Bröllopsmottagning & smekmånad

Smekmånad i eget semesterhus

Njut av en romantisk smekmånad med massor av egen tid och inga åtaganden. Oavsett om du föredrar att tillbringa den i en modern lägenhet i hjärtat av en livlig metropol, en romantisk villa för två med en pool precis vid havet, nära naturen i ett hus på landet, eller kanske ett lyxigt slott, med Interhome är du säker att hitta exakt vad du har drömt om. Interhome erbjuder ett varierat utbud av extraordinärt och idylliskt smekmånadsboende. Oavsett vad du bestämmer dig kommer du att ha gott om utrymme och integritet. Så var är din smekmånad destination?

Bröllopsmottagning i eget semesterhus

Gifta dig i din drömplats i en extraordinär miljö. Säg "Jag tager" på stranden, fira sedan en intim mottagning i en romantisk slott, italiensk villa, spansk finca eller fransk landgård. Oavsett vad du bestämmer, erbjuder en bröllopsmottagning i ett semesterhus med gott om plats för en oförglömlig upplevelse i en mycket speciell atmosfär.

Upptäck våra förslag till ett bröllop och / eller smekmånad i ett av våra semesterhus:

Exklusiva semesterboenden precis vid stranden

Semesterhus med pool

Modern City lägenhet

Luxury holiday homes

En lyxig semester i ett lyxigt semesterhus

Vackert hus på landet

Semesterboenden med Bubbelbad

Så trygg är du i ditt fritidshus!

Endast kvalitetssäkrade semesterbostäder

Kvalitet är vår främsta prioritet

Varje fastighet kontrolleras före ankomst för att garantera bästa möjliga vistelse

Garanterad tillgänglighet och service på plats

Få det bästa ut av vår expertis

Nyckelhantering arrangeras av vår hjälpsamma personal. Tillgänglig dygnet runt eller på plats för att hjälpa dig med alla dina frågor, till exempel: med tips och kunskap om ditt semestermål och ditt bokade boende.

En minnesvärd semesterupplevelse

Privatliv och frihet i ditt eget semesterboende

Var din egen chef, äta när du vill och njut av gott om plats för alla dina vänner och familj

Varför boka boende med Interhome?

Det har aldrig varit lättare att hitta det perfekta huset, stugan eller lägenheten för semestern. Vill du utforska nya resmål? Det finns inget bättre sätt än att göra det i ett semesterhus: Hyr ett hus i Spanien, eller en stuga i Sverige, eller varför inte hyra en villa i Italien. Bli inspirerad av våra semestertips och boka online - snabbt, enkelt och säkert med Interhome.

Frihet, integritet och utrymme i ditt eget semesterboende

Att hyra en stuga, hus eller lägenhet för semestern erbjuder många fördelar: Bland annat kan du spendera din tid precis som du vill. Ingen störning från andra gäster eller hotellpersonal, bara njuta av din semester och följa dina egna regler. Oavsett om du letar efter en storstadssemester, en avkopplande semester med din familj eller med vänner. Helt enkelt njut av mycket utrymme, flexibilitet och frihet i ditt eget semesterboende.