Hyra lägenhet och hus i Empuriabrava

Empuriabrava, den populära staden för semester i Spanien, är den största bostadshamn i Europa där det finns många kvarter som endast är tillgängliga från kanaler, det vill säga namnet "Spanska Venedig". Världsberömd, den var designad uteslutande för glädje turism. Med Interhome, boka ett boende i Empuriabrava i hjärtat av dessa kanaler och njut av din vistelse vid kanten av vattnet.   Empuriabrava är en vacker liten stad vid kusten. Det är ett populärt semestermål och staden är mycket besökt varje år. Denna badort ligger i den skyddade naturparken Aiguamoll de l'Empordà. Genom staden Empuriabrava Spanien finns det många små och stora kanaler, där du kan gå eller segla. Med ett fritidshus i Empuriabrava, kommer du att stanna i en vacker stad där det finns mycket att göra. Förutom den underbara stranden semester där många människor kommer, det finns också många saker att se och göra! Njut av din vistelse i ett semesterhus i Empuriabrava.

Spanska Venedig, en fängslande destination

Empuriabrava är en av de största bostadshamnarna i världen i Spanien, belägen i Rosesbukten på Costa Brava. Denna lyxiga badort med lyxiga semesterlägenheter är korsad av mer än 20 kilometer kanaler och erbjuder en komplett nedsänkning i en värld utformad för fritid. Genom att boka ett hus gör du valet att organisera din vistelse som du önskar!

Med ett brett utbud av aktiviteter och utflykter har du tillgång till många vattensporter som kitesurfing, segling eller dykning. Du kan prova erfarenheten av ett fallskärmshopp och överväga därmed de gröna expanserna av denna extraordinära plats. Från din semesteruthyrning Empuriabrava, studera program för dina dagar. Staden erbjuder guidade turer av dess olika monument och museer, vilket avslöjar hela historien. Inte långt bort kan du också besöka staden Castelló d'Empúries som kommer att fördjupa dig i charmen i en medeltida bondgård, tack vare arkitekturen i dess medeltida gator.

Under dagen kan du njuta av det klara vattnet på en sandstrand eller en shopping i affärsområdet nära de hyrda semesterlägenheterna. På kvällen, gå in i en värld av fester och underhållning genom att delta i konserter eller delta på festivaler. En vistelse i lägenhetshotell Empuriabrava ger dig försäkran om oförglömliga stunder av avkoppling. Olika monument och museer avslöjar alltså dess historia. Inte långt bort kan du också besöka staden Castelló d'Empúries som kommer att fördjupa dig i charmen i en medeltida bondgård, tack vare arkitekturen i dess medeltida gator.

Empuriabrava för unga och gamla

Planerar du att åka på semester med hela familjen? Empuriabrava är en bra idé som semestermål. Kustorten har ett stort urval av fritidshus lämpade för barn. En strand Empuriabrava rimar med stora utsträckningar av fin sand. Så, under din vistelse, gå till playa de Empuriabrava eller playa de la Rubina, där du och barnen kommer att ha en bra tid. Spelen av Can Come gömd i naturen förändras radikalt av ram och inbjuder till förändring av landskap!   Inte långt från stranden kommer du också ha en chans att promenera på strandpromenaden och äta en bit i en av de många restaurangerna i staden. Varför inte gå till lekrum med barnen? Alla kommer att vara glada över sin dag och glada att hitta bekvämligheten hos en semesterboende i Empuriabrava.

För dem som vill leva till den spanska rytmen och njuta av långa kvällar finns det några mycket trevliga ställen att gå ut på promenaden och det finns många diskotek i orten. På semester Empuriabrava kan du också tillbringa en dag i stan för att handla. Mellan köpcentrum, modebutiker och tillbehör har du många möjligheter att behaga dig!

Bo i Empuriabrava, upptäck vilda naturen i omgivningen

Om du undrar vad du ska göra i Empuriabrava, varför inte utforska omgivningen på badorten? Roses citadell, en historisk mur från mitten av 1500-talet, innehåller till exempel rester från olika perioder. Det är en kulturell promenad som är värt en titt.

Några kilometer från ditt semesterhus i Empuriabrava är Aiguamolls naturpark. Det möter vattnet i Rosenbiken på en stor sanddyner. Detta våta och myrka territorium avslöjar en spektakulär tillflykt av många fågelarter. På denna klassificerade webbplats skyddade naturreservat, kommer du ha privilegiet att observera flygningen av majestätiska örnar och beundrande storks. Ett informationscenter från vilket varje rutt startar har skapats för att förbereda dig för din resa eller cykel.

Boka din hyra Empuriabrava: fritidshus eller lägenhet och dra fördel av dess läge för att skina i omgivningen och upptäcka Costa Bravas skönheter.

Aktiv semester i Empuriabrava

I Spanien erbjuder Empuriabrava många möjligheter till en aktiv semester. Omgivningarna är vackra och det enklaste sättet att upptäcka dem är att ta en promenad. Från fyren av Cape Béar tar en resväg på ca 5 km dig genom det vackra landskapet och längs kusten. Naturligtvis kan du också välja din egen väg för en promenad.

Stränderna och de många vatten erbjuder möjlighet att träna olika vattensporter. För att njuta av alla dessa aktiviteter, välj en semesterbostad nära havet. Du kan ta en båt genom kanalerna som korsar staden, hyra en jetski, prova paddeln. Dessutom är allt detta vatten också lämpligt för vattensporter som surfing, vindsurfing och kitesurfing. Det finns många aktiviteter att göra i vattnet och på vattnet. Efter en bra dag, gå till din villa i Empuriabrava och vila på din terrass!

Låter det bra? Se dig på Skydive station, flygplatsen som är känd för övning av fallskärmshoppning! Flyga över kusten och ta utsikten! Du kommer att bli förvånad över skönheten i Costa Brava sett från himlen. Från ditt semester hus i Empuriabrava, organisera program för dina dagar till alternativa aktiviteter, upptäckter och stunder av avkoppling.

Nöjen i Empuriabrava

Välj ett boende i Empuriabrava som uppfyller allas förväntningar. Bortsett från den tid som spenderas i ditt boende, kommer du säkert att upptäcka de typiska platserna i ditt semestermål. Den skyddade naturparken Empuriabrava är självklart en attraktion i sig. Här kan du njuta av en lugn promenad och miljöens skönhet.

Från ditt boende i Empuriabrava kan du gå till Dalí Theater-Museum där du hittar många verk av målaren i en teater som förstördes 1939. Dessutom är slottet Montigri värt ett besök. Denna 700-åriga fästningen är väldigt imponerande att titta på. Från där fästningen står kan du också njuta av en vacker utsikt.

Men regionen har många tillgångar, till exempel i staden Castelló d'Empúries, basilikan Santa Maria. Denna basilika är vackert konstruerad och ser ut som en gotisk katedral.

Genom att välja ett billigt boende Empuriabrava väljer du att spara på hyran av ditt boende och du kan därmed ägna en del av din budget för besök, aktiviteter och en bra restaurang.

Till din tjänst på plats

Genom att organisera din semester med Interhome och välja ett semesterhus eller lägenhet, kommer du att välkomnas av vårt team på plats. Vår byrå kommer att vara din kontaktpunkt under din vistelse, det kommer att ge dig nycklarna till ditt boende vid ankomsten och kommer att indikera vilken väg du ska följa för att nå den. Så du kan lugna dig bekvämt i ditt hus i Empuriabrava.

Vårt team står till ditt förfogande för att fråga om ditt semestermål eller att hjälpa dig om du har något problem i ditt hem. Tveka inte att kontakta vårt kontor i Empuriabrava om det behövs. Interhome är ett schweiziskt företag som har arbetat inom fritidsboende sektorn i mer än 50 år. Våra värderingar och vår expertis gör det möjligt för oss att erbjuda kvalitetsvaror för att göra din semester till ett fantastiskt ögonblick.

Boka din semester i Empuriabrava

Som du kan se har staden Empuriabrava mycket att erbjuda för en enastående semester på Costa Brava. Vi fick dig att vilja gå någon annanstans eller någon annanstans? Kolla in våra semesterboende erbjudanden. Du hittar säkert det du söker när du lämnar med familj eller vänner.

Ring oss och boka! 24 timmar service

+46 8 21 65 50
Mitt val (0) Senaste besök

Så trygg är du i ditt fritidshus!

Mer information
 • Individuell ankomstresa
 • Privatsfär i ditt fritidshus
 • Fri och oberoende
 • Kontrollerad städning
 • Säkert nyckelöverläm nande på plats
 • Personlig hjälp på plats under vistelsen
Mitt val ( 0 )
+46 8 21 65 50 24 timmar om dagen till din tjänst
återställa
förfina din sökning
 1. Hem
 2. Spanien
 3. Costa Brava
 4. Empuriabrava

368 x Empuriabrava Semesterhus, stugor och lägenheter

Top-Rated

Perfekt

2 recensioner
 1. Spanien
 2. Costa Brava
 3. Empuriabrava
 4. ES9420.258.1

Lägenheter PORT SALINS

upp till 5 personer

3 rum

2 sovrum

1 badrum

Närmaste stad / centrum nära

Avstånd till strand 150 m

Avstånd till golfbana 8 km

Avstånd till hav 150 m

Husdjur tillåtna

WiFi

Diskmaskin

Tvättmaskin

TV

Balkong / terrass

Luftkonditionering

Barnbädd

Rökning förbjuden

per semesterbostad för 7 nätter från

5565 SEK

för upp till 5 personer
Priset beror på period och antal personer
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

ES9420_258_1
Top-Rated

Perfekt

2 recensioner
 1. Spanien
 2. Costa Brava
 3. Empuriabrava
 4. ES9420.396.1

Lägenheter Port Alegre

upp till 5 personer

3 rum

2 sovrum

1 badrum

Närmaste stad / centrum 600 m

Avstånd till strand 700 m

Avstånd till golfbana 12 km

Avstånd till hav 1.4 km

Diskmaskin

Tvättmaskin

TV

Balkong / terrass

Luftkonditionering

Parkeringsplats

Rökning förbjuden

per semesterbostad för 7 nätter från

4893 SEK

för upp till 5 personer
Priset beror på period och antal personer
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

ES9420_396_1
Top-Rated

Perfekt

1 recensioner
 1. Spanien
 2. Costa Brava
 3. siurana
 4. ES9417.103.1

Semesterhus OASIS

upp till 4 personer

3 rum

2 sovrum

1 badrum

Avstånd till strand 9 km

Avstånd till golfbana 17 km

WiFi

Pool

Tvättmaskin

TV

Balkong / terrass

Barbecue

Parkeringsplats

per semesterbostad för 7 nätter från

8379 SEK

för upp till 4 personer
Priset beror på period och antal personer
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

ES9417_103_1
Top-Rated

Perfekt

1 recensioner
 1. Spanien
 2. Costa Brava
 3. Empuriabrava
 4. ES9420.329.1

Semesterhus Sunset

upp till 9 personer

6 rum

5 sovrum

3 badrum

Närmaste stad / centrum 2.5 km

Avstånd till strand 2.5 km

Avstånd till golfbana 8 km

Avstånd till hav 2.8 km

WiFi

Pool

Diskmaskin

Tvättmaskin

TV

Balkong / terrass

Luftkonditionering

Barbecue

Öppen spis

Parkeringsplats

Rökning förbjuden

per semesterbostad för 7 nätter från

16279 SEK

för upp till 9 personer
Priset beror på period och antal personer
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

ES9420_329_1
Top-Rated

Perfekt

4 recensioner
 1. Spanien
 2. Costa Brava
 3. Empuriabrava
 4. ES9420.783.1

Semesterhus Norfeu

upp till 10 personer

5 rum

4 sovrum

4 badrum

Närmaste stad / centrum 1.7 km

Avstånd till strand 1 km

Närhet till kollektivtrafik 3 km

Avstånd till golfbana 12 km

Avstånd till hav 1 km

WiFi

Pool

Diskmaskin

Tvättmaskin

TV

Balkong / terrass

Luftkonditionering

Barbecue

Parkeringsplats

per semesterbostad för 7 nätter från

16737 SEK

för upp till 10 personer
Priset beror på period och antal personer
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

ES9420_783_1
Top-Rated

Perfekt

1 recensioner
 1. Spanien
 2. Costa Brava
 3. Empuriabrava
 4. ES9420.936.1

Semesterhus SANGHA

upp till 6 personer

4 rum

3 sovrum

2 badrum

Närmaste stad / centrum 2 km

Avstånd till strand 3 km

Närhet till kollektivtrafik 1 km

Avstånd till golfbana 12 km

Avstånd till sjö 200 m

Avstånd till hav 3 km

WiFi

Pool

Diskmaskin

Tvättmaskin

TV

Balkong / terrass

Luftkonditionering

Barbecue

Barnbädd

Parkeringsplats

per semesterbostad för 7 nätter från

10479 SEK

för upp till 6 personer
Priset beror på period och antal personer
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

ES9420_936_1
Top-Rated

Perfekt

4 recensioner
 1. Spanien
 2. Costa Brava
 3. Empuriabrava
 4. ES9420.735.1

Semesterhus MOUNETTE

upp till 8 personer

4 rum

3 sovrum

2 badrum

Bergsutsikt

Närmaste stad / centrum 3.7 km

Avstånd till strand 2 km

Avstånd till golfbana 15 km

Avstånd till hav 2 km

WiFi

Pool

Diskmaskin

Tvättmaskin

TV

Balkong / terrass

Luftkonditionering

Barbecue

Parkeringsplats

per semesterbostad för 7 nätter från

13080 SEK

för upp till 8 personer
Priset beror på period och antal personer
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

ES9420_735_1
Top-Rated

Perfekt

4 recensioner
 1. Spanien
 2. Costa Brava
 3. Empuriabrava
 4. ES9420.122.4

Lägenheter Del Port

upp till 6 personer

3 rum

2 sovrum

2 badrum

Närmaste stad / centrum nära

Avstånd till strand 500 m

Avstånd till golfbana 15 km

Avstånd till hav 500 m

WiFi

Diskmaskin

Tvättmaskin

TV

Balkong / terrass

Luftkonditionering

Barnbädd

per semesterbostad för 7 nätter från

5575 SEK

för upp till 6 personer
Priset beror på period och antal personer
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

ES9420_122_4
Top-Rated

Perfekt

10 recensioner
 1. Spanien
 2. Costa Brava
 3. Empuriabrava
 4. ES9420.185.1

Semesterhus Peni

upp till 6 personer

4 rum

3 sovrum

3 badrum

Närmaste stad / centrum 950 m

Avstånd till strand 1.3 km

Närhet till kollektivtrafik 2 km

Avstånd till golfbana 12 km

Avstånd till hav 1.3 km

WiFi

Pool

Diskmaskin

Tvättmaskin

TV

Balkong / terrass

Luftkonditionering

Barbecue

Parkeringsplats

per semesterbostad för 7 nätter från

10234 SEK

för upp till 6 personer
Priset beror på period och antal personer
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

ES9420_185_1
Top-Rated

Perfekt

3 recensioner
 1. Spanien
 2. Costa Brava
 3. Empuriabrava
 4. ES9420.950.1

Semesterhus Casa Blanca

upp till 6 personer

4 rum

3 sovrum

2 badrum

Närmaste stad / centrum 3 km

Avstånd till strand 4 km

Närhet till kollektivtrafik 500 m

Avstånd till golfbana 12 km

Avstånd till sjö 1.3 km

Avstånd till hav 4 km

Pool

Diskmaskin

Tvättmaskin

TV

Balkong / terrass

Luftkonditionering

Parkeringsplats

per semesterbostad för 7 nätter från

9125 SEK

för upp till 6 personer
Priset beror på period och antal personer
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

ES9420_950_1
Top-Rated

Perfekt

11 recensioner
 1. Spanien
 2. Costa Brava
 3. Empuriabrava
 4. ES9420.349.1

Semesterhus Alberes

upp till 6 personer

4 rum

3 sovrum

3 badrum

Bergsutsikt

Närmaste stad / centrum 1.5 km

Avstånd till strand 1.9 km

Närhet till kollektivtrafik 2.8 km

Avstånd till golfbana 5 km

Avstånd till hav 1.9 km

WiFi

Pool

Diskmaskin

Tvättmaskin

TV

Balkong / terrass

Luftkonditionering

Barbecue

Öppen spis

Barnbädd

Parkeringsplats

per semesterbostad för 7 nätter från

13805 SEK

för upp till 6 personer
Priset beror på period och antal personer
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

ES9420_349_1
Top-Rated

Perfekt

11 recensioner
 1. Spanien
 2. Costa Brava
 3. Empuriabrava
 4. ES9420.400.1

Semesterhus Peni

upp till 10 personer

6 rum

5 sovrum

3 badrum

Närmaste stad / centrum nära

Avstånd till strand 950 m

Närhet till kollektivtrafik 800 m

Avstånd till golfbana 4 km

Avstånd till hav 1 km

WiFi

Pool

Diskmaskin

Tvättmaskin

TV

Balkong / terrass

Luftkonditionering

Barbecue

Barnbädd

Enkelt garage

Parkeringsplats

per semesterbostad för 7 nätter från

11791 SEK

för upp till 10 personer
Priset beror på period och antal personer
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

ES9420_400_1
Top-Rated

Perfekt

8 recensioner
 1. Spanien
 2. Costa Brava
 3. Empuriabrava
 4. ES9420.373.1

Semesterhus Bonica

upp till 4 personer

3 rum

2 sovrum

1 badrum

Bergsutsikt

Närmaste stad / centrum 1 km

Avstånd till strand 900 m

Avstånd till golfbana 3 km

Avstånd till hav 900 m

Husdjur tillåtna

Pool

Diskmaskin

TV

Balkong / terrass

Luftkonditionering

Parkeringsplats

per semesterbostad för 7 nätter från

10757 SEK

för upp till 4 personer
Priset beror på period och antal personer
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

ES9420_373_1
Top-Rated

Perfekt

5 recensioner
 1. Spanien
 2. Costa Brava
 3. Empuriabrava
 4. ES9420.198.1

Semesterhus Sant Mori

upp till 10 personer

6 rum

5 sovrum

2 badrum

Närmaste stad / centrum nära

Avstånd till strand 400 m

Närhet till kollektivtrafik 300 m

Avstånd till golfbana 12 km

Avstånd till hav 400 m

WiFi

Diskmaskin

Tvättmaskin

TV

Balkong / terrass

Barbecue

Barnbädd

Parkeringsplats

per semesterbostad för 7 nätter från

10778 SEK

för upp till 10 personer
Priset beror på period och antal personer
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

ES9420_198_1
Top-Rated

Perfekt

2 recensioner
 1. Spanien
 2. Costa Brava
 3. Empuriabrava
 4. ES9420.124.27

Lägenheter Club Nautic

upp till 3 personer

2 rum

1 sovrum

1 badrum

Närmaste stad / centrum 300 m

Avstånd till strand 500 m

Närhet till kollektivtrafik 3 km

Avstånd till golfbana 12 km

Avstånd till hav 500 m

Diskmaskin

Tvättmaskin

TV

Balkong / terrass

Luftkonditionering

Bastu

per semesterbostad för 7 nätter från

4584 SEK

för upp till 3 personer
Priset beror på period och antal personer
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

ES9420_124_27
Top-Rated

Perfekt

2 recensioner
 1. Spanien
 2. Costa Brava
 3. Empuriabrava
 4. ES9420.476.31

Lägenheter Gran Reserva

upp till 4 personer

3 rum

2 sovrum

1 badrum

Närmaste stad / centrum nära

Avstånd till strand 250 m

Avstånd till golfbana 15 km

Husdjur tillåtna

WiFi

Diskmaskin

Tvättmaskin

TV

Balkong / terrass

Luftkonditionering

Barnbädd

per semesterbostad för 7 nätter från

4936 SEK

för upp till 4 personer
Priset beror på period och antal personer
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

ES9420_476_31
Top-Rated

Perfekt

2 recensioner
 1. Spanien
 2. Costa Brava
 3. Empuriabrava
 4. ES9420.395.1

Semesterhus SUNSET

upp till 6 personer

4 rum

3 sovrum

2 badrum

Närmaste stad / centrum 2 km

Avstånd till strand 2.2 km

Närhet till kollektivtrafik 1.6 km

Avstånd till golfbana 12 km

Avstånd till hav 2.3 km

WiFi

Pool

Diskmaskin

Tvättmaskin

TV

Balkong / terrass

Luftkonditionering

Barbecue

Parkeringsplats

Rökning förbjuden

per semesterbostad för 7 nätter från

11695 SEK

för upp till 6 personer
Priset beror på period och antal personer
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

ES9420_395_1
Top-Rated

Perfekt

2 recensioner
 1. Spanien
 2. Costa Brava
 3. Empuriabrava
 4. ES9420.215.9

Lägenheter Bahia

upp till 5 personer

3 rum

2 sovrum

2 badrum

Bergsutsikt

Havsutsikt

Närmaste stad / centrum nära

Avstånd till strand 50 m

Avstånd till golfbana 8 km

Avstånd till hav 50 m

WiFi

Diskmaskin

Tvättmaskin

TV

Balkong / terrass

Luftkonditionering

per semesterbostad för 7 nätter från

6317 SEK

för upp till 5 personer
Priset beror på period och antal personer
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

ES9420_215_9
Top-Rated

Perfekt

2 recensioner
 1. Spanien
 2. Costa Brava
 3. Empuriabrava
 4. ES9420.124.26

Lägenheter Club Nautic

upp till 3 personer

2 rum

1 sovrum

1 badrum

Havsutsikt

Närmaste stad / centrum 300 m

Avstånd till strand 500 m

Närhet till kollektivtrafik 3 km

Avstånd till golfbana 12 km

Avstånd till hav 500 m

Diskmaskin

Tvättmaskin

TV

Balkong / terrass

Luftkonditionering

Bastu

per semesterbostad för 7 nätter från

5853 SEK

för upp till 3 personer
Priset beror på period och antal personer
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

ES9420_124_26
Top-Rated

Perfekt

4 recensioner
 1. Spanien
 2. Costa Brava
 3. Castelló d'Empuries-Fortia
 4. ES9419.190.1

Semesterhus Ave de Paso

upp till 6 personer

4 rum

3 sovrum

3 badrum

Avstånd till strand 10 km

Avstånd till golfbana 12 km

Avstånd till hav 10 km

Husdjur tillåtna

WiFi

Pool

Diskmaskin

Tvättmaskin

TV

Balkong / terrass

Barbecue

Parkeringsplats

per semesterbostad för 7 nätter från

7042 SEK

för upp till 6 personer
Priset beror på period och antal personer
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

ES9419_190_1

förfina din sökning

återgå

förfina din sökning

Vart vill du åka?

När vill du resa?

Välj ankomstdatum Välj avresedatum

LörHitta flest valmöjligheter genom att välja Lördag som ankomstdag

Personer inkl. barn

Sovrum

Badrum

Typ av boende

Letar du efter något speciellt?

Önskad standard

Pool

Vill du ta med dina husdjur?

Avstånd

Avstånd till hav

Avstånd till sjö

Avstånd till skidbacke/bergslift

Närmaste stad / centrum

Faciliteter

Erbjudanden

Maxpris för vistelsen

!

Vänligen välj incheckningsdatum / utcheckningsdatum först

Typ av semester

Planerar du en fiskeresa?

Aktiviteter

Endast kvalitetssäkrade semesterbostäder Kvalitet är vår främsta prioritet

Varje fastighet kontrolleras före ankomst för att garantera bästa möjliga vistelse

Garanterad tillgänglighet och service på plats Få det bästa ut av vår expertis

Nyckelhantering arrangeras av vår hjälpsamma personal. Tillgänglig dygnet runt eller på plats för att hjälpa dig med alla dina frågor, till exempel: med tips och kunskap om ditt semestermål och ditt bokade boende.

En minnesvärd semesterupplevelse Privatliv och frihet i ditt eget semesterboende

Var din egen chef, äta när du vill och njut av gott om plats för alla dina vänner och familj

Varför boka boende med Interhome?

Det har aldrig varit lättare att hitta det perfekta huset, stugan eller lägenheten för semestern. Vill du utforska nya resmål? Det finns inget bättre sätt än att göra det i ett semesterhus: Hyr ett hus i Spanien, eller en stuga i Sverige, eller varför inte hyra en villa i Italien. Bli inspirerad av våra semestertips och boka online - snabbt, enkelt och säkert med Interhome.

Frihet, integritet och utrymme i ditt eget semesterboende

Att hyra en stuga, hus eller lägenhet för semestern erbjuder många fördelar: Bland annat kan du spendera din tid precis som du vill. Ingen störning från andra gäster eller hotellpersonal, bara njuta av din semester och följa dina egna regler. Oavsett om du letar efter en storstadssemester, en avkopplande semester med din familj eller med vänner. Helt enkelt njut av mycket utrymme, flexibilitet och frihet i ditt eget semesterboende.