Val Thorens

Semesterhus, stugor och lägenheter Val Thorens

Hyra stuga i Val Thorens för Skidsemestern

Beläget på en höjd av 2300 meter i de franska Alperna i hjärtat av skidområdet 3 Vallées är Val Thorens den högsta vintersportsorten i Europa. Väl lämpad för en familjeskidsemester är det dynamiskt och varierande

Genom att boka ett semesterboende i Val Thorens har du ett brett utbud av lägenheter i närheten av skidbackarna. Om du föredrar att gå lite längre bort, har vi också boenden som kan passa dig.

Anläggningens infrastruktur gör att alla kan njuta av sin passion och njuta av en välförtjänt vintersemester. Den mytiska Péclet-glaciären, som ligger högst upp, erbjuder dig en fantastisk utsikt över Alperna. Dra nytta av din semester i Val Thorens för att förbättra din skidteknik!

Hyr en lägenhet för skidsemestern

Genom att hyra en semesterlägenhet i Val Thorens kan du upptäcka skidområdet Trois Vallées, som med sina 600 kilometer sluttningar är det största skidområdet i världen, inklusive Les Menuires. Genom att boka en Val Thorens hyra ligger du i hjärtat av detta stora skidområde och du har möjlighet att åka skidor i vil!

Orten Val Thorens imponerar med sitt fantastiska landskap. Tack vare sitt läge i hjärtat av en stor naturlig cirkus, omgiven av sex glaciärer, kan du utforska backarna medan du njuter av landskapet. En semesterbostad i Val Thorens gör att du kan delta i många aktiviteter som skidtur, off-skidåkning, snidning eller snowpark.

Val Thorens är också känd och uppskattad för kvaliteten på sin snö och dess toppmoderna skidliftar. Välj en lägenhet uthyres Val Thorens med familj eller vänner; Det är ett idealiskt resmål som möter allas behov. Faktum är att resorten har flera skidskolor som erbjuder privata lektioner för nybörjare och erfarna skidåkare samt grupplektioner för att möta behoven hos alla.

Upptäck vårt breda utbud av boende, hus, lägenheter och chalets och boka en hyra i Val Thorens för oförglömliga stunder.

Fördelarna med skidorten Val Thorens

Denna station i de 3 dalarna har många fördelar. Bilister kan därför köra, men får inte parkera utanför parkeringen på vintern. Gratis shuttles finns att cirkulera i byn.

Genom att välja en semesterbostad vid foten av backarna, kommer du att njuta av din skidsemester under de bästa förutsättningarna. Anläggningen ligger faktiskt i hjärtat av backarna, vilket är en stor fördel för alla skidlärare som bara behöver ta några steg för att komma till hissarna.

Du kan njuta av en lugn skidsemester med alla butiker i närheten. En Val Thorens hyra, som ligger nära skidbackarna, erbjuder dig all den komfort du behöver för en vistelse hos familj eller vänner.

Skidsemester, Val Thorens skidområde

Val Thorens, som ligger i kommunen Saint-Martin-de-Belleville i Savoie, invigdes på vintern 1971. Val Thorens erbjuder den längsta kälkbanan i Frankrike, som sträcker sig över nästan sex kilometer och stiger från 700 till 2300 meter över havsnivå. Det finns också en snowpark med ett område på mer än 70 000 m² som möjliggör aktiviteter som halvrör och räcken.

De orter som utgör skidområdet Trois Vallées är:

  • Val Thorens
  • Les Menuires Courchevel
  • Meribel
  • Brides les Bains
  • Saint-Martin de Belleville
  • Orelle

Genom att boka en alpstuga i Val Thorens ligger du i hjärtat av detta fantastiska skidområde: 600 kilometer anslutna skidbackar, 328 sluttningar, 166 skidliftar.

Aktiviteter att göra och upptäcka

För dem som vill njuta av sina vintersporter och upptäcka berget på ett annat sätt, ta tyrolsk travers: häng i för 1min45 korsning under vilken du är upphängd över tomrummet. I din Val Thorens stuga, fördjupa dig i dokumentationen om eventuella aktiviteter och gör ditt val!

Upptäck också ett exceptionellt snölandskap från panoramahyttarna i Caron-linbanan med en av de vackraste utsikten över Alperna. Händelser som "Alain Prost" iskretsen, Cross Ski World Cup eller 3 Vallées Enduro gör Val Thorens till en dynamisk destination. Hitta de viktigaste aktiviteterna i orten, inklusive holländska veckan och dra fördel av minnesvärda minnen.

Välj en semester lägenhet i Haute-Savoie. Val Thorens uthyrning säkerställer att du spenderar speciella stunder skidåkning med familj eller vänner.

Söt galenskap i Val Thorens

Genom att välja Val Thorens hyra får du chansen att leva en otrolig upplevelse på La Folie Douce! En riktig institution i många år, är La Folie Douce lämplig för alla åldrar.

Under din skidsemester i Val Thorens, låt dig förundras av detta koncept som lockarflera generationer! Familjevänligt och främjande av lokala produkter i en välkonstruerad restaurang, exceptionella show, cabaret, klubb ... allt är på plats för att hälsa på semesterfirare och få dem att tillbringa ett fantastiskt ögonblick! Prova upplevelsen av Folie Douce Val Thorens under din nästa skidresa!

Ta sig till Val Thorens station

Skidorten Val Thorens är tillgänglig:

på väg via motorväg (RN 90), avfart A41. med tåg där "Moutiers" stopp kommer att markera slutet på din resa till snön. Allt du behöver göra är att använda buss- och bussnätverket. med flyg på Chambéry flygplats (CMF) 110 km, Annecy (NCY) 110 km, Genève (GVA) 150 km, Lyon (LYS) 190 km Då måste du bara ta dig till ditt semesterhus och njuta av din vintersemester till fullo. Var försiktig, det är viktigt att notera att parkering är förbjuden på gatorna på stationen under vintersäsongen. Gratis shuttles tillhandahålls för att flytta fritt.

Stuga i Val Thorens och åka skidor går inte en utan den andra. Boka ditt boende och skidutrustning omedelbart för att njuta av backarna.

Till din tjänst på plats Genom att välja Interhome för ditt boende, kommer du att välkomnas av vårt byrås team i Val Thorens. Hon kommer att ge dig en personlig välkomst, ge dig nycklar till din semesteruthyrning och resplanen för att komma dit. Vårt team är din kontakt under hela din vistelse, det ger dig också den bästa råd och information som gör att du kan ha en trevlig semester.

Endast kvalitetssäkrade semesterbostäder

Kvalitet är vår främsta prioritet

Varje fastighet kontrolleras före ankomst för att garantera bästa möjliga vistelse

Garanterad tillgänglighet och service på plats

Få det bästa ut av vår expertis

Nyckelhantering arrangeras av vår hjälpsamma personal. Tillgänglig dygnet runt eller på plats för att hjälpa dig med alla dina frågor, till exempel: med tips och kunskap om ditt semestermål och ditt bokade boende.

En minnesvärd semesterupplevelse

Privatliv och frihet i ditt eget semesterboende

Var din egen chef, äta när du vill och njut av gott om plats för alla dina vänner och familj

Varför boka boende med Interhome?

Det har aldrig varit lättare att hitta det perfekta huset, stugan eller lägenheten för semestern. Vill du utforska nya resmål? Det finns inget bättre sätt än att göra det i ett semesterhus: Hyr ett hus i Spanien, eller en stuga i Sverige, eller varför inte hyra en villa i Italien. Bli inspirerad av våra semestertips och boka online - snabbt, enkelt och säkert med Interhome.

Frihet, integritet och utrymme i ditt eget semesterboende

Att hyra en stuga, hus eller lägenhet för semestern erbjuder många fördelar: Bland annat kan du spendera din tid precis som du vill. Ingen störning från andra gäster eller hotellpersonal, bara njuta av din semester och följa dina egna regler. Oavsett om du letar efter en storstadssemester, en avkopplande semester med din familj eller med vänner. Helt enkelt njut av mycket utrymme, flexibilitet och frihet i ditt eget semesterboende.