Skåne

Semesterhus, stugor och lägenheter Skåne

Hyra stuga i Skåne

Drömmande havslandskap och skogar med sagoslott, herrgårdar, renässansbyar och lekfulla trädgårdar: Välkommen till Skåne. Utforska den sydligaste provinsen i Sverige på en vandring över Östersjöns sanddyner genom djupgröna frodiga lövskogar och vidsträckta slättar. Kustlinjen i Skåne inbjuder dig att dröja dig och koppla av med vita sandstränder och de omisskännliga skriken av måsarna. Här kan du sitta i skuggan av en tall och njuta av den kryddiga doften av barren. Livliga stora städer som Malmö och Helsingborg är särskilt varierande och definitivt värda ett besök. Således är den natursköna provinsen Skåne lika populär bland både naturälskare och kulturälskare. Upptäck en av de vackraste regionerna i Skandinavien.

De mest charmiga städerna och attraktionerna i Skåne

Hyra lägenhet i Malmö - Skånes huvudstad

Den livliga huvudstaden i Skåne-regionen erbjuder en färgstark kosmopolitisk stil och en stadsbild som kännetecknas av gröna parker, kontrasterande innovativ arkitektur och långa kanaler. Upptäck den livliga staden med den imponerande Öresundsbron som förbinder Malmö med Köpenhamn och den högsta skyskrapa i Skandinavien - Turning Torso i det nya, spännande ekodistriktet Västra Hamnen. Njut av en picknick i Scania Park, som ligger direkt vid vattnet och vars banker ligger nordväst. Här kan du fånga kvällssolens sista strålar på sommaren.

Helsingborg - kuststaden mitt emot Danmark

Kuststaden Helsingborg, som kombinerar dansk och svensk charm, erbjuder oändliga shopping, en medeltida gammal stad och det berömda Kärnans fästningstorn. Besöket i fästet, som ligger på en kulle högt över Helsingborg nära Öresund, är stadens landmärke, har nu ett litet museum och är definitivt värt att se. Helsingborgs omgivning, som är känd som Sveriges skafferi, är ett tips för älskare av regional och säsongsbetonad mat. För en kort resa genom Skånes kulinariska konst rekommenderar vi Saturday Market, en matmarknad i Oxhallen i Helsingborg.

Hyra stuga i Österlen

Givetvis bör ni köra sydost till vackra Österlen och njuta av den fantastiska naturen. Det är en känd hemvist för många konstnärer och det är lätt att förstå varför, med sina böljande kullar och natursköna skog. Glöm inte att besöka Kivik för de goda äpplena och Simrishamn för den mysiga känslan av en fiskeby vid havet.

Den bästa restiden för Skåne

Den bästa restiden för Skåne finns inte och varje säsong har sin egen speciella charm. Under sommarmånaderna finns det många timmars solsken och lite nederbörd och i landets sydligaste region kan temperaturen stiga till 30 ° C. Sommarsemestern i ett fritidshus i Skåne erbjuder friluftsentusiaster idealiska förutsättningar för vandring, cykling eller paddling. Midsommarafton, som traditionellt firas i slutet av juni, bör inte missa. För vintersportentusiaster erbjuder Skåne många charmiga skidområden med många backar och aktiva skidliftar.

Hitta ditt semesterhus i Skåne

I ett fritidshus i Skåne eller en semesterlägenhet är du oberoende av fasta frukostider på hotell. Du kan utforska området som du vill och göra utflykter till de omgivande byarna. Skåne erbjuder en mängd mysiga och bekväma boende som du kan hyra för din semester. Boka ett fritidshus eller lägenhet i Skåne idag och tillbringa en oförglömlig semester!

Endast kvalitetssäkrade semesterbostäder

Kvalitet är vår främsta prioritet

Varje fastighet kontrolleras före ankomst för att garantera bästa möjliga vistelse

Garanterad tillgänglighet och service på plats

Få det bästa ut av vår expertis

Nyckelhantering arrangeras av vår hjälpsamma personal. Tillgänglig dygnet runt eller på plats för att hjälpa dig med alla dina frågor, till exempel: med tips och kunskap om ditt semestermål och ditt bokade boende.

En minnesvärd semesterupplevelse

Privatliv och frihet i ditt eget semesterboende

Var din egen chef, äta när du vill och njut av gott om plats för alla dina vänner och familj

Varför boka boende med Interhome?

Det har aldrig varit lättare att hitta det perfekta huset, stugan eller lägenheten för semestern. Vill du utforska nya resmål? Det finns inget bättre sätt än att göra det i ett semesterhus: Hyr ett hus i Spanien, eller en stuga i Sverige, eller varför inte hyra en villa i Italien. Bli inspirerad av våra semestertips och boka online - snabbt, enkelt och säkert med Interhome.

Frihet, integritet och utrymme i ditt eget semesterboende

Att hyra en stuga, hus eller lägenhet för semestern erbjuder många fördelar: Bland annat kan du spendera din tid precis som du vill. Ingen störning från andra gäster eller hotellpersonal, bara njuta av din semester och följa dina egna regler. Oavsett om du letar efter en storstadssemester, en avkopplande semester med din familj eller med vänner. Helt enkelt njut av mycket utrymme, flexibilitet och frihet i ditt eget semesterboende.