Alicante

Semesterhus, stugor och lägenheter Alicante

Hyr hus eller lägenhet för en semester i Alicante

I flera hundra år har upptäcktsresande, handelsmän och erövrare lockats till den vackra staden Alicante, belägen på Costa Blanca i Spanien. Bland annat så har grekerna, kartagerna, romarna och morerna lämnat sina spår här. Mängder av turister lockas än idag till denna mysiga hamnstad, som bjuder på varmt klimat och sköna stränder. Men Alicante erbjuder inte enbart sol och bad, du kan även berika din resa med kultur-, och naturupplevelser, nöje och sport. Det finns mängder med möjligheter och vi kan erbjuda dig hjälp med att hyra en bekväm lägenhet eller ett hus i och utanför Alicante.
Välkommen till oss på Interhome, specialister på semesterboende.

Värt att besöka på din resa till Alicante

Castillo de Santa Barbara är ett otroligt vackert, medeltida slott, belägen på toppen av berget Benacantil, en dryg halv kilometer utanför Alicante. Du kan gå runt de mystiska tornen, fängelsehålorna och skyddsmurarna, och väljer du att vandra dit så kommer du mötas av häpnadsväckande parker och utsikten över Medelhavet. När du ska resa till Alicante, så kommer du inte kunna undgå den vackra strandpromenaden Esplanada de Espana, som kallas även för Paseo de la Esplanada. Den består av mer än sex miljoner marmorplattor, i färger som liknar Medelhavets vågor. Oavsett vilken tidpunkt du råkar befinna dig på denna fantastiska plats, så kan du vara säker på att du kommer att bli imponerad. Med traditionell spansk musik i bakgrunden ackompanjerad av ljuva havsvågor så kan det inte bli bättre.

Semester i Alicante över midsommar

Runt midsommar är det extra speciellt att uppleva Alicante, för då inträffar nämligen Las Hogueras de San Juan - Alicantes viktigaste festival som äger rum runt den 20:e juni och varar i ungefär en vecka. Staden lyses upp av fyrverkerier och brasor, gatorna fylls med parader, dans, musik, medeltida marknader och mycket annat. Det är en viktig kulturupplevelse i Alicante och det kan det vara intressant att uppleva midsommarfirande på ett minst sagt annorlunda sätt.
Hyr du en semesterlägenhet eller ett hus i Alicante via oss så kan du sitta på en terrass på kvällen och njuta av utsikten och livet runtomkring dig. Även om du befinner dig på semester så kan du ändå känna dig som hemma i din alldeles egna lägenhet eller hus. Vi hjälper dig att hitta det du söker.

Semesterbostäder i Alicante och andra orter för att öka ditt välbefinnande

Att resa till nya miljöer och uppleva andra kulturer kan öka ditt välbefinnande, och får både din kropp och själ att må bra. Egentligen så behöver vi inte få det bekräftat via forskning, det är något som vi alla har upplevt någon gång och som vi själva känner. Därför är det extra viktigt att valet av din semesterbostad också känns rätt. Samtidigt som du gör en investering i din resa så gör du även en investering i din hälsa.
Vi kan ger dig valuta för pengarna och hoppas att du i framtiden kommer att återvända till våra semesterhus och semesterlägenheter. Materiella saker har också sitt värde men en resa kan inte jämföras med något annat. Hyr ditt drömboende i Alicante eller någon annanstans, men gör det hos oss på Interhome och upplev skillnaden.

Endast kvalitetssäkrade semesterbostäder

Kvalitet är vår främsta prioritet

Varje fastighet kontrolleras före ankomst för att garantera bästa möjliga vistelse

Garanterad tillgänglighet och service på plats

Få det bästa ut av vår expertis

Nyckelhantering arrangeras av vår hjälpsamma personal. Tillgänglig dygnet runt eller på plats för att hjälpa dig med alla dina frågor, till exempel: med tips och kunskap om ditt semestermål och ditt bokade boende.

En minnesvärd semesterupplevelse

Privatliv och frihet i ditt eget semesterboende

Var din egen chef, äta när du vill och njut av gott om plats för alla dina vänner och familj

Varför boka boende med Interhome?

Det har aldrig varit lättare att hitta det perfekta huset, stugan eller lägenheten för semestern. Vill du utforska nya resmål? Det finns inget bättre sätt än att göra det i ett semesterhus: Hyr ett hus i Spanien, eller en stuga i Sverige, eller varför inte hyra en villa i Italien. Bli inspirerad av våra semestertips och boka online - snabbt, enkelt och säkert med Interhome.

Frihet, integritet och utrymme i ditt eget semesterboende

Att hyra en stuga, hus eller lägenhet för semestern erbjuder många fördelar: Bland annat kan du spendera din tid precis som du vill. Ingen störning från andra gäster eller hotellpersonal, bara njuta av din semester och följa dina egna regler. Oavsett om du letar efter en storstadssemester, en avkopplande semester med din familj eller med vänner. Helt enkelt njut av mycket utrymme, flexibilitet och frihet i ditt eget semesterboende.