidåkning från din fritidshusets ytterdörr, utan att behöva ta kollektivtrafik först - perfekt!

Stugor på den österrikiska landsbygden

Också på sommaren har Österrike något vackert landskap, perfekt för vandring, möjlighet att cykla och många utomhusaktiviteter. Fjällen är vackra och det finns så många fantastiska vyer som ger semesterfirare den ultimata känslan av frihet.

Flora och fauna är i full blom och det finns också så mycket för barn att utforska i Österrike. Interhome har ett varierat urval av semesterhus och lägenheter i Österrike.

Många människor glömmer de stora möjligheterna som erbjuds av de många sjöarna i Österrike som Achensee och Worthersee. Här kan du delta i olika roliga vattensporter och på kvällen återhämta sig från all skönhet av dagen i ditt fritidshus.

Österrike inspiration och tips:

  • Semestervilla med pool i Österrike
  • Semesterhus hund tillåten i Österrike
  • Barnvänligt fritidshus i Österrike
  • Vintersport i Österrike
  • Lägenheter i Österrike

Att åka på en stadsresa är också en av de många möjligheterna i Österrike och vi rekommenderar definitivt det: Tänk på en stad som Wien, där du kan njuta av de många museerna, konstmässorna och vänliga människor.

Tänk också på att boka ett semesterhus i Salzburg och Innsbruck, dessa städer är verkligen värda att besöka, varje stad har sin egen karaktär.

Du kan bo i typiska stadslägenheter i Österrike eller till exempel ett vackert fritidshus, utrustad med alla bekvämligheter i hemmet och ändå inom räckhåll för storstaden. Det finns så mycket att upptäcka i Österrike.

Semesterbostäder i mångsidigt Österrike

Oavsett om du tänker på en vinterskidåkning i Österrike eller ett fritidshus med pool i Österrike, är det en sak: din semester i Österrike garanterar optimal njutning!

Om det finns ett mångsidigt semesterland är det Österrike. Detta unika alpina land erbjuder något för alla när det gäller helgdagar, under alla årstider. En underbar snöferie är självklart självklart, men även på våren, sommaren och hösten är Österrike ett perfekt semestermål.

Ett semesterboende i Österrike är den perfekta basen för en minnesvärd vistelse.

Förvånande semesterland

Är du inte bekant med Österrike som semestermål och att hyra ett fritidshus där? Låt dig bli överraskad och utforska en (eller flera) av de många ansikten i detta speciella land!

Om du tänker på Österrike, kommer du förmodligen först att visualisera Alperna. Och med rätta, för att inte mindre än tre fjärdedelar av landet utgör Alperna. Inom detta imponerande bergslandskap, vilket är säkert värt ett besök, är Großglockner med sina 3797 meter kronprinsen.

Ändå har Österrike mer att erbjuda än bara bergslandskap. Den östra delen av landet runt Donau kännetecknas till exempel av ett mycket smickare, rullande landskap. Så även om du inte är en bergälskare är det en utmärkt idé att hyra ett hus i Österrike.

Chalet i Montafon

Montafonregionen är ett bra exempel på Österrikes mångsidighet. Montafon består av elva byar belägna i den så kallade Montafon-dalen och kännetecknas av ett vackert landskap.

Hela året erbjuder dessa typiska byar och den omgivande dalen gott om plats för ett brett utbud av sportaktiviteter, från vandring och klättring till cykling och mountainbike.

Med en semesterbostad i Österrike kan du vara säker på oförglömliga berg, de ljusaste sjöarna och orörda alpängar på våren, sommaren eller hösten. Den perfekta utgångspunkten för underbara vandringar, bland annat.

Och om du väljer ett fritidshus med en pool i Österrike kan du koppla av i eller av din egen pool efter dina långa promenader på landet!

Villor i Österrike

Som sagt har Österrike många ansikten. Skidområdena har nästan utan undantag på sommaren en helt unik charm och är därför också definitivt värda ett besök i de snöfria månaderna.

För dem som föredrar en sommarsemester i ett hus i Österrike finns det många möjligheter. Förutom de ovan nämnda områdena finns det några andra destinationer som förtjänar extra uppmärksamhet.

För din sommarlov tänk dig till exempel på Salzkammergut, som också kallas Ölands gröna hjärta. Denna vackra region öster om den vackra staden Salzburg är det mest kända sjöområdet i landet.

Berömda sjöar i denna region är Attersee, Mondsee, Fuschlsee och Wolfgangsee, men det finns många fler. Varje sjö med omgivningen är hemma för en mängd fantastiska sevärdheter som bara väntar på att utforska.

En vistelse i Salzkammergut skulle kombinera perfekt med ett besök i den vackra Salzburg. Med ett fritidshus i Österrike är det allt inom räckhåll!

Medelhavskärnten

Precis som Salzkammergut, har Kärnten regionen sin egen unika karaktär. Kärnten ligger i södra Österrike och har ett mycket mildt, nästan Medelhavsklimat.

Dessutom är detta område också känt för de många kristallklara, rena sjöarna och dammarna (mer än 1200!) Omgivet av ett vackert bergslandskap. Var kan du fortfarande simma idag i dricksvatten - rena bergsjöar? I Kärnten är det möjligt, inte i en sjö, men i många!

Det milda klimatet gör vädret i maj redan trevligt och att regionen har många timmar av solsken. Dessutom erbjuder den en överflödig grön naturmiljö. Ett fritidshus i Kärnten skulle verkligen betyda en oförglömlig, varierad semester.

Barnvänliga fritidshus

Österrike är definitivt ett land som välkomnar barn. Många av de mindre skidområdena i landet är välorganiserade och fullt utrustade för familjesemester. Öva ängar, lätta backar och särskilt massor av extra barnmöjligheter gör Österrike idealisk för vintersportsnyckel med hela familjen.

Unga och gamla, nybörjare och avancerade, skidåkning är garanterat! För barnvänliga fritidshus i Österrike behöver du inte se långt eftersom det finns gott om.

När det gäller sommarsemester är barn alltid i deras element nära vatten. Även om Österrike är marklåst och därför inte har någon kustlinje, finns det gott om vatten i form av de otaliga sjöarna i Kärnten och Salzkammergut, bland annat.

Med en semesterbostad i ett av dessa områden är en semester med barn perfekt. Kan hunden komma också? Du kan också kontakta Interhome för ett fritidshus med hunden i Österrike!

Wien

Förutom alla de ovannämnda semestermålen är Österrike också känd för sin huvudstad, den eleganta Wien. En vacker stad med många historiska sevärdheter, ett pulserande kulturellt nattliv och massor av kulinariska frestelser.

Du borde verkligen planera ett besök på Belvedere Palace. ett palats byggt i barockstil, som är hemma för en oöverträffad konstsamling (klassisk och modern).

I staden av världsberömda kompositörer som Mozart och Beethoven är ett besök på State Opera nästan "obligatoriskt".

Och självklart är ditt besök i Wien inte komplett utan att du njuter av den autentiska Sachertorte i ett wienskt kaffehus!

Att bo i denna eleganta stad kan snabbt ordnas med Interhome: om du bokar en lägenhet nu kommer du snart att kunna fördjupa dig i underbara och imponerande palats och barockbyggnader.

Kvalitet som en prioritet

Om du väljer ett fritidshus i Österrike är Interhome platsen att vara. Vi erbjuder ett brett utbud av semesterbostäder året runt och i alla regioner i detta varierade land. Du kan alltid räkna med kvalitet vid bokning via Interhome.

Våra organisations rötter ligger i Schweiz, vilket återspeglas i vårt sätt att arbeta. Interhome garanterar ett professionellt bokningsförfarande och en effektiv nyckelöverföring. Naturligtvis är slutstädningen av ditt fritidshus vårt ansvar också.

När du hyr ett hus i Österrike med Interhome vet du vilka bekvämligheter du kan förvänta dig från ditt fritidshus på grund av vår stjärnklassificering. Eftersom vi kontrollerar alla våra boende kan vi också garantera denna klassificering.

Slappna av

Om vi ​​säger att vi står för kvalitet, gäller det för hela vårt boende, så även om du använder vårt fritidshus förra minuter i Österrike. Vid en sista minuten bokning handlar det om samma kvalitet, men för ett (jämnt) bättre pris.

Om du bokar ett fritidshus i Österrike vill du trivas och det är exakt vad du kan vara säker på med Interhome. Vi arrangerar vad som behöver ordnas, så du kan fullt ut njuta av allt som Österrike har att erbjuda!

Omfattande erbjudande

Oavsett om du söker ett fritidshus i Tyrolen, Kärnten eller Salzburgerland, har Interhome ett brett utbud av boende i varje provins. Det finns en stuga för varje budget. Letar du efter en läcker schnitzel eller en varm Apfelstrüdel i en av de mysiga byarna i Österrike?

Endast kvalitetssäkrade semesterbostäder

Kvalitet är vår främsta prioritet

Varje fastighet kontrolleras före ankomst för att garantera bästa möjliga vistelse

Garanterad tillgänglighet och service på plats

Få det bästa ut av vår expertis

Nyckelhantering arrangeras av vår hjälpsamma personal. Tillgänglig dygnet runt eller på plats för att hjälpa dig med alla dina frågor, till exempel: med tips och kunskap om ditt semestermål och ditt bokade boende.

En minnesvärd semesterupplevelse

Privatliv och frihet i ditt eget semesterboende

Var din egen chef, äta när du vill och njut av gott om plats för alla dina vänner och familj

Varför boka boende med Interhome?

Det har aldrig varit lättare att hitta det perfekta huset, stugan eller lägenheten för semestern. Vill du utforska nya resmål? Det finns inget bättre sätt än att göra det i ett semesterhus: Hyr ett hus i Spanien, eller en stuga i Sverige, eller varför inte hyra en villa i Italien. Bli inspirerad av våra semestertips och boka online - snabbt, enkelt och säkert med Interhome.

Frihet, integritet och utrymme i ditt eget semesterboende

Att hyra en stuga, hus eller lägenhet för semestern erbjuder många fördelar: Bland annat kan du spendera din tid precis som du vill. Ingen störning från andra gäster eller hotellpersonal, bara njuta av din semester och följa dina egna regler. Oavsett om du letar efter en storstadssemester, en avkopplande semester med din familj eller med vänner. Helt enkelt njut av mycket utrymme, flexibilitet och frihet i ditt eget semesterboende.