Chamonix Semesterhus, stugor och lägenheter

Hyra stuga och lägenhet i Chamonix

Mont Blanc på ena sidan och Aiguilles Rouges massivet på den andra ... välkommen till Chamonix! Beläget i Haute-Savoie, är det en idealisk destination för en vinterferie om du bor hos familj eller vänner och för skidälskare. Med en Chamonix-hyra ligger du i hjärtat av en region som är världsberömd för sina fascinerande landskap. Staden är en av de första vintersportsorterna som dyker upp i Frankrike i början av 1900-talet. Det välkomnade redan tusentals besökare som kom för att njuta av de snöiga sluttningarna. Idag är Chamonix en kosmopolitisk stad som perfekt tillgodoser behoven hos skidåkare på alla nivåer. Upptäck vårt breda utbud av boende: hyra hyra eller lägenhet hyra Chamonix, hittar du säkert det boende som passar dig. Oavsett om du bor hos ett par, familjer eller vänner, ska våra studior eller boende för upp till 12 personer tillfredsställa dig. Genom att välja en vistelse i Chamonix Frankrike kan du välja att bo nära skidbackarna. På så sätt kommer du att vara så nära som möjligt för åtgärden och kommer inte att sakna en minut för att öva en av dina favoritaktiviteter. Om du å andra sidan vill vara i ett lugnare område, som bidrar till avkoppling, boka ditt boende i Chamonix lite längre från stadens centrum. Chamonix blev en riktig skidort 1924 med de första vinter olympiska spelen. Sedan dess har den ständiga utvecklingen av sin infrastruktur, samtidigt som det bevarar fantastiska landskap med snö och is, gjort det till en särskilt populär utväg. På grund av sitt geografiska läge kan många nationaliteter hittas i denna kosmopolitiska stad, det är en möjlighet att utvecklas i en smältdegel av kulturer. För att njuta av det, boka ditt semesterhus eller stuga med utsikt över Aiguille du Midi och njut av oförglömliga stunder. Din Chamonix semester hyra väntar på dig för en skidsemester eller en sommarlov i bergen.

Skidområdet Chamonix

Chamonix är en klassisk skidort där regionen serverar skidåkare och snowboardåkare på alla nivåer. Skidområdet Chamonix kommer att tillfredsställa alla snö och snöälskare samt vandrare och längdskidåkare, till exempel. Erfarna skidåkare och freestyle entusiaster både njuter av det legendariska skidområdet Les Grands Montets, nära Glacier dArgentière. Freeriders har en bra tid med snowpark och boardercross. Argentière-glaciären kommer att göra dina ögon mjuka. Off-piste fans föredrar att upptäcka Vallée Blanche. För att komma åt det, ta Aiguille du Midi linbanan, vilket leder till en höjd av 3777 meter. Det är en måste-se webbplats som har erbjudit "Pas dans le Vide" sedan 2013, ett slutet utrymme helt glaserat från golv till tak. Det är en riktig prestation och för spännande sökande som bor i Chamonix, är denna attraktion för dig! Du kommer att känna att du bokstavligen går i tomrum. För mellanliggande skidåkare är Brevent- och Flégère-sluttningarna, som ligger på södra sidan, särskilt lämpliga. Från din Chamonix chalet eller din semesterlägenhet, ta de mekaniska hissarna i centrum av orten för att komma åt Brévent. Genom att bo i Chamonix Les Praz får du tillgång till Domaine de la Flégère. Om du är nybörjare, oroa dig inte, Chamonix resort har inte glömt dig. Skidområdena Les Planards, La Vormaine och Le Savoy kommer att tillfredsställa dig. Med skidliftar, gröna och blå körningar, kommer du att känna dig trygg och kan njuta av de första känslorna av skidåkning. Från hyra av din Chamonix lägenhet, gå till Domaine de la Vormaine, kommer du att få möjlighet att ta en blå spår som leder dig genom skogen. Domaine des Houches erbjuder dig en vacker panorama med Mont Blanc som bakgrund. Njut av snön och glida på spåren i skogen. Balme ligger på den schweiziska gränsen och kan upptäckas från byarna Le Tour och Vallorcine. En annan stor attraktion som du får möjlighet att se när du väljer en semesterbostad i Chamonix, Mer de Glace som sträcker all sin prakt över en längd av sju kilometer. För att komma dit, ta Montenvers rack järnvägen från Chamonix.

Din skidsemester med familjen blir perfekt med:

- Kabelbanor, linbanor, linbanor, stolar, skidliftar, skidliftar för barn

- Snowboardåkning

- Skidskola (alpina och nordiska), snowboardskola, skidskola för barn från 3 år

- 43 km längdskidåkning

- Skidresa - Konstgjord skridskoåkning

Chamonix, världens huvudstad för bergsbestigning

En bergsklättrare, "Cham" av hans smeknamn, kommer att uppfylla alla dina förväntningar. Det bör noteras att den första uppstigningen av toppmötet i Mont Blanc går tillbaka till 1786! Sedan den här sporten har tusentals klättrare aldrig upphört att erövra det snötäckta kolosset. Att nå taket i Europa är en dröm för både bergsbestignings-entusiaster och amatörer. De kommer från hela världen för att försöka nå högsta punkten på 4810 meter över havet. Du kommer inte att kunna gå in på denna stigning utan erfarenhet av bergsklättring och bra fysiskt tillstånd. Genom att boka en hyra i Chamonix kommer du att ha tid att göra dig redo, samla alla dina tillhörigheter och känna dig redo att möta detta berg! Du kommer också att vara lycklig att hitta ditt hems komfort efter din prestation. Koppla av och njut av din seger i bekvämligheten av ditt Chamonix boende. Anläggningen är också den perfekta platsen för dem som vill lära sig om klättring. Vissa platser, som Les Gaillands, är perfekta för nybörjare och familjer. Turistbyrån kommer att kunna ge dig råd med webbplatser anpassade till din nivå. Om du föredrar att se andra klättra, sitta på terrassen på cafe; närvarande på plats. Internationell vänlig atmosfär garanterad! På sommaren är många andra aktiviteter möjliga i dalen. Bekvämt installerad i hyra av din Chamonix chalet, planera dina dagar som du vill: mellan vandringar, skärmflygning, mountainbike, äventyrspark och klassiska aktiviteter som tennis, golf, pool ... du kommer inte att bli uttråkad! Boka din Chamonix hyra och njut av fördelarna med orten. Vi föreslår att du hittar alla evenemang i Chamonix i år för att förbereda ditt besök så väl som möjligt.

Tillgång till Chamonix och dess aktiviteter

Det är en lättillgänglig utväg, oavsett om du kommer på väg eller med flyg, vilket gör din skidåkning roligare. Detta gör att du kan planera en lång men också en kortare vistelse, till exempel en långhelg. För att gå med på stationen kan du komma: - Med bil: Tillträde är direkt via E25-A40 Autoroute Blanche kopplad till det europeiska vägnätet - Med tåg: Stationen är på plats - Med flyg: Genèves flygplats ligger 84 km bort (GVA ) Vinter i Chamonix lovar dig belysa med händelser som Freeride World Tour. Din vinterlov kommer att vara livlig och ung och gammal kommer att uppfyllas. Du hittar också julbyen för en vacker semester och en lyckad skidresa. Boka din Chamonix hyra och njut av fördelarna med orten. På sommaren är många andra aktiviteter möjliga i dalen. Bekvämt installerad i hyra av din Chamonix chalet, planera dina dagar som du vill: mellan vandringar, skärmflygning, mountainbike, äventyrspark och klassiska aktiviteter som tennis, golf, pool ... du kommer inte att bli uttråkad!

I omgivningen av Chamonix

Under din vistelse i Haute-Savoie kan du upptäcka andra bergsorter. Nära Chamonix, i riktning mot Vallorcine eller Argentière, betraktas de mer som byar än orter men de uppskattas mycket för sin lugna och lätta tillgång till dalens skidområden. Boka din Chamonix hyra och låt dig förföra sig av dessa små byar. Din semesterlägenhet eller stuga kommer att vara utgångspunkten för att utforska omgivningarna på orten och denna magnifika alpina regionen under alla årstider. För de stora skidälskare tveka inte att besöka Châtel, en stad nära Chamonix, som erbjuder många skidmöjligheter. Du kan också välja en semesterbostad i Saint Gervais, porten till taket i Europa, Mont Blanc.

Personlig Service med Interhome

Boka tryggt och säkert online, eller ring och prata med vår först-klassiga support! Vi finns tillgängliga dygnet-runt, båda innan och under er vistelse. Våra lokala service-kontor erbjuder också såklart lokal expertis och hjälper er med allt möjligt.

Säkra skidresan redan idag och boka er stuga med Interhome!

Ring oss och boka! 24 timmar service

+46 8 21 65 50 (FAQ)
Mitt val (0) Senaste besök
förfina din sökning
 1. Hem
 2. Frankrike
 3. Savoie - Haute Savoie
 4. Chamonix

Chamonix

172 x Chamonix Semesterhus, stugor och lägenheter

Top-Rated

Perfekt

1 recensioner
 1. Frankrike
 2. Savoie - Haute Savoie
 3. Chamonix
 4. FR7460.360.10

Lägenheter Le Mummery

upp till 2 personer

1 rum

1 sovrum

1 badrum

från 14523 SEK / 7 Nätter
för upp till 2 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR7460_360_10
Top-Rated

Perfekt

2 recensioner
 1. Frankrike
 2. Savoie - Haute Savoie
 3. Chamonix
 4. FR7460.167.1

Lägenheter Villa Princesse

upp till 6 personer

4 rum

3 sovrum

2 badrum

från 17402 SEK / 7 Nätter
för upp till 6 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR7460_167_1
Ny
 1. Frankrike
 2. Savoie - Haute Savoie
 3. Chamonix
 4. FR7460.151.1

Lägenheter Maison Maffioli

upp till 4 personer

2 rum

1 sovrum

1 badrum

från 6092 SEK / 7 Nätter
för upp till 4 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR7460_151_1
Ny
 1. Frankrike
 2. Savoie - Haute Savoie
 3. Chamonix
 4. FR7460.171.2

Lägenheter Le Paccard

upp till 4 personer

3 rum

2 sovrum

2 badrum

från 10857 SEK / 7 Nätter
för upp till 4 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR7460_171_2
Ny
 1. Frankrike
 2. Savoie - Haute Savoie
 3. Chamonix
 4. FR7460.152.1

Lägenheter Le Beau Site

upp till 4 personer

2 rum

1 sovrum

1 badrum

från 8500 SEK / 7 Nätter
för upp till 4 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR7460_152_1
Ny
 1. Frankrike
 2. Savoie - Haute Savoie
 3. Chamonix
 4. FR7460.480.17

Lägenheter L'Espace Montagne

upp till 4 personer

2 rum

1 sovrum

1 badrum

från 5132 SEK / 7 Nätter
för upp till 4 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR7460_480_17
Ny
 1. Frankrike
 2. Savoie - Haute Savoie
 3. Chamonix
 4. FR7460.770.7

Lägenheter Iris

upp till 4 personer

2 rum

1 sovrum

1 badrum

från 6928 SEK / 7 Nätter
för upp till 4 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR7460_770_7
-8%
Ny
 1. Frankrike
 2. Savoie - Haute Savoie
 3. Chamonix
 4. FR7460.380.4

Lägenheter Arve 1 et 2

upp till 4 personer

2 rum

1 sovrum

1 badrum

från 5207 SEK 5668 SEK Du sparar 461 SEK / 7 Nätter
för upp till 4 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR7460_380_4
Ny
 1. Frankrike
 2. Savoie - Haute Savoie
 3. Chamonix
 4. FR7460.171.1

Lägenheter Le Paccard

upp till 2 personer

1 rum

1 sovrum

1 badrum

från 4914 SEK / 7 Nätter
för upp till 2 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR7460_171_1
Ny
 1. Frankrike
 2. Savoie - Haute Savoie
 3. Chamonix
 4. FR7460.218.2

Semesterhus Les Mazots de La Renardiere

upp till 2 personer

1 rum

1 sovrum

1 badrum

från 5010 SEK / 7 Nätter
för upp till 2 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR7460_218_2
 1. Frankrike
 2. Savoie - Haute Savoie
 3. Chamonix
 4. FR7460.168.1

Lägenheter Les Jardins de l'Astoria

upp till 4 personer

3 rum

2 sovrum

2 badrum

från 11719 SEK / 7 Nätter
för upp till 4 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR7460_168_1
Top-Rated

Perfekt

1 recensioner
 1. Frankrike
 2. Savoie - Haute Savoie
 3. Chamonix
 4. FR7460.490.7

Lägenheter Le Bois du Bouchet

upp till 4 personer

3 rum

2 sovrum

1 badrum

från 7789 SEK / 7 Nätter
för upp till 4 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR7460_490_7
-8%
Top-Rated

Perfekt

3 recensioner
 1. Frankrike
 2. Savoie - Haute Savoie
 3. Chamonix
 4. FR7460.145.8

Lägenheter L'Aiguille du Midi

upp till 2 personer

1 rum

1 sovrum

1 badrum

från 4047 SEK 4398 SEK Du sparar 351 SEK / 7 Nätter
för upp till 2 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR7460_145_8
Top-Rated

Perfekt

3 recensioner
 1. Frankrike
 2. Savoie - Haute Savoie
 3. Chamonix
 4. FR7460.780.8

Lägenheter Le Triolet

upp till 4 personer

1 rum

1 sovrum

1 badrum

från 4392 SEK / 7 Nätter
för upp till 4 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR7460_780_8
Top-Rated

Perfekt

2 recensioner
 1. Frankrike
 2. Savoie - Haute Savoie
 3. Chamonix
 4. FR7460.630.15

Lägenheter Jonquilles

upp till 6 personer

4 rum

3 sovrum

1 badrum

från 9396 SEK / 7 Nätter
för upp till 6 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR7460_630_15
-8%
Top-Rated

Perfekt

4 recensioner
 1. Frankrike
 2. Savoie - Haute Savoie
 3. Chamonix
 4. FR7460.10.22

Lägenheter Clos du Savoy

upp till 3 personer

1 rum

1 sovrum

1 badrum

från 4159 SEK 4520 SEK Du sparar 361 SEK / 7 Nätter
för upp till 3 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR7460_10_22
-8%
Top-Rated

Perfekt

6 recensioner
 1. Frankrike
 2. Savoie - Haute Savoie
 3. Chamonix
 4. FR7460.380.1

Lägenheter Arve 1 et 2

upp till 5 personer

2 rum

1 sovrum

1 badrum

från 5583 SEK 6081 SEK Du sparar 498 SEK / 7 Nätter
för upp till 5 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR7460_380_1
Top-Rated

Perfekt

17 recensioner
 1. Frankrike
 2. Savoie - Haute Savoie
 3. Chamonix
 4. FR7460.149.1

Lägenheter Maison Novel

upp till 4 personer

3 rum

2 sovrum

1 badrum

från 6117 SEK / 7 Nätter
för upp till 4 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR7460_149_1

Väldigt bra

13 recensioner
 1. Frankrike
 2. Savoie - Haute Savoie
 3. Chamonix
 4. FR7460.480.8

Lägenheter L'Espace Montagne

upp till 4 personer

1 rum

1 sovrum

1 badrum

från 4885 SEK / 7 Nätter
för upp till 4 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR7460_480_8

Väldigt bra

8 recensioner
 1. Frankrike
 2. Savoie - Haute Savoie
 3. Chamonix
 4. FR7460.155.3

Lägenheter Mont-Blanc

upp till 4 personer

3 rum

2 sovrum

1 badrum

från 6985 SEK / 7 Nätter
för upp till 4 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR7460_155_3

förfina din sökning

återgå

förfina din sökning

Vart vill du åka?

När vill du resa?

Välj ankomstdatum Välj avresedatum

LörHitta flest valmöjligheter genom att välja Lördag som ankomstdag

Personer inkl. barn

Sovrum

Badrum

Typ av boende

Letar du efter något speciellt?

Önskad standard

Pool

Vill du ta med dina husdjur?

Avstånd

Avstånd till hav

Avstånd till sjö

Avstånd till skidbacke/bergslift

Närmaste stad / centrum

Faciliteter

Erbjudanden

Maxpris för vistelsen

!

Vänligen välj incheckningsdatum / utcheckningsdatum först

Typ av semester

Planerar du en fiskeresa?

Aktiviteter

Endast kvalitetssäkrade semesterbostäder Kvalitet är vår främsta prioritet

Varje fastighet kontrolleras före ankomst för att garantera bästa möjliga vistelse

Garanterad tillgänglighet och service på plats Få det bästa ut av vår expertis

Nyckelhantering arrangeras av vår hjälpsamma personal. Tillgänglig dygnet runt eller på plats för att hjälpa dig med alla dina frågor, till exempel: med tips och kunskap om ditt semestermål och ditt bokade boende.

En minnesvärd semesterupplevelse Privatliv och frihet i ditt eget semesterboende

Var din egen chef, äta när du vill och njut av gott om plats för alla dina vänner och familj

Varför boka boende med Interhome?

Det har aldrig varit lättare att hitta det perfekta huset, stugan eller lägenheten för semestern. Vill du utforska nya resmål? Det finns inget bättre sätt än att göra det i ett semesterhus: Hyr ett hus i Spanien, eller en stuga i Sverige, eller varför inte hyra en villa i Italien. Bli inspirerad av våra semestertips och boka online - snabbt, enkelt och säkert med Interhome.

Frihet, integritet och utrymme i ditt eget semesterboende

Att hyra en stuga, hus eller lägenhet för semestern erbjuder många fördelar: Bland annat kan du spendera din tid precis som du vill. Ingen störning från andra gäster eller hotellpersonal, bara njuta av din semester och följa dina egna regler. Oavsett om du letar efter en storstadssemester, en avkopplande semester med din familj eller med vänner. Helt enkelt njut av mycket utrymme, flexibilitet och frihet i ditt eget semesterboende.