Algarve Semesterhus, stugor och lägenheter

Boende i Algarve

Vill du ha en semester vid havet nära Frankrike? Vill du njuta av en stad med ett varmt klimat där stadens charm skiner på sina invånare? Portugal välkomnar dig till Algarve, den här regionen med tusen och en överraskning! Vackra stränder, pittoreska byar, parker, fisk och färska skaldjur ... Boka ditt semesterhus i Algarve nu och gör dig redo att njuta av varje ögonblick.

Faktum är att du lockas av lugnet i en familjesemester att koppla av vid stranden och sola i din villa Algarve eller bo med vänner med huvudmål att festa tills Vid slutet av natten i en av diskoteken i de berömda badorterna, kommer alla att hitta något att lämna nöjda med sin vistelse Algarve. Det är den idealiska regionen att upptäcka Portugal.

Semester i Algarve, en dröm längst ner i Europa

Känner du verkligen Algarve, denna region hela södra Portugal? Föreställ dig vita sandstränder kantade med klart vatten och klippor. Tänk dig att öarna är nästan övergivna. Tänk dig en region där den alltid är vacker och mild. Där är havet lugnt och du kan njuta av vattenaktiviteterna samtidigt som du njuter av nöjen att stanna i en uthyrning i Algarve. Kusten är också hem för vikar med fantastiska reliefer, stenar med fantastiskt utseende verkar hålla stillheten i ställen: drömställen att träna på dykning.

Denna välkomnande region är eftertraktade av många turister att välja en uthyrning i Algarve. Välj med förtroende platsen för ditt boende Portugal Algarve. För lugn och ro föredrar väst och öst. För den glamorösa semestern i turistcentra, välj ett fritidshus mellan Lagos och Faro. Upptäck Albufeiras underverk eller succumb till en uthyrning i Loulé, mytiska städer i Algarve.

Boka ett semesterhus i Algarve

Portugal Algarve är ord som ger leendet till många resenärer. Vill du också upptäcka Portugal, detta välkomnande land som har behållit sina traditioner? En uthyrning i Algarve kommer att vara perfekt för en trevlig semester och om du har möjlighet, väljer du ett hyra Algarve. Så du kommer ha nöjet att känna dig hemma i en typisk miljö. Det är också det bästa sättet att fördjupa sig i det lokala livet, träffa lokalbefolkningen, interagera med dem, uppskatta deras vänlighet och upptäck regionen från insidan.

Dessutom, varför inte välja en villa med pool som kommer att glädja små såväl som stora. Så du kan uppdatera så många gånger du vill och vad bättre än att ta ett dopp på morgonen före frukost eller kväll innan du lägger dig i ditt semesterhus i Algarve ... även om du redan har spenderat dagen på stranden!

Våra förslag till din semester i Algarve

> Algarve hyra med pool

> Algarve Semesteruthyrning med familj

> Algarve semester till låga priser

Algarve strandhus

På Algarve-stranden, vid kanten av havet, betyder det ofta himmelsk plats och ingen tvekan om att din vistelse vid havet i Algarve i en av favoritdestinationerna för turister kommer att fylla dig. Stränder, det finns alla slags: långa sandstränder skyddade från klippor till små vikar där du kommer att njuta av att simma. Lägg till det kristallklara vattnet, nästan 300 soldagar om året och en vacker Algarve hyra ... Vad kunde vara bättre?

För att hjälpa dig att välja din vistelse i Algarve, vet att regionen är indelad i tre delar:

- Väst: Det ligger vid Västerkusten (mellan Odeceixe vid gränsen mellan Alentejo och Burgau), där du hittar de vildaste stränderna tack vare en bevarad natur. Perfekt att koppla av och för en romantisk kväll beundra en vacker solnedgång som dödar sig i havet.

- Centrum: det är mellan Lagos och Faro att majoriteten av hotell och orter är koncentrerade med ett stort antal semesterlägenheter. Faktum är att det finns mycket kända orter som Portimao, Amarcao de Pera, Albufeira ... Det här är det perfekta området för en kosmopolitisk klientel som också gillar att festa.

- Öst: som sträcker sig till spanska gränsen och är delvis gränsad till naturparken Ria Formosa. Det är hem till sandbankar, öar, träskar. Det måste besökas när du är i Algarve Portugal.

Aktiviteter och fritid i Algarve

Med familj, älskare eller vänner har du valt att boka en uthyrning Algarve eftersom du älskar denna region för sitt klimat, stränder, öar och vänliga människor. Den snidade sydväst erbjuder ett landskap vild att du går eller cyklar med nöje. Gå till de höga klipporna i Kapst Vincent, besök sedan den charmiga Lagos och dess gränder innan du badar i en av sina underbara vikar som gör din vistelse Algarve oförglömlig.

I öster upptäcker charmen av Tavira och Vila Real de San António fluvial och de stora stränderna. Några små intrång i landet kommer att få dig att upptäcka en mer autentisk värld och att korsa charmiga byar med de alltid närvarande traditionerna. På kvällen, vila i din Portugal Algarve hyra där hus och villor med ovanlig charm väntar dig.

Glöm inte att schemalägga några besök på ett av temaparkerna i regionen, till exempel:

Zoomarine i Guia: Att beundra delfiner, sälar, krokodiler etc. som kommer att glädja hela familjen. Den Aquatic Slide & Splash i Lagoa: simbassänger, jacuzzi, glidbanor och ett utrymme speciellt reserverad för barn. Ren njutning för att förbättra din vistelse i Algarve. Aquashow Family Park ligger i Quarteira, den största i Portugal: attraktioner, vågpooler, togoganer, visar ... något att vara underhållen. Family Golf Park i Quarteira: två 18-håls minigolfbanor för familjen kul och lära känna denna aktivitet.

Bo i Algarve - sätt dina sinnen i turbulens

När du väl anlänt till ditt boende i Algarve, kommer du snabbt att vara säker på att regionen erbjuder olika känslor. Gå ombord på ett piratskepp och besök kustens grottor, dyka i klart och varmt vatten och titta särskilt på delfinerna. Upptäck backcountry av jeep, berget erbjuder magnifik utsikt. Boka din Algarve semesterboende och leva nya upplevelser.

Promenera genom naturparken Ria Formosa. Det är hem för många djurarter i sina saltmassor, träsk och öar. Barn älskar att gå på ett äventyr i Zoomarine Park nära Albufeira där marina djur och papegojor väntar på dig. På kvällen kan du njuta av en gastronomisk upplevelse rik på smaker, läckra medelhavsrätter, som huvudsakligen består av skaldjur (musslor, ostron, pinjenötter) tillsammans med solgrönsaker med generösa portioner. Ta en promenad för att smälta innan du återvänder till ditt hyra Algarve.

Ta dig också tid att promenera i Loulé: den här historiska staden är hem till en marknad som är känd för att vara en av de vackraste i Algarve. På lördag morgon hålls också två andra marknader i Loulé och erbjuder ytterligare dynamik till staden. Som du kan se kommer denna region att vakna upp dina sinnen. Efter långa upptagna dagar, njut av vila i en vacker uthyrning av Portugal Algarve.

Hitta lugn och ro i regionen!

Om du vill undkomma turismen är det inte en dålig idé att boka en semester i Algarves inre. Det lilla antalet personer som bor i detta kuperade område lever fortfarande främst från manuell arbetskraft. Det vackra landskapet är fyllt av stora mängder tallar, lavendel, eukalyptus och mandelträd som täcker kullarna.

Produktionen av Medronho sätter Monchique på kartan. Denna likör, gjord av frukter från Arbutus, verkar också hjälpa till mot förkylningar. Observera: den lokala sorten är känd för att vara väldigt kryddig! Monchique honung är också mycket bra. Den används i läckra kakor och desserter i hela regionen.

Romarna byggde sina bad på de naturliga källorna strax utanför Monchique. Dessa används fortfarande idag i Caldas de Monchique för att behandla sjukdomar som reumatism. 1495 kom King Joao II till Caldas de Monchique för den specifika orsaken.

Boka ditt semesterhus online idag!

Hitta allt vårt boende i Portugal: Boende i Algarve i ett typiskt hus? Lägenhet i bostad med pool? Country house inland? Oavsett om du vill ha en uthyrning i Portugal Algarve eller tusentals kilometer till en typisk österrikisk stuga, kan du hitta det perfekta boendet under hela året. För en helg, en kort paus eller längre semester, boka online från ett brett utbud av 50 000 lägenheter och semesterbostäder i mer än 30 länder med bara några klick.

Ring oss och boka! 24 timmar service

+46 8 21 65 50
Mitt val (0) Senaste besök
förfina din sökning
 1. Hem
 2. Portugal
 3. Algarve

Algarve

170 x Algarve Semesterhus, stugor och lägenheter

Ny
 1. Portugal
 2. Algarve
 3. Gale
 4. PT6802.18.1

Semesterhus Francisco

upp till 8 personer

5 rum

4 sovrum

3 badrum

per semesterbostad för 7 nätter från

13134 SEK

för upp till 8 personer
Priset beror på period och antal personer
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

PT6802_18_1
Ny
 1. Portugal
 2. Algarve
 3. Gale
 4. PT6802.17.1

Semesterhus Villa Fátima

upp till 8 personer

5 rum

4 sovrum

3 badrum

per semesterbostad för 7 nätter från

13134 SEK

för upp till 8 personer
Priset beror på period och antal personer
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

PT6802_17_1
Ny
 1. Portugal
 2. Algarve
 3. Gale
 4. PT6802.20.1

Lägenheter Salgados Beach & Golf

upp till 5 personer

3 rum

2 sovrum

2 badrum

per semesterbostad för 7 nätter från

6620 SEK

för upp till 5 personer
Priset beror på period och antal personer
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

PT6802_20_1
 1. Portugal
 2. Algarve
 3. Ferreiras
 4. PT6820.100.1

Semesterhus Bela Vitta

upp till 4 personer

3 rum

2 sovrum

2 badrum

per semesterbostad för 7 nätter från

4627 SEK

för upp till 4 personer
Priset beror på period och antal personer
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

PT6820_100_1
 1. Portugal
 2. Algarve
 3. Loulé
 4. PT6860.140.1

Semesterhus Villa Rosa

upp till 8 personer

5 rum

4 sovrum

4 badrum

per semesterbostad för 7 nätter från

10330 SEK

för upp till 8 personer
Priset beror på period och antal personer
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

PT6860_140_1
 1. Portugal
 2. Algarve
 3. Vilamoura
 4. PT6760.403.1

Lägenheter Seasons Vilamoura

upp till 4 personer

3 rum

2 sovrum

2 badrum

per semesterbostad för 7 nätter från

7452 SEK

för upp till 4 personer
Priset beror på period och antal personer
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

PT6760_403_1
Top-Rated

Perfekt

2 recensioner
 1. Portugal
 2. Algarve
 3. Estoi
 4. PT6851.626.1

Semesterhus Paraíso

upp till 6 personer

4 rum

3 sovrum

2 badrum

per semesterbostad för 7 nätter från

8880 SEK

för upp till 6 personer
Priset beror på period och antal personer
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

PT6851_626_1
Ny
 1. Portugal
 2. Algarve
 3. Portimão
 4. PT6650.612.2

Lägenheter Casa Avó Lucy

upp till 6 personer

4 rum

3 sovrum

2 badrum

per semesterbostad för 7 nätter från

5224 SEK

för upp till 6 personer
Priset beror på period och antal personer
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

PT6650_612_2
Ny
 1. Portugal
 2. Algarve
 3. Olhão
 4. PT6900.606.1

Semesterhus Villa Kambu

upp till 8 personer

6 rum

4 sovrum

4 badrum

per semesterbostad för 7 nätter från

11119 SEK

för upp till 8 personer
Priset beror på period och antal personer
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

PT6900_606_1
 1. Portugal
 2. Algarve
 3. Fuseta
 4. PT6901.649.1

Semesterhus Mille Mathias

upp till 5 personer

4 rum

2 sovrum

1 badrum

per semesterbostad för 7 nätter från

6002 SEK

för upp till 5 personer
Priset beror på period och antal personer
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

PT6901_649_1
 1. Portugal
 2. Algarve
 3. Fuseta
 4. PT6901.601.7

Semesterhus Quinta da Murteira (FUZ106)

upp till 3 personer

2 rum

1 sovrum

1 badrum

per semesterbostad för 7 nätter från

4328 SEK

för upp till 3 personer
Priset beror på period och antal personer
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

PT6901_601_7
 1. Portugal
 2. Algarve
 3. Fuseta
 4. PT6901.601.8

Semesterhus Quinta da Murteira (FUZ107)

upp till 3 personer

2 rum

1 sovrum

1 badrum

per semesterbostad för 7 nätter från

4104 SEK

för upp till 3 personer
Priset beror på period och antal personer
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

PT6901_601_8
Top-Rated

Perfekt

2 recensioner
 1. Portugal
 2. Algarve
 3. Albufeira
 4. PT6800.701.1

Semesterhus Casa Roberts

upp till 4 personer

3 rum

2 sovrum

2 badrum

per semesterbostad för 7 nätter från

6940 SEK

för upp till 4 personer
Priset beror på period och antal personer
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

PT6800_701_1
Top-Rated

Perfekt

3 recensioner
 1. Portugal
 2. Algarve
 3. Quarteira
 4. PT6758.300.1

Semesterhus Diamond

upp till 10 personer

7 rum

5 sovrum

5 badrum

per semesterbostad för 7 nätter från

18656 SEK

för upp till 10 personer
Priset beror på period och antal personer
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

PT6758_300_1
Top-Rated

Perfekt

1 recensioner
 1. Portugal
 2. Algarve
 3. Alcantarilha
 4. PT6806.8.1

Semesterhus Vila Caravela

upp till 6 personer

4 rum

3 sovrum

3 badrum

per semesterbostad för 7 nätter från

10192 SEK

för upp till 6 personer
Priset beror på period och antal personer
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

PT6806_8_1
Top-Rated

Perfekt

4 recensioner
 1. Portugal
 2. Algarve
 3. Vilamoura
 4. PT6760.643.1

Semesterhus Villa Verde

upp till 8 personer

5 rum

4 sovrum

4 badrum

per semesterbostad för 7 nätter från

14840 SEK

för upp till 8 personer
Priset beror på period och antal personer
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

PT6760_643_1
Top-Rated

Perfekt

2 recensioner
 1. Portugal
 2. Algarve
 3. Pêra
 4. PT6807.110.1

Semesterhus Grand Beach Hit

upp till 6 personer

4 rum

3 sovrum

2 badrum

per semesterbostad för 7 nätter från

6354 SEK

för upp till 6 personer
Priset beror på period och antal personer
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

PT6807_110_1
-9%
Top-Rated

Perfekt

6 recensioner
 1. Portugal
 2. Algarve
 3. Albufeira
 4. PT6800.708.1

Semesterhus Villa Pescada

upp till 6 personer

4 rum

3 sovrum

2 badrum

per semesterbostad för 7 nätter från

11871 SEK 12974 SEK Du sparar 1103 SEK -9%

för upp till 6 personer
Priset beror på period och antal personer
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

PT6800_708_1
Top-Rated

Perfekt

1 recensioner
 1. Portugal
 2. Algarve
 3. Ferragudo
 4. PT6690.501.1

Semesterhus Vogue

upp till 10 personer

6 rum

5 sovrum

4 badrum

per semesterbostad för 7 nätter från

32014 SEK

för upp till 10 personer
Priset beror på period och antal personer
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

PT6690_501_1
Top-Rated

Perfekt

1 recensioner
 1. Portugal
 2. Algarve
 3. Portimão
 4. PT6650.65.1

Lägenheter Palmeira 2

upp till 8 personer

5 rum

4 sovrum

2 badrum

per semesterbostad för 7 nätter från

9157 SEK

för upp till 8 personer
Priset beror på period och antal personer
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

PT6650_65_1

förfina din sökning

återgå

förfina din sökning

Vart vill du åka?

När vill du resa?

Välj ankomstdatum Välj avresedatum

LörHitta flest valmöjligheter genom att välja Lördag som ankomstdag

Personer inkl. barn

Sovrum

Badrum

Typ av boende

Letar du efter något speciellt?

Önskad standard

Pool

Vill du ta med dina husdjur?

Avstånd

Avstånd till hav

Avstånd till sjö

Avstånd till skidbacke/bergslift

Närmaste stad / centrum

Faciliteter

Erbjudanden

Maxpris för vistelsen

!

Vänligen välj incheckningsdatum / utcheckningsdatum först

Typ av semester

Planerar du en fiskeresa?

Aktiviteter

Endast kvalitetssäkrade semesterbostäder Kvalitet är vår främsta prioritet

Varje fastighet kontrolleras före ankomst för att garantera bästa möjliga vistelse

Garanterad tillgänglighet och service på plats Få det bästa ut av vår expertis

Nyckelhantering arrangeras av vår hjälpsamma personal. Tillgänglig dygnet runt eller på plats för att hjälpa dig med alla dina frågor, till exempel: med tips och kunskap om ditt semestermål och ditt bokade boende.

En minnesvärd semesterupplevelse Privatliv och frihet i ditt eget semesterboende

Var din egen chef, äta när du vill och njut av gott om plats för alla dina vänner och familj

Varför boka boende med Interhome?

Det har aldrig varit lättare att hitta det perfekta huset, stugan eller lägenheten för semestern. Vill du utforska nya resmål? Det finns inget bättre sätt än att göra det i ett semesterhus: Hyr ett hus i Spanien, eller en stuga i Sverige, eller varför inte hyra en villa i Italien. Bli inspirerad av våra semestertips och boka online - snabbt, enkelt och säkert med Interhome.

Frihet, integritet och utrymme i ditt eget semesterboende

Att hyra en stuga, hus eller lägenhet för semestern erbjuder många fördelar: Bland annat kan du spendera din tid precis som du vill. Ingen störning från andra gäster eller hotellpersonal, bara njuta av din semester och följa dina egna regler. Oavsett om du letar efter en storstadssemester, en avkopplande semester med din familj eller med vänner. Helt enkelt njut av mycket utrymme, flexibilitet och frihet i ditt eget semesterboende.