Vår kvalitetstandard

Interhome Quality checkVi på Interhome arbetar efter en officiell stjärnklassificering, vilket gör att du kan vara säker på att standarden på den semesterbostad du har bokat motsvarar det du förväntar dig. Vår lokala personal besöker regelbundet semesterbostäderna och tar hänsyn till varje eventuell förändring. Stjärnsystemet gör att du tryggt kan boka våra semesterhus och lägenheter, oavsett vilken typ av semesterboende eller semesterort du väljer.


★★★★★
Exklusiva och noggrant utvalda semesterbostäder av högsta standard. Belägna i vackra omgivningar. Påkostad inredning och utrustning. För dig som är finsmakare och söker det allra bästa.
Visa allt

★★★★
Inredning och utrustning av hög klass, ofta med extra lyxig och påkostad utrustning. För gäster som söker hög komfort och kvalitet.
Visa allt

★★★
Bekväm och smakfull inredning. Mellanklass-standard. För den som söker ett trevligt och komfortabelt semesterboende.
Visa allt

★★
Enkelt och praktiskt inredda semesterbostäder, oftast inredda i lokal stil. För alla som söker ett enkelt semesterboende.
Visa allt


Mycket enkelt inredda semesterbostäder, med blygsam komfort. Oftast äldre inredning. För gäster med liten budget och låga krav på bekvämligheter.
Visa allt