Roses Semesterhus, stugor och lägenheter

Boende i Roses

Spanien är en av favorit destinationerna för semesterfirare världen över. Varje år åker många europeer till Roses för att leta inte bara efter solen utan också efter den festliga atmosfären och stränderna som inbjuder dig att simma. Varför inte välja Roses? Roses är en välkänd badort som ligger vid Medelhavskusten på Costa Brava, som gränsar till den franska gränsen, är en del av den katalanska regionen och talas på Kastilianska (spanska) och katalanska. Det är därför staden har två stavningar: rosor och roses.

Genom att bo i ett semesterhus i Roses kan du upptäcka den spanska livsstilen som en lokal. Du kommer också att ha möjlighet att utforska Katalonien, där de är så stolta över sitt arv. Sommaren är naturligtvis den period som de flesta turister är välkomna, men hösten, våren och även vintern har sin egen charm som du snart kommer att ge efter för.

Vacker utsikt i Roses

Ett semesterhus i Roses är ett trevlig miljöombyte. Resorten erbjuder ett brett utbud av underhållning. För att känna dig som hemma under din semester, välj ett semesterboende i Roses som ger dig utrymme och frihet. Välj ditt boende i Roses enligt dina önskemål och förväntningar. Får du barn? Många lägenheter är en del av bostäder med en gemensam pool, den perfekta formeln att ha kul utan att behöva åka till stranden.

En villa med pool i Roses kommer också att vara mycket populär. Visst om du vill ha mer utrymme för dig själv, vänner eller familjeaktiviteter. Vilket nöje att koppla av vid poolen och dyka under de hetaste timmarna på dagen! Det är också en rolig aktivitet för barnen, så att du kan dyka i poolen eller koppla av i solstolen och sola eller läsa din bok. En annan fördel är att du har din egen parkeringsplats. På sommaren ökar befolkningen avsevärt på grund av turism och det är inte alltid lätt att parkera i Roses.

Hyra hus vid havet i Roses

När du bor vid havet har du ofta bara en önskan: att vara så nära stranden som möjligt, så varför inte välja ett semesterhus vid havet i Roses för att lämna din lägenhet eller hus och ligga direkt på stranden! Du behöver inte resa långa sträckor med barnen: havet ligger utanför dörren. Det sparar så mycket tid och gör din vistelse ännu trevligare! Var dock försiktig, Roses är ett mycket populärt semestermål, så att tidigt bokas rekommenderas.

Det andra sättet att njuta av Medelhavet är genom att välja en stuga med havsutsikt i Roses! Valet är omfattande: många lägenheter eller hus har balkong eller terrass med havsutsikt. Hur trevligt det är att äta frukost med utsikt över den vackra horisonten medan du kan drömma om hur du kommer att tillbringa din dag.

Topp 5 Roses

Nedan hittar du våra 5 bästa saker att göra eller platser att besöka i Roses.

1. Roses strand

I Spanien är Roses den perfekta destinationen för bad och andra vatten sportaktiviteter. Med en robust kustlinje erbjuder Costa Brava en mängd små vikar som är idealiska för bad och som också är barnvänliga. Vill du åka till Roses för en strandsemester? Då kan du välja mellan inte färre än 16 olika stränder och vikar (med mycket rena stränder och vatten) där alla kan hitta lycka. Stranden i La Nova i centrum av staden sträcker sig över 450 m finsand. Det gränsar till en strandpromenad som är mycket trevlig att gå förbi. Lite större (550 m) är stranden i La Punta som också ligger i centrum av Roses.

Naturligtvis är listan inte uttömmande, men om du letar efter en mer "vild" miljö är Cala Rostella-bukten 10 km från Roses främst tillgänglig via havet. Att nå platsen per land är verkligen inte omöjligt, men relativt svårare. Kom ihåg detta när du bokar ditt semesterhus i Roses. För att vara så nära stränderna som möjligt är det också lämpligt att boka ett semesterboende på stranden i Roses.

2. Natural Park of Aiguamolls of Emporda

Naturparken Aiguamolls de l'Emporda, gränsad till vattnen i Roses Gulf, är ett skyddat område som består av flera delar, inklusive "Estanys" -reserven, "Les Llaunes" -reserven och "L'Illa" -reserven Caramany ". Var och en har sina egna unika egenskaper, men de har alla gemensamt att de är hem för en typisk flora och båda garanterar vackra promenader och utsikt.

Genom att hyra ett semesterboende i Roses nära parken, kan du komma över den vita stork, vars art introducerades för några år sedan. Det råder ingen tvekan om att det kommer att vara kontrast mellan stränderna i Roses och dessa halvt översvämmade eller översvämmade områden. En trevlig avledning av åsikter och upplevelser! Att gå i parken är inte bara för sommargästerna, det är också en mycket trevlig aktivitet att göra på våren. Ditt semesterboende i Roses är en utmärkt utgångspunkt för att upptäcka hela regionen och särskilt kommunerna L'Escala, Castello d'Empury ....

3. Citadel of Roses

De flesta semesterfirare åker till Roses för en strandsemester: folk kommer hit för solen, stränderna, badvattnets kvalitet, vattensport aktiviteterna, men också för att fira, njuta och koppla av! Vi kan knappast föreställa oss vilken lång historia Roses har. Du kan studera den tyst genom att läsa en bok om den medan du lutar dig tillbaka i en solstol i trädgården på din rosor och lära känna den på plats.

Då behöver du bara välja en trevlig dag (och inte bara på sommaren: hösten, vintern eller våren kan erbjuda dig sol och blå himmel) för att besöka Roses Citadel. Denna före detta militära fästning husar inte bara en arkeologisk plats med rester från antiken (fjärde århundradet f.Kr.) utan också rester från "Rhode" handelsposten, en tidig kristen nekropolis, ett medeltida kloster ..... Använd chansen att besöka museet så att du lär dig mer om Roses historia, en stad som är känd för sin status.

4. Megalithic Park of Roses

Efter simning kan du alltid ta en underbar promenad. Att sträcka benen efter att ha simmat i Roses hav eller i poolen i din villa i Roses, det finns inget bättre än att planera en trevlig promenad med familj eller vänner. Varför besöker du inte den Megalithic of Roses Park? Det kommer säkert att glädja och förvåna alla vandrings entusiaster. Du kan verkligen upptäcka menhirs och dolmens, inklusive de berömda dolmen från Creu d'en Cobertella, byggda mellan 3000 och 2700 f.Kr., en av de viktigaste i Katalonien (på grund av dess dimensioner)!

Roses-regionen erbjuder också andra trevliga promenader och rutter. Från ditt semesterboende i Roses kan du också gå hela eller delar av vandringsleden. Denna väg ger dig möjlighet att upptäcka kusten och beundra bäckar och klippor med havet som bakgrund. För dem som inte vill eller inte kan vara alltför aktiva erbjuder strandpromenaden en mycket trevlig väg för hela familjen.

5. Aqua Brava Water Park

Under din semester i Roses, Spanien, kan du tillbringa en dag (eller en halv dag) i Aqua Brava vattenpark och ha kul med familj eller vänner. Med Europas största vågpool och attraktioner klassificerade som "barnvänlig", "tyst", "spännande", "mycket spännande" kommer alla från de minsta till de största att uppleva den upplevelse de letar efter. Parken har dessutom ett bra avsnitt och det råder ingen tvekan om att de kommer att fängslas av Pirate Island: attraktionen är verkligen avsedd för barnen med en piratbåt, en vågpool, rutschbanor och andra kopior av "vuxna" attraktioner men anpassade till deras storlek (högst 1,20 m) och ålder.

Viktiga råd: när du anländer till ditt semesterboende i Roses, ta dig tid för utflykter eller tillbringa några dagar på stranden innan du tar barnen till vattenparken, annars hör du dina barn tigger om resten av semestern att gå tillbaka till vattenparken!

Inklusive personlig service

Med Interhome har du alltid en kontaktperson på plats. I stora semester regioner välkomnas du av vårt team på det lokala servicekontoret. Du kan hämta dina nycklar på det här kontoret och här kan du få information om ditt semesterhus och regionen. Våra medarbetare är alltid redo att ge råd om fritidsaktiviteter, dagsturer eller andra aktiviteter som du vill göra.

Behöver du kanske en vagn eller rullator, en barnstol eller en extrasäng? Vill du hyra cyklar eller segways eller till och med vara kapten på en privat båt? Inga problem! Du kan använda våra omfattande tjänster på många av våra servicekontor. På begäran hjälper vi dig gärna med att transportera ditt bagage, ordna flygplatstransfer och organisera utflykter och evenemang.

Kontakta vårt servicekontor på din semester plats för att få mer information om de extratjänster som vi erbjuder. Vårt team ser fram emot att välkomna dig.

Reser du till ett semestermål där det inte finns något servicekontor? I så fall kommer du omedelbart att välkomnas vid ankomst till vår plats av vår nyckelinnehavare, som kommer att lämna dig nycklarna, visa dig ditt boende och ge dig information om platsen och regionen.

Ring oss och boka! 24 timmar service

+46 8 21 65 50 (FAQ)
Mitt val (0) Senaste besök
förfina din sökning
 1. Hem
 2. Spanien
 3. Costa Brava
 4. Roses

Roses

285 x Roses Semesterhus, stugor och lägenheter

Top-Rated

Perfekt

1 recensioner
 1. Spanien
 2. Costa Brava
 3. Roses
 4. ES9410.821.1

Lägenheter PUERTO MARINA

upp till 3 personer

2 rum

1 sovrum

1 badrum

från 4735 SEK / 7 Nätter
för upp till 3 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

ES9410_821_1

Bra

4 recensioner
 1. Spanien
 2. Costa Brava
 3. Roses
 4. ES9410.349.1

Lägenheter Garbinell

upp till 4 personer

3 rum

2 sovrum

2 badrum

från 5731 SEK / 7 Nätter
för upp till 4 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

ES9410_349_1
Ny
 1. Spanien
 2. Costa Brava
 3. Roses
 4. ES9410.338.1

Semesterhus KAIA

upp till 8 personer

5 rum

4 sovrum

3 badrum

från 34096 SEK / 7 Nätter
för upp till 8 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

ES9410_338_1
Ny
 1. Spanien
 2. Costa Brava
 3. Roses
 4. ES9410.333.1

Semesterhus PITÁGORAS

upp till 6 personer

4 rum

3 sovrum

2 badrum

från 15383 SEK / 7 Nätter
för upp till 6 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

ES9410_333_1
Ny
 1. Spanien
 2. Costa Brava
 3. Roses
 4. ES9410.926.1

Lägenheter VEDOS

upp till 4 personer

3 rum

2 sovrum

1 badrum

från 5667 SEK / 7 Nätter
för upp till 4 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

ES9410_926_1
Ny
 1. Spanien
 2. Costa Brava
 3. Roses
 4. ES9410.181.1

Lägenheter ROC-MAR

upp till 4 personer

3 rum

2 sovrum

1 badrum

från 6599 SEK / 7 Nätter
för upp till 4 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

ES9410_181_1
Ny
 1. Spanien
 2. Costa Brava
 3. Roses
 4. ES9410.810.9

Lägenheter Port Canigó

upp till 4 personer

3 rum

2 sovrum

1 badrum

från 6042 SEK / 7 Nätter
för upp till 4 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

ES9410_810_9
Ny
 1. Spanien
 2. Costa Brava
 3. Roses
 4. ES9410.878.1

Lägenheter SANTA MARIA

upp till 4 personer

2 rum

1 sovrum

1 badrum

från 4553 SEK / 7 Nätter
för upp till 4 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

ES9410_878_1
 1. Spanien
 2. Costa Brava
 3. Roses
 4. ES9410.168.1

Lägenheter EL REPOS

upp till 4 personer

3 rum

2 sovrum

1 badrum

från 6224 SEK / 7 Nätter
för upp till 4 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

ES9410_168_1
 1. Spanien
 2. Costa Brava
 3. Roses
 4. ES9410.702.1

Lägenheter LAS PALMERAS

upp till 4 personer

2 rum

1 sovrum

1 badrum

från 4895 SEK / 7 Nätter
för upp till 4 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

ES9410_702_1
Top-Rated

Perfekt

1 recensioner
 1. Spanien
 2. Costa Brava
 3. Roses
 4. ES9410.505.1

Lägenheter XAVI

upp till 4 personer

3 rum

2 sovrum

1 badrum

från 5742 SEK / 7 Nätter
för upp till 4 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

ES9410_505_1
Top-Rated

Perfekt

1 recensioner
 1. Spanien
 2. Costa Brava
 3. Palau Savardera
 4. ES9412.218.1

Semesterhus MANJUA 210

upp till 8 personer

5 rum

4 sovrum

2 badrum

från 12405 SEK / 7 Nätter
för upp till 8 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

ES9412_218_1
Top-Rated

Perfekt

1 recensioner
 1. Spanien
 2. Costa Brava
 3. Roses
 4. ES9410.932.1

Lägenheter Hort de Mar

upp till 4 personer

2 rum

1 sovrum

1 badrum

från 5292 SEK / 7 Nätter
för upp till 4 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

ES9410_932_1
Top-Rated

Perfekt

1 recensioner
 1. Spanien
 2. Costa Brava
 3. Roses
 4. ES9410.940.20

Lägenheter Roses Holiday Center

upp till 3 personer

1 rum

1 sovrum

1 badrum

från 3685 SEK / 7 Nätter
för upp till 3 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

ES9410_940_20
Top-Rated

Perfekt

1 recensioner
 1. Spanien
 2. Costa Brava
 3. Palau Savardera
 4. ES9412.195.1

Lägenheter Sun Village I

upp till 6 personer

4 rum

3 sovrum

2 badrum

från 5592 SEK / 7 Nätter
för upp till 6 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

ES9412_195_1
Top-Rated

Perfekt

7 recensioner
 1. Spanien
 2. Costa Brava
 3. Palau Savardera
 4. ES9412.216.1

Semesterhus BLUE VIEW

upp till 8 personer

5 rum

4 sovrum

2 badrum

från 16657 SEK / 7 Nätter
för upp till 8 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

ES9412_216_1
Top-Rated

Perfekt

3 recensioner
 1. Spanien
 2. Costa Brava
 3. Roses
 4. ES9410.760.3

Lägenheter Viena

upp till 5 personer

3 rum

2 sovrum

1 badrum

från 5303 SEK / 7 Nätter
för upp till 5 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

ES9410_760_3
Top-Rated

Perfekt

6 recensioner
 1. Spanien
 2. Costa Brava
 3. Roses
 4. ES9410.366.1

Semesterhus Los Geranios

upp till 4 personer

3 rum

2 sovrum

2 badrum

från 7831 SEK / 7 Nätter
för upp till 4 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

ES9410_366_1
Top-Rated

Perfekt

6 recensioner
 1. Spanien
 2. Costa Brava
 3. Roses
 4. ES9410.940.21

Lägenheter Roses Holiday Center

upp till 4 personer

2 rum

1 sovrum

1 badrum

från 8231 SEK / 7 Nätter
för upp till 4 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

ES9410_940_21
Top-Rated

Perfekt

13 recensioner
 1. Spanien
 2. Costa Brava
 3. Roses
 4. ES9410.165.1

Semesterhus Mila i Fontanals

upp till 6 personer

4 rum

3 sovrum

2 badrum

från 11237 SEK / 7 Nätter
för upp till 6 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

ES9410_165_1

förfina din sökning

återgå

förfina din sökning

Vart vill du åka?

När vill du resa?

Välj ankomstdatum Välj avresedatum

LörHitta flest valmöjligheter genom att välja Lördag som ankomstdag

Personer inkl. barn

Sovrum

Badrum

Typ av boende

Letar du efter något speciellt?

Önskad standard

Pool

Vill du ta med dina husdjur?

Avstånd

Avstånd till hav

Avstånd till sjö

Avstånd till skidbacke/bergslift

Närmaste stad / centrum

Faciliteter

Erbjudanden

Maxpris för vistelsen

!

Vänligen välj incheckningsdatum / utcheckningsdatum först

Typ av semester

Planerar du en fiskeresa?

Aktiviteter

Endast kvalitetssäkrade semesterbostäder Kvalitet är vår främsta prioritet

Varje fastighet kontrolleras före ankomst för att garantera bästa möjliga vistelse

Garanterad tillgänglighet och service på plats Få det bästa ut av vår expertis

Nyckelhantering arrangeras av vår hjälpsamma personal. Tillgänglig dygnet runt eller på plats för att hjälpa dig med alla dina frågor, till exempel: med tips och kunskap om ditt semestermål och ditt bokade boende.

En minnesvärd semesterupplevelse Privatliv och frihet i ditt eget semesterboende

Var din egen chef, äta när du vill och njut av gott om plats för alla dina vänner och familj

Varför boka boende med Interhome?

Det har aldrig varit lättare att hitta det perfekta huset, stugan eller lägenheten för semestern. Vill du utforska nya resmål? Det finns inget bättre sätt än att göra det i ett semesterhus: Hyr ett hus i Spanien, eller en stuga i Sverige, eller varför inte hyra en villa i Italien. Bli inspirerad av våra semestertips och boka online - snabbt, enkelt och säkert med Interhome.

Frihet, integritet och utrymme i ditt eget semesterboende

Att hyra en stuga, hus eller lägenhet för semestern erbjuder många fördelar: Bland annat kan du spendera din tid precis som du vill. Ingen störning från andra gäster eller hotellpersonal, bara njuta av din semester och följa dina egna regler. Oavsett om du letar efter en storstadssemester, en avkopplande semester med din familj eller med vänner. Helt enkelt njut av mycket utrymme, flexibilitet och frihet i ditt eget semesterboende.