Cap d'Agde

Semesterhus, stugor och lägenheter Cap d'Agde

Ditt semesterhus i Cap d'Agde

Cap d'Agde, som idag är en av de mest populära franska badorterna, är en ung stad. Fram till 1960 hade den besökare som är intresserad av regionen inte hittat någon uthyrning Cap d'Agde; bara några hus på platsen heter nu Vieux Cap. Det är runt marinan som destinationen gradvis har utvecklats genom åren. Idag är det en atypisk badort (byggd vid foten av en vulkan) i Hérault-avdelningen och världsberömd och lockar tusentals besökare. På sommaren är befolkningen nästan tio gånger högre.

Oavsett om det är en liten studio på stranden, en lägenhet i en av de många bostäderna (ofta med en pool) i orten, en parhus eller en vacker villa med privat pool, din Cap d'Agde Semesteruthyrning kommer att uppfylla dina önskemål och din budget. Det är faktiskt den perfekta platsen för dem som älskar ledighet vid havet men också för idrottsmän på grund av det stora utbudet av aktiviteter som de kan träna där.

Välj en semesterlägenhet i Cap d'Agde

Vill du ha en bra semester i en dynamisk badort utan att belasta din budget? Välj en Cap d'Agde uthyrning! De många bostäderna som ligger i alla delar av orten erbjuder ett brett utbud av lägenheter för vistelser med familj eller vänner. Under din Cap d'Agde semester med barn, välj en bostad med en gemensam pool. På så sätt kan du undvika att gå till stranden varje dag och barnen kommer att vara glada att dyka i poolen hela dagen. Det blir också en utmärkt möjlighet för dem att skapa nya vänner.

Om du planerar att bo i en Cap d'Agde semesterlägenhet nära havet, bör du helst boka en lägenhet med terrass eller balkong med utsikt över Medelhavet. Vad kan vara bättre än att äta frukost eller lata runt beundra det stora blå?

Stränderna i Cap d'Agde

Den främsta kallelsen på badorten är att välkomna semesterfirare och erbjuda dem allt de behöver för en lyckad vistelse. Om du letar efter en semester dedikerad till avkoppling och nöje, är en Cap d'Agde uthyrning precis vad du behöver.

Inom badorten väntar cirka tio stränder på soliga dagar i gott humör. På morgonen, efter att ha en bra frukost i din semesterbostad Cap d'Agde, förbered din strandutrustning och barnens och låt oss gå en dag på sanden.

Upptäck ett urval av stränder i Cap d'Agde:

  • Rochelongue strand: en fin sandstrand i slutet av Rochelongue köpcentret
  • Richelieu Beach: dess sandbankar gör det till en särskilt lämplig strand för familjer.
  • La Roquille Beach: En annan bra strand
  • La Plagette, som ligger skyddad från klippan
  • La Grande Conque: en svart sandstrand på grund av sina vulkaniska klippor.
  • Stranden i Le Môle: mycket populär på grund av dess idealiska läge i mitten av orten. Den naturistiska stranden till vilken tillträde är reglerat och som har gjort mycket för resortets rykte.

Vad ska man göra i Cap d'Agde? Här är våra topp 3 aktiviteter

1. Vattensportaktiviteter i Cap d'Agde by

Du har hört talas om denna emblematiska utväg i Hérault men du undrar fortfarande "vad man ska göra i Cap d'Agde?" Oroa dig inte: under din vistelse i Cap d'Agde hittar du alltid en aktivitet för att få ut det mesta av din semester.

Med sitt nautiska centrum godkänt av franska seglingsförbundet och även godkänt för ungdom och sport kan du gå segling eller vindsurfing. Centret erbjuder praktikplatser från 8 års ålder (be om information enligt aktiviteterna) och ger också utbildning. Du kan också hyra katamaraner, stand-up paddel, kanot, rolig båt ... Nog att öva din favorit sport i full säkerhet.

Dessutom kommer seglingsentusiaster att vara glada eftersom orten har två hamnar: hamnen med 3 100 förtöjningsringar i 10 bassänger för båtar under 40 meter långa. Ambonne Port, som är naturist hamnen (reglerad tillgång), erbjuder 300 platser. Genom att boka en Cap d'Agde semesterbostad ligger du nära havet och det är därför lätt att komma åt dessa aktiviteter.

2. Mont Saint-Loup

Att bo i ett semesterhus eller lägenhet erbjuder också möjlighet att upptäcka regionen av enastående skönhet i din egen takt. Faktum är att Cap d'Agde-uthyrning inte rymmer uteslutande med simning. Naturälskare kan vara säkra på att hitta idéer för utflykter i närheten av orten varje dag. Oavsett om du hyr Cap d'Agde eller i det omgivande området, till exempel i Narbonne Plage, boka en dag för att upptäcka inlandet.

Varför inte ta en promenad på Mont Saint-Loup: en gammal vulkan som tillhör kedjan av vulkaner i Auvergne och når en höjd av 113m. Ta din bil och sedan komma åt Mont Saint-Loup vandringsled! Detta skyddade naturområde är reserverat för fotgängare och cyklister. I själva verket tolereras ingen biltrafik för att bevara vegetationen och vilda djur som du säkert kommer att höra (cikader, fåglar ...) eller korsa. En gång på toppen kan du njuta av en fantastisk 360 ° panoramautsikt från där du kan se Cap d'Agde, Agde, Etang de Thau och Bagnas National Reserve.

3. Bagnas naturreservat

Denna naturreservat är ett måste för fågelskådare som tillbringar sin semester i Cap d'Agde, eller i regionen Gruissan, Narbonne, Marseillan .... Klassificeras som ett naturreservat 1983, ligger i Hérault-avdelningen och består av dammar, kärr, sanddyner, saltängar, etc. Tusentals fåglar stannar här under sina årliga migreringar. Det finns nästan 250 arter, varav några är mycket sällsynta och reserven erbjuder turer till fots, cykel eller häst. Ledsaget av en guide eller en animatör är det en unik upplevelse både för besökare som tillbringar sin semester i Cap d'Agde och för invånarna i regionen, särskilt barn.

Faktum är att alla är sålunda medvetna om naturliga skönheter och utmaningar i naturmiljöer samt bevarande av de för många arter som försvinner varje dag från jordens yta.

Fokusera på Île des Loisirs i Cap d'Agde

Det är en drömö för semesterfirare som bor i Cap d'Agde! Denna fritidsö är perfekt för alla när som helst på dagen och (nästan) på natten. Det finns faktiskt en mängd aktiviteter! Om du vill tillbringa en bra dag med din familj, gå till denna nöjespark dedikerade till fritidsaktiviteter och "dinosaurier".

Dino Land, Dino Park, Prehisto golfkomplex är en park som är lämplig för både unga och gamla. Det täcker 13.000 kvadratmeter och du kan se många dinosaurier där!

Dino Land är en 500m² lekplats: zip line, schack och checkers spel, uppblåsbara tält, uppblåsbara glid etc. Dino Park är en park på temat av dinosaurier med cirka fyrtio automater som kommer till liv för besökarnas glädje. Préhisto golf erbjuder två minigolfbanor, det är det perfekta stället att ha kul tillsammans och njuta av en aktivitet som kommer att glädja hela familjen.

Efter en trevlig dag på stranden, vila i din lägenhet i Cap d'Agde innan du går till Luna Park för att ladda dina batterier med spänning och adrenalin. Denna nöjespark kan liknas med en stor "mässplats" med ett brett utbud av sevärdheter för att njuta av oförglömliga upplevelser.

L'Île des Loisirs är också mötesplatsen för nattuglor: restauranger, nattbarer och diskotek för att få ut det mesta av dina nätter innan du återvänder till din Cap d'Agde semesterbostad. Denna ö håller alla sina löften för alla som lämnar med vänner och vill njuta av sin semester för att fira.

Till din tjänst på plats i Cap d'Agde

När du letar efter semesteruthyrning, är vårt semesteruthyrningsföretag i Cap d'Agde till ditt förfogande för att ge dig råd om valet av ditt boende. Vårt team vet varje boende och kommer att kunna ge dig råd om det som bäst passar dig.

Väl där välkomnar vårt team dig till vår byrå för att ge dig nycklarna till din Cap d'Agde hyra och resplanen för att komma dit. Vårt team kan också ge dig all information du behöver för att göra din semester: bra tips, restauranger, museer, shopping, besök, utflykter ...

Boka ditt semesterboende online eller kontakta oss

Är du redo för en 100% fritidsställe i ett av de mest dynamiska orterna i Frankrike? Upptäck våra Cap d'Agde Semesteruthyrning och boka den som passar dig online. Om du föredrar att boka via telefon, hjälper vår lokala byrå i Cap d'Agde dig gärna. Våra semesterrådgivare är också tillgängliga dygnet runt för att göra din bokning eller svara på eventuella frågor. Med Interhome kan du vara säker på att du alltid har en kontaktperson till ditt förfogande!

Endast kvalitetssäkrade semesterbostäder

Kvalitet är vår främsta prioritet

Varje fastighet kontrolleras före ankomst för att garantera bästa möjliga vistelse

Garanterad tillgänglighet och service på plats

Få det bästa ut av vår expertis

Nyckelhantering arrangeras av vår hjälpsamma personal. Tillgänglig dygnet runt eller på plats för att hjälpa dig med alla dina frågor, till exempel: med tips och kunskap om ditt semestermål och ditt bokade boende.

En minnesvärd semesterupplevelse

Privatliv och frihet i ditt eget semesterboende

Var din egen chef, äta när du vill och njut av gott om plats för alla dina vänner och familj

Varför boka boende med Interhome?

Det har aldrig varit lättare att hitta det perfekta huset, stugan eller lägenheten för semestern. Vill du utforska nya resmål? Det finns inget bättre sätt än att göra det i ett semesterhus: Hyr ett hus i Spanien, eller en stuga i Sverige, eller varför inte hyra en villa i Italien. Bli inspirerad av våra semestertips och boka online - snabbt, enkelt och säkert med Interhome.

Frihet, integritet och utrymme i ditt eget semesterboende

Att hyra en stuga, hus eller lägenhet för semestern erbjuder många fördelar: Bland annat kan du spendera din tid precis som du vill. Ingen störning från andra gäster eller hotellpersonal, bara njuta av din semester och följa dina egna regler. Oavsett om du letar efter en storstadssemester, en avkopplande semester med din familj eller med vänner. Helt enkelt njut av mycket utrymme, flexibilitet och frihet i ditt eget semesterboende.