Korsika Semesterhus, stugor och lägenheter

Hyra hus och lägenhet på Korsika

Korsika är en fransk region med en rik historia berikad av afrikanska influenser. Stämningen är obeskrivligt unik och ön var bara kopplad till Frankrike i slutet av artonhundratalet. Oavsett om du kommer fram på ön skönhet med båt eller flygplan, kommer du snart att märka den speciella karaktären hos denna fascinerande ö. Korsikas invånare är stolta över sin ö, deras identitet och deras kultur. Om någon är intresserad av sin kultur, gillar de att dela med sig av sina vackraste aspekter. Även om du inte förstår landets språk kommer du snart att falla under spell av korsikanska låtar.

Semesterhus och lägenheter på Korsika

Hos oss hittar du semesterhus och lägenheter över hela Korsika. Åk till den sidan som passar dig bäst! Gillar du äventyr och dramatiska terränger, eller vill du ha en lång, varm sandstrand med en bra bok framför dig? Valet är ditt och du hittar enkelt det du letar efter i vårt breda utbud på Korsika! Korsika har vi valt att kalla för Kontrasternas ö. Och vi har många semesterhus och lägenheter så att just du kan uppleva denna fantastiska ö på nära håll! Att hyra lägenhet på Korsika har aldrig varit enklare! Åk bort och kom hem med Interhome.

Ett semesterhus i Korsika erbjuder en trevlig förändring av landskapet utan att behöva gå långt. En av de semesteraktiviteter som semesterfirare gillar att spendera tid på är att upptäcka regionen och det lokala köket. På Korsika kan du enkelt få några kilo utan att verkligen förstå det. Maten där är riktigt bra. Hur kunde du motstå den berömda fårens ost som endast gjordes på ön? Det ingår i några av de traditionella rätterna som du kan prova på korsikanska restauranger eller du kan försöka återskapa några av öns rätter själv i ditt eget fritidshus på Korsika. Att välja produkter kommer att vara en annan utmaning när du inser att de veckovisa marknaderna erbjuder ett stort utbud av färska lokala produkter.

Villa med pool på Korsika

Ön skönhet är rik på turistattraktioner och är också populär bland semesterfirare året runt. Ett fritidshus på Korsika kan garantera att din vistelse och semester blir oförglömlig. Välj en vacker villa med en pool på Korsika som inbjuder dig att koppla av och varva ner. Dessutom kan du under de varmaste sommartimmarna svalna genom att dyka i poolen och ha timmar med oförglömlig vattenglädje med dina barn, familj eller vänner.

Gör det bästa för att upptäcka öns kulinariska höjdpunkter och upptäck de små lokala producenterna och uppfödarna under din semester på Korsika. Korsikanska delikatesser och ost är en integrerad del av öns arv, som alla vill smaka och uppskatta. Föreställ dig hur underbar det är att ha en picknick med en blandad ostbräda i din villa på Korsika!

Upptäck Korsika från ditt semesterboende

Korsika uppskattas över hela världen för sin unika blandning av olika landskap. Vill du upptäcka ön i all sin härlighet? Då är ett fritidshus på Korsika den perfekta hemmabasen för vila, ha kul på natten och planera din nästa resa. Vänta inte att boka ditt fritidshus på Korsika, eftersom ön skönhet är en riktig må-se destination. Välj ett semesterhus i Korsika som kommer att leva upp till alla dina förväntningar. Välja ett hus med en vacker terrass kan du äta frukost med familj eller vänner eller äta "i det kalla" strax innan solen går ner.

Om huset har en trädgård, kommer barnen att vara särskilt glada eftersom de har frihet att leka och träna. Deras spel kommer säkert att tillåta dem att fly från den tupplur som du kan ta i din korsikanska stuga. Dessutom, om du tar din hund till Korsika, är en trädgård också välkommen och din söta fyrbenta vän kommer också gärna att bli med på semester!

Sol och bad på Korsika

Korsika är inte det främsta resmålet som dyker upp när vi svenskar tänker semester. Dock börjar turismen komma mer och mer, speciellt för naturälskare och Napoleonfantaster. Du behöver inte spendera många timmar på Korsika för att bli påmind om ön mest kända invånare; den franska kejsaren Napoleon. Hans ansikte pryder många statyer och har tillägnats många museer, och det är han som hälsar dig välkommen som ett stort monument utanför flygplatsen. Om du vill ha ett avbrott från Napoleon kan du besöka någon av de 200 sandstränderna på ön. De mest populära stränderna ligger vid Calvi, Bonifacio och Porto-Vecchio. På öns östra sida finns även en av världens längsta nudiststränder, sandstranden Plage Linguizzetta. Stranden är så pass lång, över 4 km, att du enkelt kan hitta en plats för dig själv.

Semesterhus i södra Korsika

Genom att välja ett fritidshus i Korsika i söder, kan du besöka Bonifacio, som ligger längst söder om ön. Staden är känd för sin citadell och de kända stegen i kung av Aragon huggen in i klipporna. Men det finns också andra städer, byar och orter i södra Korsika som kommer att överraska dig. Om du vill få ut det mesta av din resa, är det en bra idé att ta en hyrbil för att besöka Porto Vecchio: den berömda badorten Sartène, den förhöjda staden på 330 meters höjd, som författaren Prosper Mérimée beskrivs som den mest ikoniska staden Korsika. Lämna inte Korsika innan du besöker Ajaccio, Napoleons födelseort. Om du är passionerad om fransens första kejsare kan du upptäcka platser i Napoleon genom att ta en av de 3 rutterna som erbjuds av Ajaccio Turistbyrå. En annan måste-se är museet av Bonaparte hus, dedikerade till kejsaren, vars minne är väldigt livligt i denna stad som också är prefekturen i södra Korsika.

Om du bokar ett fritidshus i Ajaccio kan du också ta en promenad genom denna stad, en gång känd som staden korall och beundra Ajaccio-viken, som är känd för sina livliga stränder. På 15 minuter med båt kan du enkelt nå Sanguinaires, en syn som du definitivt borde ha sett under din semester på Korsika.

Topp 5 på Korsika
Interhome erbjuder dig de bästa 5 destinationerna att upptäcka på ön skönhet.

1. Hyra lägenhet i Porto på Korsika

Boka en vistelse i Porto, Korsika! Porto är ett äkta paradis som tar upp många av Korsikas sevärdheter, med sitt genuese torn som ett historiskt monument. Från ditt fritidshus i Porto på Korsika kommer du att succumbera till charmen på ön, trots allt är Porto bukten en världsarvslista för världsarv. Scandola naturreservat med sin vackra och skyddade fauna och flora kommer att förvåna dig, fågelskådare kan upptäcka fiskgjuren, en sällsynt art. Girolata-bukten är en extraordinär plats för hisnande skönhet som du absolut måste upptäcka! Det kan tyckas svårt att lämna din vackra villa i Korsika, men alla dessa attraktioner kommer säkert att vara värda det!

Ett besök på Piana stränder är en annan bra anledning att komma ut ur ditt fritidshus i Porto. Oavsett om det är båt, bil eller till fots, är bäckens charm otänkbar. Ochens av sten, den blåa av himlen och havet möts och skapar ett sublimt och unikt landskap som kommer att förbli inristat i dina bästa minnen av din vistelse på Korsika. Observera att detta är en mycket känd attraktion och det kan till och med vara svårt att beundra under högsäsongens liv och rörelse. Om möjligt, fokusera på låg och midsäsong eller mycket tidigt under sommarsäsongen för att få ut det mesta.

2. Semesterbostäder i Porto Vecchio

Porto Vecchio är också ett mycket populärt resmål i södra delen av ön. Du kommer att bli förvånad över havet, exotiska färger och kända stränder. Palombaggia är grunt och särskilt uppskattat av barn. Lite längre söderut Santa Giulia-bukten, en riktig lagun med fin sand ... Porto Vecchio-bukten består av vikar och vegetation som huvudsakligen består av parasollpinor som tilltalar semesterfirare från hela världen.

Om du gillar shopping, inbjuder Porto Vecchio dig att promenera genom de smala gatorna i Gamla stan. Du kommer att bli utsatt för olika "frestelser", allt från fashionabla kläder till regionala produkter, hantverk, men även ost, delikatesser, bakverk som du kommer att smaka eller laga mat på ditt fritidshus i Porto Vecchio. På kvällen kan du efter en trevlig dag på stranden njuta av en drink och avsluta kvällen med vänner på en vild rytm på en diskotek och sedan återvända till ditt semesterhus i södra Korsika för en god natts sömn. Semester på Korsika har blivit synonymt med roligt när som helst på dagen eller natten!

3. Semesterhus Calvi

På västkusten, i Balagne-regionen, är Calvi lättillgängligt via Calvi Sainte Catherine flygplats, som ligger bara några kilometer från centrum. Det är en särskilt lämplig destination om du vill undvika körtider på slingrande vägar och njuta av en avkopplande semester i ditt fritidshus i Calvi. Du kommer att kunna upptäcka staden och den berömda genuese citadellet. Njut av en promenad genom de livliga gränderna och beundra den vackra utsikten.

Din stuga i Calvi är en bra utgångspunkt för promenader i Balagne. Denna exceptionella region erbjuder mer än 300 km spår och låter dig upptäcka sin rikedom genom att gå längs havet eller inlandet. Mellan havet och bergen kommer du att bli fascinerad av vegetationen och den vackra utsikten. Regionen erbjuder också femton resor till VTC-älskare, varav några är lätta för familjer, medan andra endast är avsedda för sportälskare som uppskattar vila under sin semester på Korsika.

4. Moriani Beach och San Nicolao

Planerar du att anlända till Bastia och föredrar du att koncentrera dig på kuststurismen? Gå till San Nicolao och Moriani Beach. Beläget på östra kusten av skönhetsön, cirka fyrtio kilometer söder om Bastia, är dessa "två" destinationer mycket populära med sommargäster. Det bör dock noteras att Moriani Beach är kustområdet San Nicolao. En familje vistelse i ett korsikansk fritidshus är särskilt trevligt på grund av stranden i centrum av staden.

Sandstränderna kommer säkert att tilltala älskare av simning, vattensporter och sola. Stränderna är också mycket barnvänliga. Barnen kommer också ha en bra tid på stranden! En semester på Korsika handlar inte bara om att simma i ett varmt hav eller sola på sanden. Det är trevligt att dra nytta av din vistelse för att upptäcka de typiska byarna i regionen där du bokat ditt fritidshus på Korsika.

5. Besök l'Île Rousse

L'Île Rousse, tidigare känd som Isola Rossa, har sitt namn till de röda porfyrstenarna. Mycket bra beläget mindre än trettio kilometer från Calvi flygplats, den är utrustad med den tredje största kommersiella hamnen i Korsika. Staden grundades av order av Pascal Paoli, smeknamnet "Le Babbu di a Patria" ("Faderns Fader") av Korsikerna. I hjärtat av Balagne kommer l'Île Rousse att förföra dig med sin gamla stad med sina kullerstensgator. Under din vistelse på Korsika kan du njuta av promenader och shopping i de charmiga butikerna.

Njut av ditt fritidshus på Île Rousse för att förbereda lokala rätter med lokala produkter som du hittar på den lilla marknaden. Marknaden har redan valts ut för den nationella konkurrensen på de vackraste marknaderna i Frankrike. Du kan också njuta av livets skönhet i Balagne: Välj ett fritidshus på Korsika som kommer att uppskattas enhälligt och där alla kan njuta av sin favorit fritid: strand vid havet, vandring i närliggande berg, shopping, gastronomi och hantverk, ...

Glöm inte att ta vägen till de hantverkare som går genom Île Rousse. Det kommer inte bara att låta dig upptäcka om och om igen små typiska byar som säkert kommer att fresta dig att omboka ett semesterhus på Korsika nästa år, men det kommer också att visa dig mångfalden av hantverk och de vackra produkterna på ön skönhet.

Boka ditt semesterhus på Korsika online eller kontakta oss Korsika verkar bli allt vackrare med varje besök, det fortsätter att förvåna människor. Var redo att bli fascinerad (igen): Boka ditt semesterhus online eller kontakta våra semesterrådgivare på telefon. Vårt lokala kontor i Porto Vecchio kommer att vara din lokala kontakt och kan ge dig bästa råd att göra Din vistelse på Korsika oförglömlig.

Ring oss och boka! 24 timmar service

+46 8 21 65 50 (FAQ)
Mitt val (0) Senaste besök
förfina din sökning
 1. Hem
 2. Frankrike
 3. Korsika

Korsika

194 x Korsika Semesterhus, stugor och lägenheter

Top-Rated

Perfekt

1 recensioner
 1. Frankrike
 2. Korsika
 3. Sainte Lucie Porto Vecchio
 4. FR9214.300.1

Lägenheter Côté Plage

upp till 6 personer

3 rum

2 sovrum

2 badrum

från 14323 SEK / 7 Nätter
för upp till 6 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR9214_300_1
Top-Rated

Perfekt

3 recensioner
 1. Frankrike
 2. Korsika
 3. Porto Vecchio
 4. FR9210.112.1

Lägenheter Stanatura

upp till 6 personer

3 rum

2 sovrum

1 badrum

från 10010 SEK / 7 Nätter
för upp till 6 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR9210_112_1
Top-Rated

Perfekt

3 recensioner
 1. Frankrike
 2. Korsika
 3. Porto Vecchio
 4. FR9210.123.22

Lägenheter Le Palazzu

upp till 3 personer

1 rum

1 sovrum

1 badrum

från 5748 SEK / 7 Nätter
för upp till 3 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR9210_123_22

Väldigt bra

3 recensioner
 1. Frankrike
 2. Korsika
 3. Porto Vecchio
 4. FR9210.112.2

Lägenheter Stanatura

upp till 6 personer

3 rum

2 sovrum

1 badrum

från 8592 SEK / 7 Nätter
för upp till 6 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR9210_112_2

Väldigt bra

1 recensioner
 1. Frankrike
 2. Korsika
 3. Porto Vecchio
 4. FR9210.105.1

Lägenheter Les terrasses di Fiori

upp till 6 personer

3 rum

2 sovrum

1 badrum

från 7070 SEK / 7 Nätter
för upp till 6 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR9210_105_1

Väldigt bra

1 recensioner
 1. Frankrike
 2. Korsika
 3. Porto Vecchio
 4. FR9210.123.21

Lägenheter Le Palazzu

upp till 4 personer

1 rum

1 sovrum

1 badrum

från 6976 SEK / 7 Nätter
för upp till 4 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR9210_123_21

Väldigt bra

1 recensioner
 1. Frankrike
 2. Korsika
 3. Porto Vecchio
 4. FR9210.155.1

Semesterhus Santa Giulia Palace

upp till 6 personer

3 rum

2 sovrum

1 badrum

från 13873 SEK / 7 Nätter
för upp till 6 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR9210_155_1

Väldigt bra

1 recensioner
 1. Frankrike
 2. Korsika
 3. Porto Vecchio
 4. FR9210.118.1

Lägenheter Paesu Pimpan

upp till 4 personer

2 rum

1 sovrum

1 badrum

från 8551 SEK / 7 Nätter
för upp till 4 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR9210_118_1
Ny
 1. Frankrike
 2. Korsika
 3. BONIFACIO
 4. FR9209.667.1

Semesterhus Villa Lavezzi

upp till 10 personer

5 rum

4 sovrum

4 badrum

från 35222 SEK / 7 Nätter
för upp till 10 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR9209_667_1
Ny
 1. Frankrike
 2. Korsika
 3. BONIFACIO
 4. FR9209.668.1

Lägenheter Le studio du Domaine le Petit Sperone

upp till 4 personer

2 rum

1 sovrum

1 badrum

från 12014 SEK / 7 Nätter
för upp till 4 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR9209_668_1
 1. Frankrike
 2. Korsika
 3. Porto Vecchio
 4. FR9210.112.3

Lägenheter Stanatura

upp till 4 personer

2 rum

1 sovrum

1 badrum

från 6164 SEK / 7 Nätter
för upp till 4 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR9210_112_3
 1. Frankrike
 2. Korsika
 3. Porto Vecchio
 4. FR9210.140.2

Lägenheter Domaine d'Arca

upp till 4 personer

2 rum

1 sovrum

1 badrum

från 8459 SEK / 7 Nätter
för upp till 4 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR9210_140_2
 1. Frankrike
 2. Korsika
 3. Porto Vecchio
 4. FR9210.162.1

Semesterhus Villa Pavellone

upp till 5 personer

3 rum

2 sovrum

2 badrum

från 15360 SEK / 7 Nätter
för upp till 5 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR9210_162_1
Ny
 1. Frankrike
 2. Korsika
 3. Porto Vecchio
 4. FR9210.112.4

Lägenheter Stanatura

upp till 4 personer

2 rum

1 sovrum

1 badrum

från 7101 SEK / 7 Nätter
för upp till 4 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR9210_112_4
Ny
 1. Frankrike
 2. Korsika
 3. Porto Vecchio
 4. FR9210.112.5

Lägenheter Stanatura

upp till 4 personer

2 rum

1 sovrum

1 badrum

från 7037 SEK / 7 Nätter
för upp till 4 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR9210_112_5
Top-Rated

Perfekt

2 recensioner
 1. Frankrike
 2. Korsika
 3. Porto Vecchio
 4. FR9210.116.1

Lägenheter St Joseph

upp till 4 personer

3 rum

2 sovrum

1 badrum

från 9253 SEK / 7 Nätter
för upp till 4 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR9210_116_1
Top-Rated

Perfekt

3 recensioner
 1. Frankrike
 2. Korsika
 3. Porto Vecchio
 4. FR9210.123.18

Lägenheter Le Palazzu

upp till 6 personer

4 rum

3 sovrum

0 badrum

från 13036 SEK / 7 Nätter
för upp till 6 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR9210_123_18
Top-Rated

Perfekt

1 recensioner
 1. Frankrike
 2. Korsika
 3. San Nicolao
 4. FR9227.242.1

Semesterhus Cavoni

upp till 4 personer

3 rum

2 sovrum

1 badrum

från 4480 SEK / 7 Nätter
för upp till 4 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR9227_242_1
Top-Rated

Perfekt

1 recensioner
 1. Frankrike
 2. Korsika
 3. Chiavari
 4. FR9006.103.1

Semesterhus Campestra

upp till 6 personer

3 rum

2 sovrum

1 badrum

från 5774 SEK / 7 Nätter
för upp till 6 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR9006_103_1
Top-Rated

Perfekt

6 recensioner
 1. Frankrike
 2. Korsika
 3. Galéria
 4. FR9051.100.1

Semesterhus Fidiamare

upp till 6 personer

4 rum

3 sovrum

3 badrum

från 23665 SEK / 7 Nätter
för upp till 6 personer / 
Ytterligare kostnader kan förekomma
Priset beror på period och antal personer

Ditt hyrespris visas efter att du har angett reseperiod och antal gäster

Ytterligare kostnader kan förekomma

plus obligatoriska eller tilläggskostnader baserade på antal gäster eller faktisk konsumtion

FR9051_100_1

förfina din sökning

återgå

förfina din sökning

Vart vill du åka?

När vill du resa?

Välj ankomstdatum Välj avresedatum

LörHitta flest valmöjligheter genom att välja Lördag som ankomstdag

Personer inkl. barn

Sovrum

Badrum

Typ av boende

Letar du efter något speciellt?

Önskad standard

Pool

Vill du ta med dina husdjur?

Avstånd

Avstånd till hav

Avstånd till sjö

Avstånd till skidbacke/bergslift

Närmaste stad / centrum

Faciliteter

Erbjudanden

Maxpris för vistelsen

!

Vänligen välj incheckningsdatum / utcheckningsdatum först

Typ av semester

Planerar du en fiskeresa?

Aktiviteter

Endast kvalitetssäkrade semesterbostäder Kvalitet är vår främsta prioritet

Varje fastighet kontrolleras före ankomst för att garantera bästa möjliga vistelse

Garanterad tillgänglighet och service på plats Få det bästa ut av vår expertis

Nyckelhantering arrangeras av vår hjälpsamma personal. Tillgänglig dygnet runt eller på plats för att hjälpa dig med alla dina frågor, till exempel: med tips och kunskap om ditt semestermål och ditt bokade boende.

En minnesvärd semesterupplevelse Privatliv och frihet i ditt eget semesterboende

Var din egen chef, äta när du vill och njut av gott om plats för alla dina vänner och familj

Varför boka boende med Interhome?

Det har aldrig varit lättare att hitta det perfekta huset, stugan eller lägenheten för semestern. Vill du utforska nya resmål? Det finns inget bättre sätt än att göra det i ett semesterhus: Hyr ett hus i Spanien, eller en stuga i Sverige, eller varför inte hyra en villa i Italien. Bli inspirerad av våra semestertips och boka online - snabbt, enkelt och säkert med Interhome.

Frihet, integritet och utrymme i ditt eget semesterboende

Att hyra en stuga, hus eller lägenhet för semestern erbjuder många fördelar: Bland annat kan du spendera din tid precis som du vill. Ingen störning från andra gäster eller hotellpersonal, bara njuta av din semester och följa dina egna regler. Oavsett om du letar efter en storstadssemester, en avkopplande semester med din familj eller med vänner. Helt enkelt njut av mycket utrymme, flexibilitet och frihet i ditt eget semesterboende.